Şık olmak bakımlı olmak nedir ? Moralim bozuldu

Hiç umurumda değil şahsen. Ne istiyorsam onu giyen biriyim. Herkesin elbise giyip şıklık yarışına girdiği sınıf eğlencesine kot ve gömlekle gitmiş insanım. İşimin getireceği bir kıyafet formatı olmazsa da bu şekilde giyinmeye devam edeceğim. İsteyen bakımsız desin, isteyen salaş. Ben seviyorum.

herkesin kendine has tarzı vardır..sana göre onlar rüküştür onlara göre sen...
çok takılma bu mevzulara..bence insan temiz giyiniyorsa tamamdır..düz ayakkbıyla şıklık olur yakıştırana topuklu ayakkabıylada...

Bakımsızlıkla alakası yok tabi.
Tabi ayaktaki duruşu zerafeti tartışılmaz
Görselde daha etkileyici olduğu kesin....

biri bu lafı benim yüzüme de söylese yav he he der geçerim. siz kendinizi nasıl görmek istiyorsanız, nasıl rahat ediyosanız o şekilde giyinin.

Valla canım seni kutlamak lazim o zaman ben staj yaparken yürüyüş spor ayakkabısı mı giysem acaba diyordum adliyede ya küçük bir adliyedesin ya da topukluya çok alışkınsın

Topukluyla hayatta yaşayamam ben..
Ama onlara göre öyle
Spor şıklık önemlidir benim için..

Haklısın....

Kaldi ki millet is ortaminda giyiyor. Surekli otursam holdingte ofiste calissam tamam da allahin pis boya fabrikasinda calismisim 8 sene ne yapayim topukluyu

Ofiste çalışıyorum ama müdürüm bile bu havada asker botuyla geliyor ama ofis arkadaşlarıma göre kot pantolon bile giymemeliyim

Ama sen resmi bi yerde çalışıyorsan hani tam spor ayakkabı degil de babetlerin klasik şık duranları oluyo. Yani illa topuklu gerekmiyor

Babet alacağım zaten moralimi bozdular

Hiç umurumda değil şahsen. Ne istiyorsam onu giyen biriyim. İsteyen bakımsız desin, isteyen salaş. Ben seviyorum.

Aynı ben
Şu an ayağımda New Balance ayakkabım var. Çıplak ayak gibi rahatım.

Topuklu bir işkence.

Eskiden severdim, giyerdim, şimdi tek tek veriyorum, yenisini alırken elim hep babetlere veya spor ayakkabılara gidiyor.

bence oxfort ayakkabıyı gıymemelısınız kesınlıkle

hic de umurumda degil insanlar beni bakimli.gorecek diye topuklu giyemem. sadece dugunumde giydim .

ben fikirlerin insanlara şıklik kattığıni düşünüyorum. kiyafete bakip deger verenler garibime gidiyor. ve onlari seviyemde görmüyorum.

Bakımsızlıkla alakası yok tabi.
Tabi ayaktaki duruşu zerafeti tartışılmaz
Görselde daha etkileyici olduğu kesin....

İşte benim derdim de bu
Böyle düşünen kişilerden çekiniyorum sanırım
Yanımda biri topukluyla dolanırken bana aa paspala bak denmesi

biri bu lafı benim yüzüme de söylese yav he he der geçerim. siz kendinizi nasıl görmek istiyorsanız, nasıl rahat ediyosanız o şekilde giyinin.

ben elalemi çok takıyorum sanırım
Bir de güzel bir tişort almıştım o gün onu giymiştim şıkım diye
İçine edildi

Ne güzel bir düşünce, bana da aşılansa keşke biraz

Valla canım seni kutlamak lazim o zaman ben staj yaparken yürüyüş spor ayakkabısı mı giysem acaba diyordum adliyede ya küçük bir adliyedesin ya da topukluya çok alışkınsın

İzmir'deyim canım Staj yaparken bende genelde babet tercih ediyordum ama sanırım alıştım. Hoş büroya geldiğimde direk çıkartıyorum ayağımdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…