- 13 Nisan 2007
- 33.832
- 103.230
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi PrensesMononoke
-
Ben babet sevmiyorum,ayağım yere basıyor gibi çok acıyor.Onu soracaktım ben de
Şu an hava sıcak burada baya
Tişört bile giyilir her şehir öyle galiba
Babet giyilir mi bu mevsimde ?
Hava babet havası ama Aylardan Şubat ya
Herkes bot giymiş yine de bugun
Ama canım babet giymek istiyor çok
Yerler kuru
niye gülüyosunuzki olabilir yani şık özenerek hatta evde topuklu ayakkabı giyerek ev oturmaları yapılıyor insanın yeterki icinde olsun şıklık. Bende biraz kokoş seyleri seviyorum ne yalan söyliyim
Vakit harcanacak çok şey yok aslındaİşte ben bu bahsettiğini beceremiyorum malesef Kıyafetlerime özen gösteremiyorum Vakit harcayamıyorum Bilmiyorum belki de vaktim yok Veya o vakti başka şeylere harcamayı tercih ediyorum sanırım
:)) ben seviyorum ne güzel şıklık candır keske vaktim olsa rahat rahat süslensembirbirleriyle şıklık yarışına giren hanımlar hayal ettim de ondan güldüm... her şey ortamına göre güzeldir :)
:)) ben seviyorum ne güzel şıklık candır keske vaktim olsa rahat rahat süslensem
yapcan makyajını saçını. Giycen şık kıyafetlerini bide altına topuklu valla özgüvenim anında tavan yapıyo nedendir bilmemparam olsa bende süslenirim kız bakma sen güldüğüme... şıklık ezici üstünlük sağlıyor :))
22 yaşımdayım :) yapılmaz değil olur aslında Ama benim gibi birinin ani değişimi etrafımın dikkatini çekecektir Buna kendimi hazır hissetmem gerek :) çok sağolunVakit harcanacak çok şey yok aslında
Atıyorum kot pantolon mu almak istiyorsun
İnternetten kot pantolon kombinlerine bak hoşuna gideni aklına kazı
Bu ay pantolon al
Önümüzdeki ay o hoşuna giden kombinin üstünde ne varsa onu yap
Böyle böyle yapa yapa bir sürü birbiriyle uyumlu kıyafetin olur
Veya dolabında siyah etek mi var
Yaz siyah etek kombinleri belki senin sahip olduğun ama ikisini bir arada hiç düşünmediğin şeyleri insanların beraber giyip üzerlerine yakistigini görürsün.
Evde misin ? Tayt giy siyah veya koyu gri üzerine Adidasın önü logolu tisortleri var ya bildigimiz düz tişört orjinalini alamazsan 10 tl ye bile satılıyor veya herhangi basic tişört
Taytin üstüne onu giy saatini tak, diğer koluna da kibar uyumlu 2 3 bileklik, saçını da tepeden dağınık topuz yap biraz kabartip sağdan soldan da tutamlar bırak
Markete mi gideceksin diyelim Bu saydiklarimin altına siyah topuksuz desensiz hani böyle pisi pisi ayakkabılar vardır ya onların tarzında bi babet
Ne kadar sevimli şık bir şey
Genç olduğunu hesap ederek yazıyorum tabi
Bunların hepsinin maliyeti 60 tl yi geçmez örneğin her yerde bulunan şeyler üstelik
Bilmem ben hiç eşofmanla okula gitmedim...
Gözlerim iri dudaklarım belirgin kirpiklerim uzun tanımlaması pek kendini beğenmeyen insan tanımlaması gibi gelmedi bana. Ben kendini beğenmiyorum derken ciddi olduğunu düşünerek yorum yaptım pardon.Özellikle çok ters şeyleri söylemişsin Hayatta siyah giymem Genelde rengarengimdir :) bugüne kadar hiç mi hiç makyaj yapmadım Bilmem ki İhtiyaç da duymadım Cilt problemlerim var ama sorun etmiyorum Gözlerim iri kirpiklerim uzun dudaklarım kocaman Belirginleştirme ihtiyacı duymadım hiç bi de makyaj yapsam abartılı görünecek gibime geliyor
Gereğinden yükse napıcazGözlerim iri dudaklarım belirgin kirpiklerim uzun tanımlaması pek kendini beğenmeyen insan tanımlaması gibi gelmedi bana. Ben kendini beğenmiyorum derken ciddi olduğunu düşünerek yorum yaptım pardon.
