Şık olmak bakımlı olmak nedir ? Moralim bozuldu

Tamam kızlar bir tane hafif topuk ayakkabı alayım. Ama önerileriniz var mı ?

Bir de hafif topuk almıştım biri yaşlı ayakkabısı demişti topuğu kalın ve azıcık kısa diye

E uzun da ben giyemem. Ne almalıyım

Diğer sorum ise şimdi alıp giysem aaa bak bizden özendi dicekler çünkü topuklu ayakkabıyı azıcık gömdüm

İnşallah hedefine ulaşırsın, fazla topuklu giymen şart değil ilk olarak hafif topuklu yada dolgu topuklu ayakkabılar ile başlayabilirsin. Platform topukları sadece geniş paça pantalonlar ile seviyorum,onun dışında kaba durduğunu düşünüyorum. Ama zevk tabi.

Aynı üniversiteden mezunuz

bence topuklu ayakkabi giymek enayiliktir, dugunden dugune cok bile.....babette ayni sekilde...
ikiside ne kadar zararli ve konforsuz...
onemli olan saglikli olmasi bence..

benim de işim nispeten rahat kıyafet giyebileceğim bir iş, o yüzden genelde kadife pantalon ve hafif dolgu topuk ya da düz ayakkabı giyerim. önemli olan benim rahatlığım. sabahları işe giderken bakıyorum da kendi yaş grubum kadınlar inanılmaz bakımlı ve şık. çoğu etek bluz, topuklu ayakkabı ,fönlü saçlar makyaj vs. ha , ben bakımsız mıyım? hayır. ama onların yanında gösterişsiz duruyorum mesela. fazla sade, ya da gündelik diyelim. açıkçası hiç umurumda değil, çünkü ben de o tarz kıyafetlerin içinde kendimi rahat hissedemem. bir etek giysem otururken kırk kere çekiştiririm. tarz meselesi. bir de yaptığın işe göre değişir tabii, bir bankada çalışıyor olsam mecburen daha klasik giyinmem icap ederdi.

sen kimseye aldırma. giydiğin kıyafetlerin içinde rahatsan tamamdır.

Valla hiçte bile derlerse desinler ayrıca
Kombinini yap çık az topuklu stiletto ile
Bulursun bir şekilde yaşına ve tarzına göre genç ayakkabısı

Bende ofise spor ayakkabıyla gidip ofiste topuklularımı giyenlerdenim.
Spor ayakkabılarımı koyu renk seçiyorum genelde etekle uyum sağlıyor.
Çoğu arkadaşım böyle yapıyor açıkçası masa altında değiş tokuş.
Bir kaç kere bileğimi burktum en sonuncusu 1 ay olmasına rağmen hala geçmedi.
Bileğimi kırdım sandım.

İşte tam olarak dediğim bu
Gösterişsizim
Ama kendime göre de şıkım yani
Annem şimdi görde ne şık olmuşsun der

Bunu söyleyen bayan mı? erkek mi?
Çok kolaydı sanki sabahtan akşama kadar topukluyla dolaşmak. Ben giymiyorum. Bayramda seyranda. Bir de içimden gelirse -ki zor gelir-
Bakım=topuklu ayakkabı diyen bir şey bilmiyordur. Evet duruşa bir zarafet kattığı aşikar ama üstünde duramayacak duruma gelip yalpaladıktan sonra giysem ne giymesem ne?
Dizilerdeki gibi oluyor sanıyorlar.
Geçen yolda bir kızcağız 2 kat yüksek platform topukluları giymiş sendeleye sendeleye yürümeye çalışıyordu. Görüntü çok fenaydı.
Boşver sen onu diyeni. Nasıl rahat çalışıyorsan öyle giyin. İstersen yanında götür ara ara giy çıkar.
Ayrıca benim çalıştığım şirkette idari katta topuk sesi çok dikkat dağıtıyor diye giymeyin dediler.

