Şık giyinme fobisi

Öyle düşünme kilo problemin filan yoksa çok fazla her kadının kendine yakıstırdıgı bi şeyler vardır mutlaka. Küçük küçük başla bi rujla rımelle başla. Ikısının yakışmadığı kadın görmedim şimdiye kadar. Siyah bi iki parça şık bi şeyler al. Siyah da aynı şekilde her kadına yakışır. Yavaş yavaş kendine yakışan şeyleri keşfetmeye başlarsın sonrasında adım adım

vala zevk ve tarz meselesı canım spor sıklık kadar rahatı da yok...
kımıne gore baskalarına guzel gorunmek on plandadır kımıne gore rahatlık, sonucta kendıne guvenın varsa ve absurt bır gıyım tarzın yoksa spor yada klasık fark etmez her sekılde sık olabılırsın...

Derli toplu tarz sahibi gozukebılırsın ama şıklık başka bi dünya. Bi kot pantolon birine çok yakısabılır, spor ayakkabıyla filan hoş bi kombin yapar kendini de iyi hisseder ama kimse aman ne şık kadin demez. Aynı pantolonun altına bi stiletto giydi mi bi çok insan şık olduğunu düşünür. Bence topuklu ayakkabının böyle mucizevi bi etkisi olduğu yadsınamaz.

Ben şık giyinsemde sade şeyleri tercih ediyorum . Birde yaşadığım yer çok rahat bir yer benim . Avm'lere bile eşorfmanla gidiyorlar . Bu yüzdende pek sıkıntı yaşamıyorum . Sadece çok gösterişli ve şık giyinen tanıdıklarım tarafından eleştirilmek ve anıma denk gelirsede onları bu yüzden kırmak kötü birşey .

Kot pantolon kadar sevmediğim başka tür yok sanırım. Ne kadar şık olursa olsun pikniğe gider havası yaratıyor bende. Özellikle iş yerine falan giyenler nasıl giyiyor hayret ediyorum. Resmi-spor arası birçok pantolon çeşidi varken zorda kalmadıkça tercih edilmemeli bana göre. Spor kesim bileklerde biten kumaş pantolon çok beğeniyorum. Düğüne gider gibi sivri topuk ayakkabı değil de hafif yüksek şeyler tercih edilebilir günlük kullanım için. Üzerine de bir gömlek, oh mis. Bu şekilde her yere gidilir. Kadınsıysa kadınsı olsun, zaten hepimiz kadınız :) :) :)

Resmen kadın olduğumuz için çekinir hale geldik. Ne yapsak da nasıl saklasak diye düşünüyoruz. Hep aman bi erkek bakar mı laf atar mı kaygısıyla kendimizi sınırlandırmak zorunda kalıyoruz. Tam tersi gözlerine sokmak lazım aslında kadin olduğumuzu ama cesaretimiz yok işte

Bunda garip birşey yok bence insanın tarzı zamanla değişebilir. Herkes aynı tarz giyinecek diye birşey yok, kimisi modayı takip eder, kimisi elbiseyi sever, kimi vamp görünmeyi sever, kimi doğal görünmeyi. Eskiden modaya uygun ve sürekli şık giyinen birinin zevki değişebilir, bence rahat olun bu kötü birşey değil ki.

Kötü bir şey olduğunu dusunmemın sebebi benim de kendimi böyle iyi hıssetmemem. Yani ne öyle giyinince ne de böyle gıyınıce kendimi iste ben buyum böyle rahat hissediyorum diyemiyorum. Tarz meselesı değil bu. Şık giyindıgımde de tarzım dahilinde kendime yakıstırdıgım rahat hissettiğim kıyafetleri gıyıyorum.

ayyy çok güldüüüm :)) 2 yaşındaki bebenin doğum günene giderken düğüne gider gibi giyinme olayına :))))

Eşofmanla okula nasıl gidilir yav?

eşofmanla işe gelen gördüm bundan daha tiksinci yoktur herhalde bildiğin gri dizi çıkmış eşofmanla... yataktan kalktım geldim ben o şekilde çöp atmaya çıkamam be :))) yani hiç şık değişlimdir ama kırmızı çizgim vardır :)))

anlatamadım galıba kımsenın bana sık demesıne gerek yok , ben kendımı sık ve guzel hıssettıkten sonra baskalarının dusuncesı benı baglamaz, kımse ıcın de kendıme ezıyet etmem
ama ısteyen gıyer yanı topuklusunu vs... kımsenın tarzı da benı baglamaz

Peki ben şimdî ne giyeceğim

Oğlumun okulunda toplantı var

Bazıları işten gelecek ama ben eve gidip öyle gideceğim

Bu durumda da Veli toplantısına elbise topuklu ile gitmek bana garip gelecek

Kot spor ayakkabı deri mont ile gideceğim bu Halim de işten gelen şık hanımlara garip gelecek

Konu sahibi esasen uygun olmaz hissine kapılmaktan rahatsız neden gitmiyor uygun olmaz diye düşünüyorum diyor bu da içsel bir ey bana göre uygun olmaz ama sana uygun olur

Özellikle çok ters şeyleri söylemişsin Hayatta siyah giymem Genelde rengarengimdir :) bugüne kadar hiç mi hiç makyaj yapmadım Bilmem ki İhtiyaç da duymadım Cilt problemlerim var ama sorun etmiyorum Gözlerim iri kirpiklerim uzun dudaklarım kocaman Belirginleştirme ihtiyacı duymadım hiç bi de makyaj yapsam abartılı görünecek gibime geliyor

Pek anlamadım.
Neden elbise ve topuklu ile gitmek garip oluyor.
Hava yağışlı değilse babet giyebilirsin.
Elbise illa ki çok ciddi,çok frapan olmak zorunda değil ki...
Son paragrafı hiç anlamadım,kusura bakma.

ayyy çok güldüüüm :)) 2 yaşındaki bebenin doğum günene giderken düğüne gider gibi giyinme olayına :))))
niye gülüyosunuzki olabilir yani şık özenerek hatta evde topuklu ayakkabı giyerek ev oturmaları yapılıyor insanın yeterki icinde olsun şıklık. Bende biraz kokoş seyleri seviyorum ne yalan söyliyim

Neden güzel olmayasin ki
Herkes mükemmel olmaz ama gerekli özenle olduğundan daha güzel görünür
Bir arkadaşım var güzel bir kız değil ama öyle güzel şeyler giyiyor ki evde giydiği Tayt tişört bile öyle yakistiriyor ki herkes hayran o kıza

Pek anlamadım.
Neden elbise ve topuklu ile gitmek garip oluyor.
Hava yağışlı değilse babet giyebilirsin.
Elbise illa ki çok ciddi,çok frapan olmak zorunda değil ki...
Son paragrafı hiç anlamadım,kusura bakma.
Onu soracaktım ben de
Şu an hava sıcak burada baya
Tişört bile giyilir her şehir öyle galiba
Babet giyilir mi bu mevsimde ?
Hava babet havası ama Aylardan Şubat ya
Herkes bot giymiş yine de bugun
Ama canım babet giymek istiyor çok
Yerler kuru

İşte ben bu bahsettiğini beceremiyorum malesef Kıyafetlerime özen gösteremiyorum Vakit harcayamıyorum Bilmiyorum belki de vaktim yok Veya o vakti başka şeylere harcamayı tercih ediyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…