- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Eki Görüntüle 1830369 onlara göre şıklık budur o zaman victorianın melekleri gibi gezelim. ahan da sana şıklık
Valla canım seni kutlamak lazim o zaman ben staj yaparken yürüyüş spor ayakkabısı mı giysem acaba diyordum adliyedeAdliye koridorlarında cübbesinin altına babet giyen avukatlar hiç gözüme şık görünmemiştir. O yüzden mümkün olduğunca topuklu giymeye çalışırım. Özellikle cübbemin altına asla babet giymem. İnsanların çalışma ortamlarına göre değişir. Ama hafta sonu hayatta ayağıma topuklu ayakkabı giymem, bence hem spor hem şık olunabilir. Şıklık = topuklu ayakkabı diye bir genelleme yapılamaz bence.
Aman ne takılıyorsun ki, milletin dediklerine.. Senin için en öncelikli ne? Rahat olmak mı?, Şık olmak mı?
Bence her topuklu giyinen de şık olmuyor, kimse kusura bakmasın..
Bende genellikle spor giyinirim.. Topuklu ise ayda yılda bir..
ne alaka allah aşkına topuklu şıklık sembolümü ama arada yerinde olsam platform sopuk giyemiyorsam stiletto ayakabı da giyer şıklığıma şıklık katarım.sen onlara bakma şıklık bakımlılık kendine yakışnı giymek hayatıım.herkesin tarzı farklı
Kaldi ki millet is ortaminda giyiyor. Surekli otursam holdingte ofiste calissam tamam da allahin pis boya fabrikasinda calismisim 8 sene ne yapayim topukluyu
Ama sen resmi bi yerde çalışıyorsan hani tam spor ayakkabı degil de babetlerin klasik şık duranları oluyo. Yani illa topuklu gerekmiyor
Hiç umurumda değil şahsen. Ne istiyorsam onu giyen biriyim. İsteyen bakımsız desin, isteyen salaş. Ben seviyorum.
Kiz konu sahibi :) oxford ben de istiyorum alsam mi rahat mi cok? Seninkiler tam taban seklinde mi canim?
bence oxfort ayakkabıyı gıymemelısınız kesınlıkle
Bakımsızlıkla alakası yok tabi.
Tabi ayaktaki duruşu zerafeti tartışılmaz
Görselde daha etkileyici olduğu kesin....
biri bu lafı benim yüzüme de söylese yav he he der geçerim. siz kendinizi nasıl görmek istiyorsanız, nasıl rahat ediyosanız o şekilde giyinin.
hic de umurumda degil insanlar beni bakimli.gorecek diye topuklu giyemem. sadece dugunumde giydim .
ben fikirlerin insanlara şıklik kattığıni düşünüyorum. kiyafete bakip deger verenler garibime gidiyor. ve onlari seviyemde görmüyorum.
bence oxfort ayakkabıyı gıymemelısınız kesınlıkle
Valla canım seni kutlamak lazim o zaman ben staj yaparken yürüyüş spor ayakkabısı mı giysem acaba diyordum adliyedeya küçük bir adliyedesin ya da topukluya çok alışkınsın
ben elalemi çok takıyorum sanırım
CuteMom oxfort dediğin babet mi oluyor ?
Yani öyle ise yıllardır babet giyerim işyerinde adının oxfort olduğunu yeni duydum desem yalan olmaz
takmayın ya. allahım. elalem ne der diye yaşayan kadınlardan olmayın.
Hayır baber değil,
Erkek ayakkabısının bayan için olanını düşün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?