Pardon birsey sorabilir miyim uyuşuk bi insanmısınızNiye gidilmesin ki Bugün de gittim mesela
yapcan makyajını saçını. Giycen şık kıyafetlerini bide altına topuklu valla özgüvenim anında tavan yapıyo nedendir bilmem
Cok hossunBen de yapıyorum bunu 36 yaşındayım
Ile gideceğim araba ile akşama kadar ofiste oturup çıkıp yine araba ile gelfceğim ne gerek var elbiseye topukluya deyip geçirip kotu çıkıyorum
Ya da geçen arkadaşın kızının evde doğum günü vardı ev sahibi dışındaki tüm hatunlar mini elbise vs giymişti işten değil evden geliyorlardı biri aynı katta komşu idi mesela
Benim aklıma bile gelmez 2 yaşındaki çocuğun doğum gününe düğüne gider gibi ya da plaza hatunu edasında gitmek
Ama insanlar alışmış öyle iyi hissediyor demekki
Süslü laale bize birkaç kombin atsan yaa.Ben babet sevmiyorum,ayağım yere basıyor gibi çok acıyor.
Minicik de olsa topuklu ayakkabı giyerim kuru havalarda.
Ben hiç bakmam kim ne giymiş diye,kendim nasıl istersem öyle giyerim.
Bugün askılı yazlık elbise var üzerimde,ince çorap o minik topuklu ayakkabı ve ince mont var mesela bende.
Millet belki arkamdan gülüyordur ama umrumda değil.
Yoo değilim aslında Uyuşukluktan kastınız tembellikse Değilim heralde :) hem bütün ev işlerine koşturup okula gidip gelip tüm yorgunluğuma rağmen yemek vs yapıp sonra da hiç bir an bıkkınlık bile duymadan derslerime saatlerce çalışıp sonra saatlerce kitap okuyabiliyorum Yok yok hiç tembel değilim ben :)Pardon birsey sorabilir miyim uyuşuk bi insanmısınızhep merak etmişimdir eşofmanla dısarı cıkanlar nasıl bi ruh halindeler aşırı rahatlık mı yoksa gercekten tembellik mi
Ben hiç sevmiyorum eşofmanlı gezenleri cunku bi zahmet edip kot gecirmemiş üstüne diyorum
"Şık giyinmek" "yerine göre giyinmek" "özgüven" "dikkat çekmek" gibi kelimelerin sizde yarattığı algı radikal bi değişikliğe uğramış belli ki.Evet arkadaşlar son bi kaç yıldır resmen şık olucam diye korkuyorum. Giyinip evden çıkmak bi eziyet haline geldi artık. Sürekli olarak güzelce giyinip hazırlanıp tam evden çıkacakken aman ne gerek var çok abartılı oldu deyip üstümü değiştiriyorum. Öncesinde çok severdim her ortamda iddialı giyinmeyi, dikkat çekmeyi. Hep elbiseler topuklu ayakkabılarla filan gezerdim. Ama şuan topuklu ayakkabı giymekten utanıyorum resmen. Insanların dikkatini cekıcem diye korkuyorum.
Kendine güveni tam bi insanım hala aslında. Fiziksel olarak durumumda değişen bi şey de yok. Gıydıklerımı üzerimde beğeniyorum da ama niye böyle oldum bilmiyorum. Aman altı üstü ise gıdıyosun, aman altı üstü alışveriş merkezine gıdıyosun falan filan diye kendimi baskılıyorum. Sanki insanlar kendine güvenmediği için kıyafetleriyle dikkat dağıtmaya çalışıyor filan diye dusunecekler kaygısı yaşıyorum. Onun için ben bi kot bi tişörtle de kendime güvenirim mesajı vermek için kasıyorum sanki kendimi.
