- 28 Kasım 2010
- 42.558
- 141.360
- 798
Ucuzlari da var. Esinize sormayin boyle hastalik durumlarinda. Sizlere bir sey olmaz,cocuga yazik hasta hastaOzeller cok pahalı esim goturmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ucuzlari da var. Esinize sormayin boyle hastalik durumlarinda. Sizlere bir sey olmaz,cocuga yazik hasta hastaOzeller cok pahalı esim goturmez
Bugun cocugum ateş i dusmedigi icin devlet hastanesi aciline gittik giriste ilk kayit pozitif hasta ollabilir bunu kabul ediyorsaniz oyle kayit alirim dedi bende yani genel konusuyo sandim tamam dedim. Kayit aldi bizi cocugun muayene olacagi odaya yonlendirdiler burada bekleyeceksiniz dedi ve odada bekleyen cocugunu emziren biri de vardi. Neyse kadin iceri girince ben poztifim dedi. Bebeginde maske de yok bebek sonucta tabi. Ben ozaman ben cikaykm bu odadan disarida bekleyeyim dedim. Memurlar basladi soylenmeye siz bile bile geldiniz burasi pandemi bölümü dedi. İyi de bizde korona yoksa da korona olacagiz icerdeki bebekte maske yok benim bebegimdede yok dedim gecer tabi dedim biraz tartistik. Sonra dışarda bekledim dr geldi oda ates Varsa Bu odada muayene ediyoruz dedi . Sizce bu normal mi
Peki nereden anlasınlar ilk başka corona olup olmadıklarını bir fikriniz varsa birleşip iletelim öyle yapsınlar. Test yapıyorlar hemen çıkmıyor griple aynı belirtileri olan bir virüsü nasıl ayırt etsinler test sonucu çıkana kadar devlet hastanesinde her acilden gelene tek kişilik odamı ayarlasınlar ?Bence kesinlikle normal değil. Uygulama yanlis. Her atesi olan covit mi. Bu sekilde vaka sayilari azalmaz. Ama basta imza atmissiniz
Peki nereden anlasınlar ilk başka corona olup olmadıklarını bir fikriniz varsa birleşip iletelim öyle yapsınlar. Test yapıyorlar hemen çıkmıyor griple aynı belirtileri olan bir virüsü nasıl ayırt etsinler test sonucu çıkana kadar devlet hastanesinde her acilden gelene tek kişilik odamı ayarlasınlar ?
İmza atmadim sadece soylediBence kesinlikle normal değil. Uygulama yanlis. Her atesi olan covit mi. Bu sekilde vaka sayilari azalmaz. Ama basta imza atmissiniz
Esim istesede giderde ozele hesap kitap yapiyor sinir ediyorUcuzlari da var. Esinize sormayin boyle hastalik durumlarinda. Sizlere bir sey olmaz,cocuga yazik hasta hasta
Bende bunu anlatmaya calistim içerdeki ben poztifim diyor bariz bir sekilde. Supheli degil net pozitif niye onla aynı odada durayimIcerideki hasta net olarak pozitif olduğu belli değilse ayni ortamda bulubulabilir ama icerde bariz bir pozitif hasta varken süpheli hastanin ayni odaya alinmasi herkese hepimize zarar. Nerdeyse bu illet 1 yıldir aramizda kuzenimde pandemi hastanesinde doktor 30 yasında koronayi agir atlatti hala görev yapiyor.teyzem oglu 20gün yogun bakimdayken sadece evde dua edebildi. 1 yildırda oglunu sadece görüntülü görüsebiliyor. En büyük zorluk saglık calisanlarinda oyüzden daha sıkı tedbirler alinmali. Yine onların işyüku artıyor yani
Suphe degil bende once ayni odaya girdim içeri girince kadin ben poztifim dedi . Bende ozaman ben burda durmayayim yanlis anlama dedim yok haklısın dedi. Disarda sağlıkcilar israrla olsun durcaksin orada bekliceksin dr u dedi. Suphe degil yani netBabam da ateşten gitti covid şüphesi dediler müşaade odasına aldılar. Sonra test sırası için bekleme yerine aldılar. Bi teyze daha geldi o da covid şüphesi. Yan yana 1 m mesafe bırakıp babamla oturdular. Ne babam biliyo kadın pozitif mi diye ne kadın biliyo ama ne yapacaklardı ki herkesi ayrı ayrı odaya alamazlardı. Şüphesi olanlar beraber duruyo mecbur
O da ilginç yani, sizi zorla hasta edecekler belki deSuphe degil bende once ayni odaya girdim içeri girince kadin ben poztifim dedi . Bende ozaman ben burda durmayayim yanlis anlama dedim yok haklısın dedi. Disarda sağlıkcilar israrla olsun durcaksin orada bekliceksin dr u dedi. Suphe degil yani net
Sağlıkçılar vaka sayılarını artırmak istiyorlarsa demek...Suphe degil bende once ayni odaya girdim içeri girince kadin ben poztifim dedi . Bende ozaman ben burda durmayayim yanlis anlama dedim yok haklısın dedi. Disarda sağlıkcilar israrla olsun durcaksin orada bekliceksin dr u dedi. Suphe degil yani net
Tamam da belki siz de pozitifsiniz?İcerdeki hasta ben poztifim diyor sonucta ve kucaginda bebek. Ozaman siz doktor gelene kadar disarda kapının onunde bekleyin diyebilir lutfen yorum yapmak icin yapmayin.