Sık sık özür dilemek durumunda kalan biri?

evet abarttığım konusunda katılıyorum ki ona yansıttığım küçük bir kısmı hiç o açıdan düşünmemiştim belkide sevgi eksikliği vardır. üstelik adamdan da büyüğüm benim olgun olmam gerekirken

Adama hak verdim. Benim de telefonumun zaman zaman sarji biter, bazen takmaya usenirim sarja, bazen canim mesajlasmak istemez, saatlerce dizi film izlemek ister... Bunlari pek anlamayan bir adamla beraberdim bi ara. Her gec cevap vermeyi ilgisizlik sevgisizlik olarak algiliyordu ki bu da bir yerden sonra gorev gibi oluyor, hele ki ilk aydan boyleyse bence dogru degil... Yani aslinda uzak mesafe iliskisi zor, telefon bir yerde tek iletisim araci ve bu da sikici. Virus de isleri zorlastirmis. Uzun vadede bir araya gelme veya yuz yuze daha sik gorusme olanaginiz yoksa bu iliski biraz zor olabilir derim...

Bunun yaşla alakası yok. Biz ne zaman uc davranışlarda bulunuruz? Korkularımız ve sayıf noktalarimiz tetiklendiginde. Mesela ilgi istemek normal, ama karşı taraftan nereye gittin, kiminle gittin, ne kadar kaldın gibi herşeyini anlatmasını beklemek abartı. Bana göre seven insan ilgisini soz sormadan da gösterir zaten, bunu talep etmenize gerek yok. Sizin istediğiniz gibi gösteremiyorsa o zaman bunu kızarak değil iletişime gecerek halletmeye calisacaksiniz. Baktınız hiç olmuyor ayrilmak en dogrusu. Eskiden hep sevilmemekten ve yalnız kalmaktan korkardim çünkü uzun zaman hep öyle hissettim. Ama sonra anladım ki kalitesiz her hangi bir iliskidense (bu sevgili olsun arkadaş olsun aileden olsun fark etmez) kaliteli yalnızlık daha iyi.

En son ortaokulda boyle degil miydik ya? Eve vardin mi,telefonu sarja taktin mi,isyerinde mesaj attin mi vs vs. Dakika basi rapor ister gibi,gercekten sevimsiz.

Adam sık sık özür dilemek zorunda bırakılıyor resmen.
Yazık vallahi üzüldüm haline.
O da kendince düşünüyordur daha bir ayda böyleyse ilerde beni neler bekliyor diye

Kesinlikle mutlu olmadığım bir ilişkiden evliliktense yalnızlığı tercih ederim. Kötü huylarımı da değiştirmek törpülemek için uğraşırım her daim

Bu derece hesap vermeyi kabullenen insanın kişiliğinin gelişemediğini düşünürüm. Her adımımı sorgulayan insanın güven sorunları olduğunu düşünür ilişkimi gözden geçiririm. Kusura bakmayın ama İlkokul öğrencisiyle ebeveyni gibisiniz

kabullenmiyorki yapmıyor istediğimi ya ona bu şekilde söylemedim tabi biraz haberdar olsam yeter dedim ama o bile abartıymış kk kadınları farkına vardım törpülüycem kendimi. peki ona bi açıklama yapayım mı yoksa yavaş yavaş mı hissettireyim onu özgür bıraktığımı :))

Bence hissettirin :)

Babannemin bi sözü var..S*ç dediysek dereyi tepeyi doldur demedik derdii..Abartmayın sizde canım

Yakinda bunalip sizi terkedecek.Sizi uzmek icin demiyorum ama ben olsam yol verirdim kesinlikle.O zaman geldiginde istesenizde ulasamayacaksiniz.

Hemen bikaç mesaj üstteki mesajımı okumanızı tavsiye ederim hatamı anladım
Yok okudum.Bende diyimde etkili olsun diye dedim.Siz hayatinizi onun etrafina odaklamissiniz.Ama disarda hayat devam ediyo.Tabiki yorulacak yalniz kalmak isticek.Sadece ona odakli yasarsaniz gozunde baska isi olmayan insan konumuna dusersiniz.

Eşim sık sık şehir dışına çıktığı halde ben bu kadar rapor almıyorum.. Bence fazla sıkıyorsun ve bu böyle yürümüyecek.. Sevgiline kocan gibi kocana da malın gibi davranma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…