Ben adamın yerinde olsam sizden ayrılırdım.
Adama cip takin. Siz rahat o rahat.
Panik yapmayın bu kadar. Sizi sizin zorunuzla değil içinden geldiği için arayıp sorsun. Tepki gösterdiğiniz için iş yerinde mesaj atmaya başlamış mesela. Demek ki yoğunum ondan atamıyorum bahane imiş isteyince atabiliyormuş çalışırken de. Ama bu siz istediğiniz için olmamalı. Sizin telefon başında haber beklediğinizi düşünmediğinden ve zaten telefon kapanabilir diye haber verdiğinden çok kasmamış.
Aynı şehirde değilsiniz tek iletişiminiz telefon o yüzden beklenti içindesiniz anlıyorum sizi ama bi müddet sonra onu çok sıktığınızı devamlı mesajlaşmaya zorlandığınızı falan iddia edecek o yüzden bu duruma düşmemek için temkinli olun. Gün içinde başka uğraşlar bulun kendinize devamlı mesaj beklemeyin yani. Onun müsait anını asker gibi bekliyormuş izlenimi vermeyin hatta o müsaitken siz de meşgul olabilirsiniz sonuçta. Daha rahat olun zaten seviyorsa değer veriyorsa hissettirir, telafi eder, çaba gösterir. Anlarsınız yani.
çok büyütmüyor musunuz ?
derdiniz aldatılmaksa aynı evde yaşadığınız adam da yapabilir bunu..
Sizi kırmak istemem ama neredeysen haberim olsun mantiği herkesi korkutur ve kaçırır.Şu an 1 aydır konuştuğunuzu düşüyorum.Flört aşamasında fazla control freaklık gibi geldi.Arkadaşlar 1 aydır biriyle görüşüyorum öncesinde tanıdığım biriydi. 1 aydır sevgili olduk uzak mesafedeyiz hiç görüşmedik bir ayda. İşi yoğun. Ben buraya ilgisizliğiyle ilgili konu açmıştım. İlgisizlikte mesai saatleri içerisinde yoğun çalıştığı günler oluyor boşken haftasonları ilgisini hissettiriyor. Ama sürekli yoğun tempoda olduğu için sıkıntı yaşıyordum. Sizde bana ayrıl dediniz. Ne kadar yoğun olursa olsun ilgilenmesi gerekiyor dediniz ben de aynı düşüncedeyim. Geçen hafta onunla ciddi bir şekilde konuştum ayrılıcam diye korktu ve bir haftadır gerçekten gün içerisinde mesaj atıyor arıyor ara ara. Bende biraz abartıyorum galiba o an neredeysen haberim olsun diyorum. O da sürekli haber vermenin sıkıcı olacağını düşünüyormuş. Neyse dün iş çıkışı eve giderken konuşurken telefonunun şarjı az kapanabilir dedi ve sonra telefon kapandı. Eve gidince ne aradı ne yazdı ben de haliyle sinirlendim ama tepki vermedim. Gece 5 te mesaj atmış telefonu şarja takıp yattım uyuyakaldım uyanırım sandım diye. Sabah cevap yazmadım. Aradı özür diliyor bu bi kaç kez daha olmuştu yoğun olduğu dönem yine özür dilemişti. Gerçekten günlerdir de uykusuzdu. Sizce hak vermeli miyim? Siz olsanız devamında nasıl bir yol izlerdiniz?
Asla aldatılmak değil ilgiyi seviyor ve merak ediyorum. Aldattığı aklımın ucundan dahi geçmez
Sizi kırmak istemem ama neredeysen haberim olsun mantiği herkesi korkutur ve kaçırır.Şu an 1 aydır konuştuğunuzu düşüyorum.Flört aşamasında fazla control freaklık gibi geldi.
Bi rahat bırakın bence adamı, evlerden ırak... ben boğuluyorum sandım siz anlattıkça...
Biraz haberdar olmak herkes ister. Ama soz her adimi anlatsin istiyorsunuz. Gun icinde Her gittigim yeri sorsa esim bana. Gel bi de tasma tak istersen derim. Bu esim icinde gecerli. Her adimini anlatsin istemezdim calisirken.O kadar abartılı değil isteğim aslında hani gün içerisinde biraz haberdar olmak istiyorum çok bişey değil
Biraz haberdar olmak herkes ister. Ama soz her adimi anlatsin istiyorsunuz. Gun icinde Her gittigim yeri sorsa esim bana. Gel bi de tasma tak istersen derim. Bu esim icinde gecerli. Her adimini anlatsin istemezdim calisirken.
Bir de size sunu anlatayim. Bu isin surekliligi yok. Esim birkac sene once pazarlama icin eskisehirden bozuyuge gidecekti. Yolda ufak bi kaza yapmis. Ciddi degil yaralanma yok. Ama o zaman cok endiselenmistim. Yani esim bozuyukte kaza yapsa ölse haberim olmayacakti belki cunku nereye gitti bilmiyorum bile. Bir de ben trafik kazasinda yakin arkadasimi kaybettigim icin cok hassasim bu konuda. Darladim esi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?