- 13 Ağustos 2015
- 529
- 1.214
- 63
- 35
- Konu Sahibi PrensesMononoke
-
Öyle düşünme kilo problemin filan yoksa çok fazla her kadının kendine yakıstırdıgı bi şeyler vardır mutlaka. Küçük küçük başla bi rujla rımelle başla. Ikısının yakışmadığı kadın görmedim şimdiye kadar. Siyah bi iki parça şık bi şeyler al. Siyah da aynı şekilde her kadına yakışır. Yavaş yavaş kendine yakışan şeyleri keşfetmeye başlarsın sonrasında adım adımBen şahsen kendimi güzel bulmuyorum ve güzel olan şeyleri bu yüzden kendime yakıştıramıyorum sanki Hayatımda hiç makyaj yapmadım Aslaa kol saati ve hiç çıkarmadığım bi kolyem dışında takım yoktur Güzel giyinmeye uğraşsam da beceremicem sanırım
vala zevk ve tarz meselesı canım spor sıklık kadar rahatı da yok...Valla bence bi kadın için şıklığın %80 i topuklu ayakkabıdan geçer. Güzel bi topuklu ayakkabı giyip bi de onunla adam gibi yürümeyi bilen kadın üzerine ne giyerse giysin şık olur. Ben bi kadın 15-20 yaşında değilse spor şıklık olayına pek fazla katılmıyorum.
Derli toplu tarz sahibi gozukebılırsın ama şıklık başka bi dünya. Bi kot pantolon birine çok yakısabılır, spor ayakkabıyla filan hoş bi kombin yapar kendini de iyi hisseder ama kimse aman ne şık kadin demez. Aynı pantolonun altına bi stiletto giydi mi bi çok insan şık olduğunu düşünür. Bence topuklu ayakkabının böyle mucizevi bi etkisi olduğu yadsınamaz.vala zevk ve tarz meselesı canım spor sıklık kadar rahatı da yok...
kımıne gore baskalarına guzel gorunmek on plandadır kımıne gore rahatlık, sonucta kendıne guvenın varsa ve absurt bır gıyım tarzın yoksa spor yada klasık fark etmez her sekılde sık olabılırsın...
aslında bence bu olumsuz anlamda bi dikkat çekme değil ki. Ne akıllı bi kadın, ne becerikli bi kadın, ne iyi bi anne filan diye başka ozellıklerımızle dikkat çekince gururlanıyoruz. Aynı şeyi ne şık bir kadın lafında da hıssetmemız lazım bence. Çevrenizın yorumları önemlı değil. Sizın ne hissettiğiniz önemli. Siz hiç özlem duymuyor musunuz arada bi şık hissetmeye kendinizi? Benim celıskım bu. Ikı türlü de kendimi rahat hissetmemeye basladım
Resmen kadın olduğumuz için çekinir hale geldik. Ne yapsak da nasıl saklasak diye düşünüyoruz. Hep aman bi erkek bakar mı laf atar mı kaygısıyla kendimizi sınırlandırmak zorunda kalıyoruz. Tam tersi gözlerine sokmak lazım aslında kadin olduğumuzu ama cesaretimiz yok işteKot pantolon kadar sevmediğim başka tür yok sanırım. Ne kadar şık olursa olsun pikniğe gider havası yaratıyor bende. Özellikle iş yerine falan giyenler nasıl giyiyor hayret ediyorum. Resmi-spor arası birçok pantolon çeşidi varken zorda kalmadıkça tercih edilmemeli bana göre. Spor kesim bileklerde biten kumaş pantolon çok beğeniyorum. Düğüne gider gibi sivri topuk ayakkabı değil de hafif yüksek şeyler tercih edilebilir günlük kullanım için. Üzerine de bir gömlek, oh mis. Bu şekilde her yere gidilir. Kadınsıysa kadınsı olsun, zaten hepimiz kadınız :) :) :)
Yok hayır bedenim aynı aslında ama ruhum yaşlanıyor galiba.vücudunda değişim mi oldu. ne bileyim sivilce, kötü saç kesimi, kilo almak. o da insanı gıcık eder
Evet arkadaşlar son bi kaç yıldır resmen şık olucam diye korkuyorum. Giyinip evden çıkmak bi eziyet haline geldi artık. Sürekli olarak güzelce giyinip hazırlanıp tam evden çıkacakken aman ne gerek var çok abartılı oldu deyip üstümü değiştiriyorum. Öncesinde çok severdim her ortamda iddialı giyinmeyi, dikkat çekmeyi. Hep elbiseler topuklu ayakkabılarla filan gezerdim. Ama şuan topuklu ayakkabı giymekten utanıyorum resmen. Insanların dikkatini cekıcem diye korkuyorum.
