bir arkadaş buna benzer bir tarif vermişti bana ana iliği tavada eritiyoduk. denedim pek etkii olmadı ben de bıraktım. bir de bu şekilde deniyim. saçlarım çıksın ve hızlı hızlı uzasın istiyorum. zaten dün saçımın ne kadar uzadığına baktım 9ay önce kestirmiştim ve sadece 9cm uzamış yani ayda 1cm çok moralim bozulduinşallah bu tarif benim saçımı da haftada 1cm uzatır.
Bu kür saçı çabuk uzatmaktan ziyade yeni saç çıkartıyor,bende böyle oldu en azından.ben 3 aydır yapıyorum 4 cm kadar uzadı ama o kadar çok küçük saçım çıktıki inanamadım,zaten benim derdim de saçlarımın gürleşmesi diplerim görünüyordu resmen o kadar çok dökülmüştüküüüüü.Şimdi sabırsızlıkla yeni çıkan saçlarımın uzamasını bekliyorum,uzayınca daha bir gürleşecek saçlarim
Ama dewam edicem:))
kızlaaarr yarın alıp baslıorum ama bir sorum olucak saçlarım boya sarı rengımı bozarmı ?
kızlar yarın bende deneyeceğim ama ısırgan otunu da duymuştum..bu kürde lavanta yağı daha çok kokusu içinmi tercih ediliyor?çünkü daha başka yağlar vardı hep adı geçen..ısırgan otunun da yağı varmış..onu mu alsam diyorum ot yerine..yoksa barcelona gibi hazır karışım bakım yağımı alsam?
Kızlarrr...
O kadar mutluyum ki bu mutluluğumu sizlerle paylaşmadan edemiycem...
Saçlarım o kadar dökülmüştü ki artık böle diplerimde avuç içi kadar açıklıklar vardı ve saçlarımı açık bırakmaya utanıyordum. mecburen hep topluyordum ve çok sıkılmıştım. Daha sonra nette deli gibi dolaşıp bir formül bulmaya çalışırken gördüm. Ve ciddi anlamda hayatım değişti kendime güvenim geldi...
İlk gördüğümde çok iğrendim ve eminim sizde okuyunca ilk önce aynı tepkiyi vereceksiniz. Ama öyle bi canıma tak etti ki bigün gözümü karartıp denedm. Sonra baktım o kadarda iğrenç değilmiş :) vee sadece 2 hafta sonunda kafamın dibinde çıkmış 2 cm uzunluğunda bir sürü saç gördüm. Şu anda o açıldı dediğim yerler tamamen kapandı diyebilirm....
Gel gelelim formüleee:)
Sığır iliği:))
150 gram sığır iliği
50 gram saf zeytinyağı
50 gram lavanta yağı
Kasaba gidin ilik isteyince zaten direk saçına mı sürceksin diyorlar:)
Meğerse herkes bunu uyguluyormuş son duyan benmişim :)
150 gram iliği 1 çay bardağı suyun içinde iyice kaynatın. Zaten o kendiliğinden küçük küçük parçalara ayrılıyor. Sonra posası kalmasın diye blendırdan geçirin ve en son saçlarınızda kalıntı olmasın diye ince telli süzgeçten süzün. içine zeytinyağı ve lavanta yağını karıştırın. ılık bir şekilde saçınıza sürün ve streç filmle sarın. 1-2 saat bekletin ve yıkayın. kalan karışımı cam bir kavanoza koyun ve buzdolabında saklayın. Tekrar kullanacağınız zamanda sıcak suyun içine kavanozla birlikte koyup o şeklde ısıtın..
Sonuca inanamıycaksınızzzz:)))
Hayırlı olsun şimdiden :)
bi değişiklik var mı şu an acaba? bi de kelleşmeye başlayan erkeklerde işe yarar mı acaba? saç ektirmektense bunu yapsınlar4. yapışım :) baska kımse yapmıormu kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?