Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama bu normal mi yaa![]()
Yaaa cok sasırdım. En iyisi gıdılebılınıyorsa uygun ozeller var. Rabbım garibanın yardımcı olsunNormal değil ben de rahatsızlanmıştım yüksek ateş düşmüyordu beni korona bölümüne aldılar önüm arkam pozitif doluydu korkudan öldüm Allah'tan ben de bişey çıkmadı kurtuldum o ortamdan hemen gelip kendimi dezenfekte ettim
Bu doğru herkes cafeler de avm de pazarda marketteHastanelerde bulaşmıyordur avm’de çarşıda pazarda bulaştığı kadar eminim.
Ya deme oyle,gercekten herkes doldu tasti,insanlar sosyallesmek de istiyor,inan bu da hastane kadar onemli bir ihtiyacİyi de dark kimse mecbur kalmadan hastaneye ya da devlet dairesine gitmiyor ki. Perşembe günü üniversitedeydim ben de ablamı götürdüm. Rutin kontrollere gitmemiz gerekiyor çünkü. Normal şartlarda tek başına gider toplu taşıma kullanmasın diye ben götürüyorum bir senedir. Aynı şekilde rutin kontrol için gelen 50 kişi vardı bölümün kapısında. Gelmek zorundalar çünkü, başka çareleri yok. Ama avm’ye gitmek zorunda değiller. Onlara kızıyorum ben de evet. Mecbur olmadığı halde sokağa çıkana kızıyorum.
Ben en son eylülde sosyalleştim valla. İhtiyaç evet ama açık havada zaman geçirebilene kadar oturuyoruz işte evimizde. Yapacak bir şey yok.Ya deme oyle,gercekten herkes doldu tasti,insanlar sosyallesmek de istiyor,inan bu da hastane kadar onemli bir ihtiyac
Burada devlet hastanesine kaç kez gittim ben.Bugun cocugum ateş i dusmedigi icin devlet hastanesi aciline gittik giriste ilk kayit pozitif hasta ollabilir bunu kabul ediyorsaniz oyle kayit alirim dedi bende yani genel konusuyo sandim tamam dedim. Kayit aldi bizi cocugun muayene olacagi odaya yonlendirdiler burada bekleyeceksiniz dedi ve odada bekleyen cocugunu emziren biri de vardi. Neyse kadin iceri girince ben poztifim dedi. Bebeginde maske de yok bebek sonucta tabi. Ben ozaman ben cikaykm bu odadan disarida bekleyeyim dedim. Memurlar basladi soylenmeye siz bile bile geldiniz burasi pandemi bölümü dedi. İyi de bizde korona yoksa da korona olacagiz icerdeki bebekte maske yok benim bebegimdede yok dedim gecer tabi dedim biraz tartistik. Sonra dışarda bekledim dr geldi oda ates Varsa Bu odada muayene ediyoruz dedi . Sizce bu normal mi
Oyle tabi,cogu kisi oyle yasadik ama hastanedeki durumla toplu tasimadaki durum bence ayni. Kimse zevkinden otobuste kucak kucaga gitmiyor,hastaneye de ayni sekilde zorunluluktan gidiyorlar. Ama buralardaki ihmalleri soyleyen yok.Ben en son eylülde sosyalleştim valla. İhtiyaç evet ama açık havada zaman geçirebilene kadar oturuyoruz işte evimizde. Yapacak bir şey yok.
Evet ihtimal ama mecburiyet var işin içinde. Ekmek parası için, sağlık için insanlar o ortama girmek zorunda kalıyor. Avm’de üstüste yemek yemek bir mecburiyet değil. Üstelik hastaneye giderken seksen türlü önlem alıyoruz çoğumuz. Avmlerde maskeler çenede kahveler yudumlanıyor.Oyle tabi,cogu kisi oyle yasadik ama hastanedeki durumla toplu tasimadaki durum bence ayni. Kimse zevkinden otobuste kucak kucaga gitmiyor,hastaneye de ayni sekilde zorunluluktan gidiyorlar. Ama buralardaki ihmalleri soyleyen yok.
Kapının önünde korona yok mu?İcerdeki hasta ben poztifim diyor sonucta ve kucaginda bebek. Ozaman siz doktor gelene kadar disarda kapının onunde bekleyin diyebilir lutfen yorum yapmak icin yapmayin.
Aslinda benim demek istedigim her yerde koronaliyla yan yanayiz. Su veya bu sebepten,fark etmiyor. Her yerde herkes risk altinda. Hastanede olunca sikayet etsen nolur ki, ptt sirasinda beklerken onundeki adamin korona olup olmadigini bilemezsin,ayni sekilde otobuste yaninda oturani da bilemezsin. Dolayisiyla sikayet ise yaramaz bu tarz durumlarda. Ben olsam hastaliktan gebersem yine gitmem pandemi hastanesineEvet ihtimal ama mecburiyet var işin içinde. Ekmek parası için, sağlık için insanlar o ortama girmek zorunda kalıyor. Avm’de üstüste yemek yemek bir mecburiyet değil. Üstelik hastaneye giderken seksen türlü önlem alıyoruz çoğumuz. Avmlerde maskeler çenede kahveler yudumlanıyor.
Cocugum cok kotuydu atesi kac gundur dusmedi gittim artik.Aslinda benim demek istedigim her yerde koronaliyla yan yanayiz. Su veya bu sebepten,fark etmiyor. Her yerde herkes risk altinda. Hastanede olunca sikayet etsen nolur ki, ptt sirasinda beklerken onundeki adamin korona olup olmadigini bilemezsin,ayni sekilde otobuste yaninda oturani da bilemezsin. Dolayisiyla sikayet ise yaramaz bu tarz durumlarda. Ben olsam hastaliktan gebersem yine gitmem pandemi hastanesine
Yanlis anlamazsaniz soracagim ama, neden ozele gitmediniz? Pandemi olmasa da kucuk cocukla devlet hastanelerinde isler cok zor.Cocugum cok kotuydu atesi kac gundur dusmedi gittim artik.
Pandemi hastaneleri belli. Başka hastaneye gitseydiniz keskeBugun cocugum ateş i dusmedigi icin devlet hastanesi aciline gittik giriste ilk kayit pozitif hasta ollabilir bunu kabul ediyorsaniz oyle kayit alirim dedi bende yani genel konusuyo sandim tamam dedim. Kayit aldi bizi cocugun muayene olacagi odaya yonlendirdiler burada bekleyeceksiniz dedi ve odada bekleyen cocugunu emziren biri de vardi. Neyse kadin iceri girince ben poztifim dedi. Bebeginde maske de yok bebek sonucta tabi. Ben ozaman ben cikaykm bu odadan disarida bekleyeyim dedim. Memurlar basladi soylenmeye siz bile bile geldiniz burasi pandemi bölümü dedi. İyi de bizde korona yoksa da korona olacagiz icerdeki bebekte maske yok benim bebegimdede yok dedim gecer tabi dedim biraz tartistik. Sonra dışarda bekledim dr geldi oda ates Varsa Bu odada muayene ediyoruz dedi . Sizce bu normal mi
Ozeller cok pahalı esim goturmezYanlis anlamazsaniz soracagim ama, neden ozele gitmediniz? Pandemi olmasa da kucuk cocukla devlet hastanelerinde isler cok zor.