Sık sık özür dilemek durumunda kalan biri?

Yok okudum.Bende diyimde etkili olsun diye dedim.Siz hayatinizi onun etrafina odaklamissiniz.Ama disarda hayat devam ediyo.Tabiki yorulacak yalniz kalmak isticek.Sadece ona odakli yasarsaniz gozunde baska isi olmayan insan konumuna dusersiniz.

Aynen öyleydim gerçekten halbuki dünya kadar da işim var çok düşünüyodum aklım ondaydı açıp tv bile izlemiyodum bi de adama ilgisiz diye sürekli laf çarpıyodum of of çok fena kafayı yiyomuşum resmen aklım başıma geldi hemen uygulamaya koydum bu akşamdan farketti bile

Eşim sık sık şehir dışına çıktığı halde ben bu kadar rapor almıyorum.. Bence fazla sıkıyorsun ve bu böyle yürümüyecek.. Sevgiline kocan gibi kocana da malın gibi davranma..

Kesinlikle haklısınız yürümeyecekti farkına varmasaydım şimdi sıra ona hissettirmekte. Adam iyi katlanmış ayrılmakla bile tehdit ettim neredeyse

Kesinlikle devam edin.Suan surekli aramak aliskanlik olmus.Alisacaksiniz adami darlamamaya.

Kesinlikle devam edin.Suan surekli aramak aliskanlik olmus.Alisacaksiniz adami darlamamaya.

Aksine arasam belki daha iyiydi ben hiç aramam ama niye aramadı diye kendi kendimi yiyodum arayınca da laf çarpıyodum yada içten sinirli olduğum için kötü davranıyodum.

Bakınca adam ilgisizde değil hakkını yiyomuşum ki ben laf çarpmayı bıraktım bugün o da değişti hemen ilk zamanlardaki gibi oldu. Kesinlikle devamlı kaçacaksın bu erkeklerden onu düşündüğünü beklediğini hissettirmemek en doğrusu. Hatta düşünmeyip kendi işine bakacaksın anladım bunu

Aksine arasam belki daha iyiydi ben hiç aramam ama niye aramadı diye kendi kendimi yiyodum arayınca da laf çarpıyodum yada içten sinirli olduğum için kötü davranıyodum.
Aksama kadar kendinizi doldurusa getiriyosunuz.Oda aksam arayim sesini duyayim diyo ama tersleniyo ya da trip yiyo.Kimse dayanamaz.Siz onun yoruldugunda ya da uzuldugunde dinlendigi liman olun.Trip atmak yerine desteginizi hissettirin.

Aksama kadar kendinizi doldurusa getiriyosunuz.Oda aksam arayim sesini duyayim diyo ama tersleniyo ya da trip yiyo.Kimse dayanamaz.Siz onun yoruldugunda ya da uzuldugunde dinlendigi liman olun.Trip atmak yerine desteginizi hissettirin.

Çok haklısınız aynen böyle yapıyodum maalesef trip trip trip az kaldı bıkacaktı adam. Yine iyi çekmiş kesinlikle tavır yapmıycam bundan sonra. Çok teşekkürler. Gerçekten burdaki kadınlar çok doğru tavsiyeler veriyor

Uzak mesafe iliskisi yasiyorum bana her gununu rapor edip gittigi her yeri haber etse kendim sikilirim ay banane be gittiysen gittin derim. Benden boyle bi sey talep ederse de kabul etmem direkt. Sizin diger konunuzu da hatirliyorum yine ilgisizlikten yakiniyordunuz halbuki gayet aktif bi iletisiminiz vardi. Bence siz adamdan once kendinizi salin. Sanki daha yuz yuze de gelmemistiniz dogru mu hatirliyorum?

Yaşarken kabir azabı cektirmek bu olsa gerek.Yazik adamcagiza.Karsinizdaki insan,robot ya da köle degil

Bır erkekten dile getirerek isteyeceğiniz en son sey bu olmalı bir kere sıkılır 2.cısıde sızin sesinizi duymak istedıgı ıcın arasın kendi istedıgı ıcın sızz istedıgınız ıcın değil..bu kendını kandırmaktır bana gore.

Haklısınız ve ben kaç kez dile getirdim bunu salak gibi iş çıkışı arar gece arar zaten. Çalışırkende bazen arar bazen mesaj atar ama bazen de hiçbişey yazmazdı. İşte bende sürekli haber versin moduna girdim. İşte aramasını bekliyorum biraz geç arasa ne oldu nerde diyorum filan. Hayatımın merkezine koymuştum anlayacağınız :/

Doğru hatırlıyorsunuz daha görüşmedik. 1 aydır konuşuyoruz. Evet ilgisiz diyemem demiştim o konuda da. Ben daha çok ilgi bekliyodum. Hatta ara verme konuşması yaptım. Bu ilişkiyi böyle götürebileceğimden emin değilim dedim adama korktu ayrılıcam diye. Öyle de çok sıkıcı olmaz mı dedi. Ertesi gün her yaptığını yazıyor yemek yedim şu işi yaptım filan diye gerçekten sıkıcı oldu ben de biraz boşum bu ara ve hayatımın merkezine onu koymuşum farkında değilmişim :/

İşim var bahane bana göre. İsteyen 5 dk olsun arar ki aramış siz zorlayınca. Bu kadar daraltmak yerine siz merak ettirin. Biz de uzak mesafe yürüttük karşı tarafı süründürürdüm. Neredeyim, kimleyim o merak ederdi habire sorardı. Sürekli evde telefon başında asosyal imaj verirseniz merak etmez.

Burdaki yorumlara göre haraket ederseniz, sizin o adamla önce evlenmeniz, sonra boşanmanız sonra öldürmeniz gerek.
Neden burdaki yorumlara göre hareket ediyorsunuz. Size vur demişler öldürmüşsünüz.

Burdaki yorumlara göre haraket ederseniz, sizin o adamla önce evlenmeniz, sonra boşanmanız sonra öldürmeniz gerek.
Neden burdaki yorumlara göre hareket ediyorsunuz. Size vur demişler öldürmüşsünüz.

Hangi yaptığımda burdaki yorumlara göre hareket etmişim anlamadım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…