Gün içinde yapacaklarımı hesaplıyorum. Orda otopark yok arabayı uzağa park edip yürüyeceksin bu kıyafetle sokakta ne işin var, eve gelirken markete gideceksin böyle markete mi gidilir filan diye kendimi ikna edecek bi şeyler buluyorum illaki her gün. Neden böyle oldum bilmiyorum. 28 yaşındayım yaşla alakalı bir durum mu? Olgunlaştıkca cesaretini kaybediyor galiba insan böyle konularda. Sizler de belli bi yaştan sonra böyle şeyler hissetmeye başladınız mı? Gerçekten çok özledim eskisi gibi özgürce giyindıgım, tek kaygımın yakısıp yakısmaması olduğu günleri. Ne yapabilirim üzerimden bu ruh halini atmak için?
Bilmiyorum ya yaşadığım veya şahit olduğum net bi olay hatırlamıyorum bu konuyla ilgili ama bilinç altımda bi şeyler olduğu kesin. üşenme söz konusu değil. Çünkü dediğim gibi zaten çok güzel hazırlanıp tam çıkacakken değiştiriyorum. Öyle topuklu ayakkabıdan elbiseden filan daralan bunalan bi insanda değilim, gayet rahat ediyorum. Ama insanların sık giyinen kadınların boş kadınlar olduğunu düşündükleri yönünde bi ön yargı var kafamda bundan kaynaklı olabilir. Ya da eşim spor giyinen bir insan kendimi ona uyum sağlamak zorunda veya onun yanında abartılı gozukmemek durumunda hıssedıyo olabilirim. Belkı yaslanmaktan korkuyorum genç gözükmek istiyorum. Belkı son zamanlarda mınımalıst yaşamaya çalışıyorum onun bir etkisi.Tam nedenini bilmiyorum ama cozmek istiyorum, canımın çektiğini giymek istiyorum.Abartılı deyip duruyorum ama öyle allı güllü giyindıgım dusunulmesın. Genelde düz koyu renk sade şeyler giyen bir insanım. Ama kıyafetımın aşırı ütülü jilet gibi görüntüsü bile beni rahatsız ediyor mesela."Şık giyinmek" "yerine göre giyinmek" "özgüven" "dikkat çekmek" gibi kelimelerin sizde yarattığı algı radikal bi değişikliğe uğramış belli ki.
İlginç bi durum gerçekten sebebini ben de merak ettim.
Bu konuyla ilgili doğrudan ya da dolaylı bi eleştiri almış olabilir misiniz? "Bu kıyafetle bu bu yapılır mı?" "Özgüveni olmayan kadınlar ilgiyi kıyafetlerine çekmeye çalışır." acaba sizin düşnceleriniz mi yoksa size dışarıdan ulaşmış ve özgüveninizi kırmış başka insanların düşünceleri mi?
Yani direk size yönelerek size söylenmiş olabilir ya da arkanızdan yapılan bi dedikoduyu duymuş olabilirsiniz.
Belki de genel hakkında konuşurken sizin begendiginiz ve tarzını kendinize yakın bulduğunuz birinin giyim kuşamı ya da bi giyim tarzı hakkında bu tarz yorumlar yapılmış olabilir. Siz de bunların etkisinde kalmış olabilirsiniz.
Ya da tarzınız değişikliğe ugruyor ve öncelikleriniz değişiyor olabilir. Yani "şık" olmanın yerini "konfor" almıştır belki hayatınızda. Ya da "göz önünde ve dikkat çekici" olmak pek iyi bi fikir gibi gelmiyordur size artık. Uzun uzun hazırlanmayı sıkıcı ve yorucu buluyo olabilirsiniz.
Acaba nedir nedir? Sebebini bulursanız yazın bize de. Eğlenceli bi dert sevdim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?