Bence siz bu uzun mesafe ilişkiyi yürütecek olgunlukta değilsiniz. Tamam adam yeterli kadar ilgilenmedi, ama sizde bazı yerlerde abartıyorsunuz. Sevgi eksikliği var sizde. Onun kaynağını çözün. Daha rahat olursunuz
evet abarttığım konusunda katılıyorum ki ona yansıttığım küçük bir kısmıhiç o açıdan düşünmemiştim belkide sevgi eksikliği vardır. üstelik adamdan da büyüğüm benim olgun olmam gerekirken
Bunun yaşla alakası yok. Biz ne zaman uc davranışlarda bulunuruz? Korkularımız ve sayıf noktalarimiz tetiklendiginde. Mesela ilgi istemek normal, ama karşı taraftan nereye gittin, kiminle gittin, ne kadar kaldın gibi herşeyini anlatmasını beklemek abartı. Bana göre seven insan ilgisini soz sormadan da gösterir zaten, bunu talep etmenize gerek yok. Sizin istediğiniz gibi gösteremiyorsa o zaman bunu kızarak değil iletişime gecerek halletmeye calisacaksiniz. Baktınız hiç olmuyor ayrilmak en dogrusu. Eskiden hep sevilmemekten ve yalnız kalmaktan korkardim çünkü uzun zaman hep öyle hissettim. Ama sonra anladım ki kalitesiz her hangi bir iliskidense (bu sevgili olsun arkadaş olsun aileden olsun fark etmez) kaliteli yalnızlık daha iyi.
Adam sık sık özür dilemek zorunda bırakılıyor resmen.
Yazık vallahi üzüldüm haline.
O da kendince düşünüyordur daha bir ayda böyleyse ilerde beni neler bekliyor diye
Bu derece hesap vermeyi kabullenen insanın kişiliğinin gelişemediğini düşünürüm. Her adımımı sorgulayan insanın güven sorunları olduğunu düşünür ilişkimi gözden geçiririm. Kusura bakmayın ama İlkokul öğrencisiyle ebeveyni gibisiniz
Bence hissettirin :)kabullenmiyorki yapmıyor istediğimiya ona bu şekilde söylemedim tabi biraz haberdar olsam yeter dedim ama o bile abartıymış kk kadınları farkına vardım törpülüycem kendimi. peki ona bi açıklama yapayım mı yoksa yavaş yavaş mı hissettireyim onu özgür bıraktığımı :))
Bence hissettirin :)
Babannemin bi sözü var..S*ç dediysek dereyi tepeyi doldur demedik derdii..Abartmayın sizde canım
Yakinda bunalip sizi terkedecek.Sizi uzmek icin demiyorum ama ben olsam yol verirdim kesinlikle.O zaman geldiginde istesenizde ulasamayacaksiniz.Arkadaşlar 1 aydır biriyle görüşüyorum öncesinde tanıdığım biriydi. 1 aydır sevgili olduk uzak mesafedeyiz hiç görüşmedik bir ayda. İşi yoğun. Ben buraya ilgisizliğiyle ilgili konu açmıştım. İlgisizlikte mesai saatleri içerisinde yoğun çalıştığı günler oluyor boşken haftasonları ilgisini hissettiriyor. Ama sürekli yoğun tempoda olduğu için sıkıntı yaşıyordum. Sizde bana ayrıl dediniz. Ne kadar yoğun olursa olsun ilgilenmesi gerekiyor dediniz ben de aynı düşüncedeyim. Geçen hafta onunla ciddi bir şekilde konuştum ayrılıcam diye korktu ve bir haftadır gerçekten gün içerisinde mesaj atıyor arıyor ara ara. Bende biraz abartıyorum galiba o an neredeysen haberim olsun diyorum. O da sürekli haber vermenin sıkıcı olacağını düşünüyormuş. Neyse dün iş çıkışı eve giderken konuşurken telefonunun şarjı az kapanabilir dedi ve sonra telefon kapandı. Eve gidince ne aradı ne yazdı ben de haliyle sinirlendim ama tepki vermedim. Gece 5 te mesaj atmış telefonu şarja takıp yattım uyuyakaldım uyanırım sandım diye. Sabah cevap yazmadım. Aradı özür diliyor bu bi kaç kez daha olmuştu yoğun olduğu dönem yine özür dilemişti. Gerçekten günlerdir de uykusuzdu. Sizce hak vermeli miyim? Siz olsanız devamında nasıl bir yol izlerdiniz?
Yakinda bunalip sizi terkedecek.Sizi uzmek icin demiyorum ama ben olsam yol verirdim kesinlikle.O zaman geldiginde istesenizde ulasamayacaksiniz.
Yok okudum.Bende diyimde etkili olsun diye dedim.Siz hayatinizi onun etrafina odaklamissiniz.Ama disarda hayat devam ediyo.Tabiki yorulacak yalniz kalmak isticek.Sadece ona odakli yasarsaniz gozunde baska isi olmayan insan konumuna dusersiniz.Hemen bikaç mesaj üstteki mesajımı okumanızı tavsiye ederim hatamı anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?