Kendine güveni tam bi insanım hala aslında. Fiziksel olarak durumumda değişen bi şey de yok. Gıydıklerımı üzerimde beğeniyorum da ama niye böyle oldum bilmiyorum. Aman altı üstü ise gıdıyosun, aman altı üstü alışveriş merkezine gıdıyosun falan filan diye kendimi baskılıyorum. Sanki insanlar kendine güvenmediği için kıyafetleriyle dikkat dağıtmaya çalışıyor filan diye dusunecekler kaygısı yaşıyorum. Onun için ben bi kot bi tişörtle de kendime güvenirim mesajı vermek için kasıyorum sanki kendimi.
Gün içinde yapacaklarımı hesaplıyorum. Orda otopark yok arabayı uzağa park edip yürüyeceksin bu kıyafetle sokakta ne işin var, eve gelirken markete gideceksin böyle markete mi gidilir filan diye kendimi ikna edecek bi şeyler buluyorum illaki her gün. Neden böyle oldum bilmiyorum. 28 yaşındayım yaşla alakalı bir durum mu? Olgunlaştıkca cesaretini kaybediyor galiba insan böyle konularda. Sizler de belli bi yaştan sonra böyle şeyler hissetmeye başladınız mı? Gerçekten çok özledim eskisi gibi özgürce giyindıgım, tek kaygımın yakısıp yakısmaması olduğu günleri. Ne yapabilirim üzerimden bu ruh halini atmak için?
Kötü bir şey olduğunu dusunmemın sebebi benim de kendimi böyle iyi hıssetmemem. Yani ne öyle giyinince ne de böyle gıyınıce kendimi iste ben buyum böyle rahat hissediyorum diyemiyorum. Tarz meselesı değil bu. Şık giyindıgımde de tarzım dahilinde kendime yakıstırdıgım rahat hissettiğim kıyafetleri gıyıyorum.Bunda garip birşey yok bence insanın tarzı zamanla değişebilir. Herkes aynı tarz giyinecek diye birşey yok, kimisi modayı takip eder, kimisi elbiseyi sever, kimi vamp görünmeyi sever, kimi doğal görünmeyi. Eskiden modaya uygun ve sürekli şık giyinen birinin zevki değişebilir, bence rahat olun bu kötü birşey değil ki.
Ben de yapıyorum bunu 36 yaşındayım
Ile gideceğim araba ile akşama kadar ofiste oturup çıkıp yine araba ile gelfceğim ne gerek var elbiseye topukluya deyip geçirip kotu çıkıyorum
Ya da geçen arkadaşın kızının evde doğum günü vardı ev sahibi dışındaki tüm hatunlar mini elbise vs giymişti işten değil evden geliyorlardı biri aynı katta komşu idi mesela
Benim aklıma bile gelmez 2 yaşındaki çocuğun doğum gününe düğüne gider gibi ya da plaza hatunu edasında gitmek
Ama insanlar alışmış öyle iyi hissediyor demekki
Eşofmanla okula nasıl gidilir yav?
