• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şık olmak bakımlı olmak nedir ? Moralim bozuldu

Sorun ettigin seye bak. Herkes kendine baksin. Sebde ben ayaklarimi seviyorum ondan rahat giyiyorum dersin. Hicc ayaklarima eziyet edemem.
Bende çalışırken topuklu cizme giyerdim ama hic topuklu diger ayakkabilardan giymedim. 2 senedir mis gibi spor ayakkabi ve babetle geziyorum. Ohh ne rahat.
Çalışmaya baslasamda giyemem topuklu. Beni begenecekler diye kasilamam.

Sorun ettigin seye bak. Herkes kendine baksin. Sebde ben ayaklarimi seviyorum ondan rahat giyiyorum dersin. Hicc ayaklarima eziyet edemem.
Bende çalışırken topuklu cizme giyerdim ama hic topuklu diger ayakkabilardan giymedim. 2 senedir mis gibi spor ayakkabi ve babetle geziyorum. Ohh ne rahat.
Çalışmaya baslasamda giyemem topuklu. Beni begenecekler diye kasilamam.
cok şık babetlerde var renk renk
aynen ayaklarım herkeslerden onemlı :D

cok şık babetlerde var renk renk
aynen ayaklarım herkeslerden onemlı :KK70:
Aynen canim ya kendim.icinmi yasayacagim rahatligim icinmi?
Esimde hep der rahat olani giy diye. Esime sordum. Topuklu ayakkabi giymemem seninnicin sorunmu diye. Oda yoo dedi. Bazi kocalar eslerinin topuklu giymesini istiyor kadinsi gormek istiyor herhalde. Kocam icinde fark etmiyormus. Hatta yoruldum mu eziyet cektimmi esimi daha cok rahatsiz eder duzgun bi ayakkabi giysedin rahat edecegin diye . O yuzden oh valla luks hayat bu aslinda :) rahat ayaklar.

Aynen canim ya kendim.icinmi yasayacagim rahatligim icinmi?
Esimde hep der rahat olani giy diye. Esime sordum. Topuklu ayakkabi giymemem seninnicin sorunmu diye. Oda yoo dedi. Bazi kocalar eslerinin topuklu giymesini istiyor kadinsi gormek istiyor herhalde. Kocam icinde fark etmiyormus. Hatta yoruldum mu eziyet cektimmi esimi daha cok rahatsiz eder duzgun bi ayakkabi giysedin rahat edecegin diye . O yuzden oh valla luks hayat bu aslinda :) rahat ayaklar.
benım esim dese bile gıymem herlade :D ben bilirim ne anlarmıss o kadın ısınden :D

benım esim dese bile gıymem herlade :KK70: ben bilirim ne anlarmıss o kadın ısınden :KK70:
Giyermiyim bilmem en azindan denerim yada rahat edebilecegim ayakkabilar secerdim az topuklu falan. Ama fikri benim.icin onemli idi sordum :)

Giyermiyim bilmem en azindan denerim yada rahat edebilecegim ayakkabilar secerdim az topuklu falan. Ama fikri benim.icin onemli idi sordum :)
guzellık topuklu degıl kı ya topuklu yuruyusu guzel gosterırmıs sacma gelıyo
babette gıysen kendını oyle salma yanı dık yuru
sporları cekınce erkeksı yurume yıne kadınsı olunabılır

kızlar merhaba,

İki gün önce bir şey oldu size danışmak istedim
Spordan tut da her şeyi giyebileceğim bir yerde çalışıyorum. Mesleğim rahat yani.
Öğle arasında yemekteyken konu açıldı
Topuklu vs giymeyen bakımsızdır dendi
Kızlar kendine baksın artık vs vs

Ben şifon gömlek vs şık şeyler de giyiyorum ama altına düz oxford ayakkabı giyerim

Topuklu sevmiyorum

Ama sanki bakımsız dedilrr. Tam da ayağımda spor ayakkabılar vardı

Sizce de öyle midir?
İlla şıkıdım şıkıdım mı dolaşmam gerek?
Spor giyen bakımsız mıdır
ben bazı kadınlara topukluyu hiç yakıştırmıyorum mesela çok zavallı görünüyorlar. Şıklık giydiğin şeyi kendine yakıştırabilmektir bence; kadın vardır eşofmanla bile asil görünür, kadın vardır abiyenin içinde palyaço gibi görünür.

guzellık topuklu degıl kı ya topuklu yuruyusu guzel gosterırmıs sacma gelıyo
babette gıysen kendını oyle salma yanı dık yuru
sporları cekınce erkeksı yurume yıne kadınsı olunabılır

Aman.. onemli olan evdr kadinsi olmak :)
Ben cok gordum benim boyumda topuklu giyen ama yuruyemeyen (cok komik duruyor) yada carpik yuruyen

Bunu diyen erkekse diyecek çok söz var onlara. Dilini büzsün , ağzına tıksın.

Kadınsa o da saçmalamış. Topuklu ayakkabı her zaman şıklık değildir. Bazen gereksiz şekilde ayağını, belini yormaktan başka bir şey değildir. Bazen de kurtaricidir.
Yerine , ruh haline göre değişir.

Bi kere giydim ayağım yara oldu daha da giymiyorm topuklu. Utanmasam eteğin altına koşu ayakkabısı giyeceğim. Son söz olarak yaşasın babet

Back
X