Saç Uzatma Yöntemleri Sığır iliği ile kafamdan saç fışkırıyor kızlar...

Bugün saçlarımı düzleştirdikten sonra aynada şöyle bir baktım da.. Boyadır,düzleştirmedir,kıvırmadır derken kafamda saç kalmamış !! Bu gidişle 2 seneye kalmaz kel kalırım ben. Yarın alıp deneyeceğim kesinlikle bende başlıyorum kızlar.

düzenlıi yapınca ben faydasını gördum ben de tavada eritmeden yaptım düzenli 2 ay yaptım saçım gurleşti yapmak isteyenler denesın faydasını gçreceğine eminim.

:)diğer yağlarla karışrırıp yap arkadasım saç fışkırıyor.benim bu zamana kadar yapmadığım saç bakım yağı yoktur :)ne duyduysam yaptımen çok kemik iliğini faydasını gördüm

canım ben her hafta perşembe gunleri yapıyorum bunu. yanii tahminen 10 kez falan yapmışımdır. vee artık bir sürü yeni saçım varD
kel olan bölgem tamamen kapandı diyebilirmm

iliklenmeye devam kızlar
dün arkadaşlarım bile farketti vallahi saçların gürleşmiş senin dediler.hemencik tarifimizi verdim bende

bu aksam esimin yiyenleri oturmaya geldiler ve gelir gelmez abi sacın cıkmıs senin dediler.ilikten falan haberleri yoktu.cok sevindim cook.bende 1 defada etkili oldu ilik.esimde 5-6 defada.super bisi.

Tüm sayfaları okuyamadım ama okuyacağım. Olumlu sonuçları hem eşime hem de bize topluca göstermek için derledim bir yandan, okurken.
Sonuç: yapmayık düşünüyorum, öncelikle eşim için, hazır hazırlamışken kendime de...

cıktı tabı hatta alından baslayan sac kısmı varya oylekı dıken dıken suanda cıkan yenı saclarım kısa oldukları ıcın

bu sorunada ben cevaplayayım canım saç dökülmesini kesiyor harika bir tarif ben kullanıyorum çook memmunum

15 günde gösteriyor kendini benim 2 ayda 7-8 cm uzamıstır sanırım

İki kez yaptım henüz 15 gün oldu yani..Gürleşme değil ama uzama oldugunu farkettim kızlar lavantayı bu akşam 1 çay kaşıgı koyacagım zaten yoğun kokuyor

bugun 3. kez yaptm mıdem bulndı ama uzuyooosaçlarım herkes yapsn

canım ölçüler ilk sayfada var.ben göz kararı koydum sonuçlarını bizimle paylaş.15 güne gözle görülür sonuç alırsın

dene esmer alısa dene wlla bak ben bıseye guwenmem tereddt ederım ama yanı 15 gune farkı görceksn ama ıyı durula yağlı kalmasın scn

walla ben yapıyorum sığır ılıgını cokdaa memnunum:)) bulasık deterjanıyla yıkıyorum önce 1 kez sırtmdan aşagı akıtıyorm yuzume değdrmeden saclarım 2 ayda 8 10 cm uzamıstr

saç dökülme sorusuna cevabım evet kesinlikle çok yararlı durduruyor.
haftada bir yapın yeterli

bende yaptım hatta herkes güldü sonuc güzellll

Yukarıda da dediğim gibi eşime denemetyi düşünüyoruz özellikle, eşine denemiş olup da olumlu sonuç alanlar destek olursa çok mutlu olurum. Hatta bir başlığımız bile olabilir.

mrb bende sıgır iligıne başlamak ıstıyorum fakat bıkac sorum olucaktı.kasaba dırek sıgır ılıgı ıstıyorummu dıyecegız ? bırde sız zeytın yagı olarak yemeklerde kullandgmz zeytın yagındanmı bahsedyorsunuz ? cunku saf zeytın yagını ben bulamıyorum varsa nerelerde satılıyor

Zeytinyağı ile ilgili bilgiyi aktar ya da eczanelerden alabilirsin. Kasaptan da sığır iliği ya da kemik iliği dersen verirler sanırım.

ilk kez duyuyorum bu tarifi gerçekten çok enteresan ama faydalı gibi duruyor... teşekkürler paylaştığın için...