anlatamadım galıba kımsenın bana sık demesıne gerek yok , ben kendımı sık ve guzel hıssettıkten sonra baskalarının dusuncesı benı baglamaz, kımse ıcın de kendıme ezıyet etmemDerli toplu tarz sahibi gozukebılırsın ama şıklık başka bi dünya. Bi kot pantolon birine çok yakısabılır, spor ayakkabıyla filan hoş bi kombin yapar kendini de iyi hisseder ama kimse aman ne şık kadin demez. Aynı pantolonun altına bi stiletto giydi mi bi çok insan şık olduğunu düşünür. Bence topuklu ayakkabının böyle mucizevi bi etkisi olduğu yadsınamaz.
Özellikle çok ters şeyleri söylemişsin Hayatta siyah giymem Genelde rengarengimdir :) bugüne kadar hiç mi hiç makyaj yapmadım Bilmem ki İhtiyaç da duymadım Cilt problemlerim var ama sorun etmiyorum Gözlerim iri kirpiklerim uzun dudaklarım kocaman Belirginleştirme ihtiyacı duymadım hiç bi de makyaj yapsam abartılı görünecek gibime geliyorÖyle düşünme kilo problemin filan yoksa çok fazla her kadının kendine yakıstırdıgı bi şeyler vardır mutlaka. Küçük küçük başla bi rujla rımelle başla. Ikısının yakışmadığı kadın görmedim şimdiye kadar. Siyah bi iki parça şık bi şeyler al. Siyah da aynı şekilde her kadına yakışır. Yavaş yavaş kendine yakışan şeyleri keşfetmeye başlarsın sonrasında adım adım
Pek anlamadım.Peki ben şimdî ne giyeceğim
Oğlumun okulunda toplantı var
Bazıları işten gelecek ama ben eve gidip öyle gideceğim
Bu durumda da Veli toplantısına elbise topuklu ile gitmek bana garip gelecek
Kot spor ayakkabı deri mont ile gideceğim bu Halim de işten gelen şık hanımlara garip gelecek
Konu sahibi esasen uygun olmaz hissine kapılmaktan rahatsız neden gitmiyor uygun olmaz diye düşünüyorum diyor bu da içsel bir ey bana göre uygun olmaz ama sana uygun olur
niye gülüyosunuzki olabilir yani şık özenerek hatta evde topuklu ayakkabı giyerek ev oturmaları yapılıyor insanın yeterki icinde olsun şıklık. Bende biraz kokoş seyleri seviyorum ne yalan söyliyimayyy çok güldüüüm :)) 2 yaşındaki bebenin doğum günene giderken düğüne gider gibi giyinme olayına :))))
Neden güzel olmayasin kiBen şahsen kendimi güzel bulmuyorum ve güzel olan şeyleri bu yüzden kendime yakıştıramıyorum sanki Hayatımda hiç makyaj yapmadım Aslaa kol saati ve hiç çıkarmadığım bi kolyem dışında takım yoktur Güzel giyinmeye uğraşsam da beceremicem sanırım
Onu soracaktım ben dePek anlamadım.
Neden elbise ve topuklu ile gitmek garip oluyor.
Hava yağışlı değilse babet giyebilirsin.
Elbise illa ki çok ciddi,çok frapan olmak zorunda değil ki...
Son paragrafı hiç anlamadım,kusura bakma.
İşte ben bu bahsettiğini beceremiyorum malesef Kıyafetlerime özen gösteremiyorum Vakit harcayamıyorum Bilmiyorum belki de vaktim yok Veya o vakti başka şeylere harcamayı tercih ediyorum sanırımNeden güzel olmayasin ki
Herkes mükemmel olmaz ama gerekli özenle olduğundan daha güzel görünür
Bir arkadaşım var güzel bir kız değil ama öyle güzel şeyler giyiyor ki evde giydiği Tayt tişört bile öyle yakistiriyor ki herkes hayran o kıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?