Şikayet

Konu sahibine herkes yüklenmiş ben anlamadım olayı önceki konusu ile yargılamak doğru değil önceki konunuzu bilmiyorum ama şuan yazdığınız konuya gelecek oluraam Güleryüz göstermeye devam edin,memurluk zor evet ama asgari ücretle çalışmak ve özel sektör koşulları çok daha zor ben bir çok gencin hayali olan işi yapıyorum deyin motive edin kendinizi,ben altı yıl evden çıkmadan kpss çalışan insan tanıyorum her zaman bardağın dolu kısmına bakın olumsuz insan her yerde var böyle düşünün bu size ve ya mesleğinize özel bir durum değil

görev tanımınız zerre kadar umrumda değil. sonuçta öldürmezsiniz beni, yaptığınız hatanın cezasını çekersiniz. doktorun sorumluluğu insan hayatı. iki kuruş borç ya da seneye tekrar girilecek sınav değil.

siz burada abarta abarta doktor gömüp sonra aynı duruma düşünce konu açmışsınız bana çok komik geldi.

kızınızda bir hastalık çıkmamış, doktor da kesinlikle bu hastalık var kızınızda alın şu ilaçları kullanın dememiş. çok yıprandıysanız manevi tazminat davası açsaydınız da haberlerde görüp gülseydik ne insanlar var diye. yazık kendi milletinin aydınını böyle aşağılayan başka bir topluluk daha yok. iyi yönden bakın en azından mesajımla birlikte işinizde neleri yapmanız gerektiğini öğrendiniz. son cevabım size bu.

Gereksiz yere buradakilere atarlanmak yerine gereken yerlere , mercilere sikayette bulunun oyleyse .
Siz doktoru sikayet ettiginizde doktorunuzda acaba boyle laflari ile insanlari mi oksamistir ?
Sinirinizi alamadiginiz cok belli de bu bizi ilgilendirmiyor
Gidin sikayet eden kisiye kusun icinizi tabi boyle oksamadan

Iyi hosta bu yaptiklariniz yardım ya da iyilik değil sizin goreviniz mecbursunuz yapmaya çünkü yardım ettiğiniz insanların sayesinde para kazaniyosunuz adama derler benim paramla çalışan bi memursun diye bu sizin goreviniz kaldı ki çalışma saatlerinde elde telefon ağızda lak lak vb şeyler Size doğru geliyosa edilen şikayeti haksız buluyosunuz robot gibi olun daha çok şikayet alırsınız bu gidişle güzel ülkemde bürokrasi net sıfır vah bizlere

Memur hanım ,yaptığınız işi hayriniza yapmiyorsunuz ,bu sizin yapmak zorunda olduğunuz göreviniz ve karşılığında ücret alıyorsunuz .İşinizi ister severek ister sevmeyerek yapin bu önemli değil ,önemli olan işinizi doğru yapmanizdir ki onyargili olma konusuna gelince herkes için geçerli sadece memura özel değil .

Ve şikayet etmek isteyen eder ,yazarsınız savunmanızı olur biter sicile işlenmez tabi çok ciddi bir ispatlanmış suç yok ise

“Benim vergilerimle çalışıyorsun”

Hayır, asıl bana gelen insanlar benim vergilerimle kamu hizmeti alıyor. Çünkü muhatap olduğum kesimde vergi kaçırmayan kısım çok az, bunlar genelde milyonluk iş adamları bir de. Ama ben gelirime oranla onlardan daha çok vergi ödüyorum, bağkurlunun vergi kaçırmasını geçtim kamu personelleri sgklı yani maaşlı çalışanlardan daha fazla vergi öder.

Benim de iç dökesim varmış, o da bu konuya nasipmiş.

Şikayet edebilirler bu normal bir sey. Nasıl siz doktorun en küçük haraketiden rahatsızlanıp şikayet etmek istiyorsanız aynı şeyin sizin iş hayatinizda yaşanması çok doğal.

Yani Türkiyedeki memurlar icin tembel ve simarik diyorlar hep Türkiyede,o zaman milletin gözünde onlardan birtane olursunuz. (benimle Almanyada ilgilenen türk memurlari simdiye kadar Allah yukarda hep cok iyidi sagolsunlar). Egonuz cizilmis ve haksizliga ugramis hissediyorsunuz. Olabilir böyle yalnisliklar. Ama bunun diger vatandaslara yüklemek profesyonel olmadiginizi gösterir. Ama sanirim bunu ilk sinirle yazmissiniz. Normalde isinizi hakkiyla yaptiginiza göre

Olaya iki açıdan bakacağım.
Sizin açınızdan; boşverin şikayet etsinler. Neticede birşey çıkmaz. İşinizi yaptınız mı yaptınız amiriniz biliyor mu biliyor. Daha ne? Bazı kişiler cidden çok duyarsız oluyor. Bizde yardım etmeye çalışıyoruz, eğer işlerine gelmeyen birşeyse yetkili biri yok mu yetkili birine geliyor laf :) halbuki sordupu soruya yetkili birisi de aynı cevabı verecek. Ayrıca kimse robot değil, hepimize mesaj geliyor, bankadan bildirim geliyor telefona bakıyoruz ediyoruz.

İkincisi vatandaş açısından; bazen cidden işlerini bir türlü çözemiyorlar. Sistemler bazen çok yavaşlıyor ya da koskoca kamu kurumunda vatandaş nereye gideceğini bilmediğinden bir oraya gidiyor bir buraya haliyle sanki kimse işini yapmıyormuş gibi görüyor. Ha, işini yapmayan var mı var. Geçen kimlik değiştirmeye gittik, acil yeni kimlik lazımdı ve aciliyeti o gün belli oldu, parayı yatırdık geldik. Randevu almamışız değiştiremezlermiş. Eyvallah. Ancak ofiste 6 7 memur olmasına ve bir tane bile randevulu vatandaş olmamasına rağmen, boş oturmalarına rağmen yapamayız dediler. Daha sonra başka bir kurumdan geldiğimizi söyleyip ne yazıkki etiket kullandık ve işimizi yaptılar.

Konu sahibinin eski konularına bakmadım ama bu konunun mazisi var sanırım
Şu anki konusunda robot gibi yollarim yazmış ya
Orayı düzeltti,ilk açtığında "domuz gibi davranır yollarim" yazıyordu.
Bir başkasını bu kadar aşağıda görüp kendini yukarı çıkarmayı seven bir üyemiz
Mazileri de dolu tabii
Ama pekte yukarıda olmadığı halde mecburi yaptigi isi görevi domuz gibi davranmak olarak tanımlıyorsa,o şekilde de dönüt alacağından şüphem yok.
Seni seviyorum diye alıntıladim bu arada, iç döküşün çok ponçik ama kendini yuceltmen eksik

Ya ne çok sevdi herkes bu doktoru. Siz de çocuğunuz her öksürdüğünde verem olabilir çocuğunuz diyen doktora götürün.

elimde telefonla laklak yapmıyorum. Sorunu olanların sorununu çözüyorum. Her gün en az 10 kişi Allah razı olsun deyip gidiyor ama bir kişi beni demoralize etti. Size de iyi niyetli olarak derdimi paylaşmak için yazdım. İş yerinde elinde telefon olan her insan laklak yapmıyor direkt şikayet etmeyin diye ama anlatamamışım... hata bende...

Sıkma canını, boşver. Hayatta her şey güzel gitmiyor. Arada böyle şeyler yaşayacaksın ki ders olacak. Sen yine üzerine düşeni yap, herkesi memnun edemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…