Kasaba sordum kızlar kemik iliği diye,
Hemen bebeğiniz için mi diye sordu. Çünkü aldığım ürünler için sürekli direktifler veririm aman yağlı olmasın şöyle olsun böyle olsun diye.
"Yok, saç için" dedim bu kez.
O da biliyormuş . Başka müşteriler de talep ediyorlarmış. Kasap bana işe yaradığını ama daha çok kadınlarda işe yaradığını söyledi. Biraz üzülsem de eşim için deneyeceğim yine de.
Ama henüz almadım çünkü elindeki kemikler kırılmamış kemiklerdi, biz onları kırıp çıkaramazdık.

Hatta adam içine katılan yağları bile biliyordu. meğer herkes biliyormuş bu tarifi...

eee bu ilik tarifini kullanan arkadaşlar saçlarınız ne durumda benim saçlarım zaten çok gür enteleli şampuan kullandıgımdan beri uzamaya başladı ama bu saç kuruluğumu nasıl geçiricem saçlarıma jole vs hiç bişey sürmem ama saçıma dokunanlar anında jöle yada sprey mi var diye soruyolar bu sığır iliği banada işe yarar mı yoksa başka tarifleriniz var mı saçlarımın yumuşacık olmasını istiyorumm nolur bişeyler söyleyinn :85:

benim saçım normal

ama ben kafamda 2-3 kişilik saç olsun istiyorum

ve bu 2. haftam biraz zor buldum ama sonunda buldum aldım,yaptım

bakalım nolucakk

Merhaba Kızlar,
Baştan sona kadar okudum birsürü insanda yeni saç çıkmış. Birgün böyle birşey deneyceğim aklımın ucundan geçmezdi ama bende deneyeceğim.
Ama kokusuna nasıl dayanarım bilmiyorum. Ben kırmızı et bile pişerken hayatta dayanamam sanırım ben bayılırım eşim sürer saçlarıma en kısa sürede deneyeceğim yazarım kızlar.

Canım konunun başını okuyamadım bende zamanında okumuştum senin gibi şu an hatrımda yok :) ben uzatması ve küçük saçları uzatması bakımından çok faydasını gördüm.Koku için yazdım aslında sana lavanta yağı al aktardan miss gibi kokuyor gören ilik olduğunu bile anlmıyor karışıma ekle daha güzel olcak emin ol .Bol saçlı günler..

Kızlar bir şey sorucam:
Ben bu tarifi dün akşam yaptım ama karışım resmen kafamda dondu. Hani böyle yağlı bir et pişirdiğinizde ertesi gün tenceredfe tabakta donar ya işte öyle kafamda dondu :44:
Çıkarıcam diye bir sürü saçım gitti :2:
Kafamda donmaması için daha fazla zeytinyağı mı koysam bilemedim, acaba sığır iliği mi çok geldi?
Saçlarımı burda bazı arkadaşların önerdiği şekilde su dökmeden şampuanladım yağı gitsin diye ama yine de çok uğraşmama gerekti yaa
Siz de nasıl oluyor, karışım sizin de kafanızda donuyor mu kızlar??

Son düzenleme:

Arkadaşım bende dün yaptım saçlarıma hiçte donmadı.bence sen çok koymuşsun.iliği kaynattıktan sonra önce blendırledim sonra süzgeçten geçirdim.yarım su bardağı kadar çıktı,2 yemek kaşığı zeytinyağı,1 yemek kaşığı lavanta yağı,1 yemek kaşığıda çam terebentini koydum.yapanlar çok yapıp kalanı dondurucuya koymuşlar,ben her seferinde taze yapacağım.benim yaptığım gibi yapmanı öneririm canım.birkaç hafta sonra sonuçları yazarım:)

Çok sağol canım, senin dediğin gibi yapmaya çalışıcam.

ben de bu akşam denicem bakalım. kasaba söylemiştim dün getirmiş iliği. Kasap daha önce hiç duymamış, deneyip sonucunu söyleyin mutlaka, ilik bulmak da sorun olmaz dedi, iyi gelirse o da deneyecek:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…