Yok okudum.Bende diyimde etkili olsun diye dedim.Siz hayatinizi onun etrafina odaklamissiniz.Ama disarda hayat devam ediyo.Tabiki yorulacak yalniz kalmak isticek.Sadece ona odakli yasarsaniz gozunde baska isi olmayan insan konumuna dusersiniz.
Eşim sık sık şehir dışına çıktığı halde ben bu kadar rapor almıyorum.. Bence fazla sıkıyorsun ve bu böyle yürümüyecek.. Sevgiline kocan gibi kocana da malın gibi davranma..
Kesinlikle devam edin.Suan surekli aramak aliskanlik olmus.Alisacaksiniz adami darlamamaya.Aynen öyleydim gerçekten halbuki dünya kadar da işim var çok düşünüyodum aklım ondaydı açıp tv bile izlemiyodum bi de adama ilgisiz diye sürekli laf çarpıyodumof of çok fena kafayı yiyomuşum resmen aklım başıma geldi hemen uygulamaya koydum bu akşamdan farketti bile
Kesinlikle devam edin.Suan surekli aramak aliskanlik olmus.Alisacaksiniz adami darlamamaya.
Aksama kadar kendinizi doldurusa getiriyosunuz.Oda aksam arayim sesini duyayim diyo ama tersleniyo ya da trip yiyo.Kimse dayanamaz.Siz onun yoruldugunda ya da uzuldugunde dinlendigi liman olun.Trip atmak yerine desteginizi hissettirin.Aksine arasam belki daha iyiydi ben hiç aramam ama niye aramadı diye kendi kendimi yiyodum arayınca da laf çarpıyodum yada içten sinirli olduğum için kötü davranıyodum.
Aksama kadar kendinizi doldurusa getiriyosunuz.Oda aksam arayim sesini duyayim diyo ama tersleniyo ya da trip yiyo.Kimse dayanamaz.Siz onun yoruldugunda ya da uzuldugunde dinlendigi liman olun.Trip atmak yerine desteginizi hissettirin.
Herkes kidemli burda.Hayatinda mutluluklar dilerim.Çok haklısınız aynen böyle yapıyodum maaleseftrip trip trip az kaldı bıkacaktı adam. Yine iyi çekmiş kesinlikle tavır yapmıycam bundan sonra. Çok teşekkürler. Gerçekten burdaki kadınlar çok doğru tavsiyeler veriyor
Herkes kidemli burda.Hayatinda mutluluklar dilerim.
Rica ederim.Kesinlikle çok iyi bir platform. Çok teşekkürler
Bır erkekten dile getirerek isteyeceğiniz en son sey bu olmalı bir kere sıkılır 2.cısıde sızin sesinizi duymak istedıgı ıcın arasın kendi istedıgı ıcın sızz istedıgınız ıcın değil..bu kendını kandırmaktır bana gore.
Uzak mesafe iliskisi yasiyorum bana her gununu rapor edip gittigi her yeri haber etse kendim sikilirim ay banane be gittiysen gittin derim. Benden boyle bi sey talep ederse de kabul etmem direkt. Sizin diger konunuzu da hatirliyorum yine ilgisizlikten yakiniyordunuz halbuki gayet aktif bi iletisiminiz vardi. Bence siz adamdan once kendinizi salin. Sanki daha yuz yuze de gelmemistiniz dogru mu hatirliyorum?
Burdaki yorumlara göre haraket ederseniz, sizin o adamla önce evlenmeniz, sonra boşanmanız sonra öldürmeniz gerek.
Neden burdaki yorumlara göre hareket ediyorsunuz. Size vur demişler öldürmüşsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?