ya transformersta dünya yıkılıyor, kız topuklularını çıkarmadı yahu,
seninki bahane

aynen hatta kaçarken topuklularını eline alıp kaçmıştı bir sahnede eger filmleri karıştırmıyorsam ,

eşimde kadın milleti ayakkabısını bırakıp gitmiyor falan dedi güldük.

benim içinde 1.sırada şık olmak topukuluyla oluyor

ama sporlada şık olabiliniyor

Bizim ofiste de bütün bayanlar topuklu giyer makyaj elbise falan filan
bir paspal benim
ne topuklu giyerim ne doğru düzgün makyaj yaparım
ben spor ayakkabılarla, kot pantalonlar,düz tabanla rahat ediyorum napabilirim
kimse bir şey demedi bana da kendi kendime rahatsız olmaya başladım :)
çok şık kalın topuklu ayakkabılar beğendim onlarla başlıcam sanırım değişime

Bu muhabbet bazen bizim iş yerinde de oluyor, kıyafet konusunda rahatız, kot, spor ne istersek giyebiliyoruz ama müdürler bazen dile getiriyor hani biraz daha resmi giyinseniz, kumaş pantalon ya da etek, hafif topuklu ayakkabı gibi, biraz ofise benzesek diyorlar, belki böyle bir şey kastedilmiştir.

Benim için şıklık kendine yakışan, kaliteli ve uyumlu kıyafetlerdir. Ama insanlar makyaj ve topuklu giymeyi şıklık olarak algılıyor. Ben ikisini de yapmıyorum. Fakat bu şekilde şık ve bakımlı görünmek çok daha zor. En dandik topuklu ile milletin kafasında "kendine bakmış, güzel görünmeye çalışmış, şık olmuş" imajı oluşabiliyor. Genelde insanların şık dedikleri kıyafetler de dar veya açık (dekolteli yada kısa etekli) olabiliyor. Dar, açık, topuklu giymeyi sevmiyorsan şık görünmek için yapacağın şeyler;

Her koşulda temiz ve ütülü giyinmek
Kusursuz bir saç kesimi ve her zaman saçının temiz ve güzel olması
Yüzünün bakımlı olması (cildin temiz, sivilcesiz, kaşların düzgün)
Düz ayakkabı giyiyorsan iş yerinde spor ayakkabıyı tercih etme asla. Oxford ayakkabın boyalı ve yeni durmalı.
Çok çeşit giymene gerek yok ama giydiklerin de kaliteli olmalı. Pamuklanmış bir bluz ile şık duramazsın.
Aksesuarların çok önemli. Sade giyindiğin için abartı takamazsın. Tek bir parça tak ama kıyafetine uysun. Pırlanta bir kolye, ipek bir fular, şık bir şal, yaka iğnesi olabilir.
Kot da giyilmez iş yerinde ne olursa olsun. Eğer giyeceksen, dar bir kotu uzun bir ceketle yada bir gömlekle kullanabilirsin. Ama kot üstüne t-shirt giyersen olmaz.

Bende topuklu sevmem
Düğünden düğüne giyerim

Seni bilmem de ben kokoş değilim, kabul ediyorum.
Converse hastasıyım, bi de sırt çantası severim
Kol çantasını kibarca tutan ojeli, makyajlı, fönlü kızlara şaşıyorum, hergün hergün nasıl uğraşıyolar acaba
Allah'tan saçım dümdüz o bakımdan yırtıyorum

İşte tam olarak dediğim bu
Gösterişsizim
Ama kendime göre de şıkım yani
Annem şimdi görde ne şık olmuşsun der
Aaaaa vallahi herşey aileden geliyor.
Benim annem beni topukluyla görmese "hayırdır kızım bişeye mi moralin bozuldu,canın mı sıkkın,anlat hadi kızım" der sıkıştırır.
Şimdi ben bugün de çok hafif topuklu ayakkabı var mesela ama yemyeşil ve pasparlak. Topuklu değilsem de illa şıkırdıcam.
Yani spor tarza dönüyorsam yine parlamalı,simli olmalı benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…