Şikayet

Ya zaten bi kasiyerler, bi de doktorların yanındaki sekreterleri kendilerini oranın sahibi gibi görüyorlar. Hepsi kasıntı neredeyse.
Aynen ya sorma her meslek değerli her çalışan kıymetlidir. Kimseyi küçümsemem ama işini hakkıyla yapanlar değerli. Bu kasiyerlerdeki afra tafrayı çözemedim bende

Geçen bir kargo şirketine uğradım. Çalışan o kadar güleryüzlüydü ki. Çok hoşuma gitti. Hemen şirketin sitesine girip adını soyadını da vererek teşekkür mesajı ilettim. Adını soyadını yaka kartından görmüştüm. Bir kaç saat içinde bir telefon aldım. Teşekkürümü çalışan kadına iletmişler çok mutlu olmuş o da teşekkür ediyormuş. Eminim günü güzel geçmiştir. Yani algı meselesi galiba biraz ben de şahsen güler yüzlü bir insan olduğumu düşünüyorum. Her türlü esnafa çalışana gülümserim, günaydınımı iyi akşamlarımı teşekkürü mü eksik etmem. Onlar da bana gülümser hep.
Bence sadece şikayetler değil de teşekkkürler de iletilmeli çalışanların müdürlerine. Çalışanları motive edelim bence. İşini iyi yapanın da günü güzel geçsin.

Bir de konu sahibi bence şikayetini herkesin okuyabileceği yerlere yazma. Kurumun sitesinde uygun bir yer vardır muhakkak

Bence şahsınıza hakaret vs etmediyse üzerinize alınmayın. Belki çok stresli bir gün geçirdi, istemeden size yansıttı. Bende her gün bir ton insandan hakaret işitiyorum ve istemeden de olsa yüzüm düşüyor gıcık da davranıyorumdur belki sorsanız. Şikayet almak çok kötü bir durum.

Ay sizi kutlarım ne güzel yapmışsınız...

Bir kere olan birseyse isten atilmaz ama daha once ayni uyarilari birden fazla almissa olabilir bir zahmet ukala olmasin oda boyle birine uzulmem acikcasi gelene gidene atar yapan tipler var otursun evinde oyleleri kimse kimsenin suursuzlugunu cekmek zorunda degil

Geçenlerde Watsons a girdim ve iki kadın çalışan resmen bana bakarak güldü konuştu aralarında, çok barizdi, sinirlendim ve çıktım, şikayet etmedim ama.

ben suratına söylüyordum insanların.

yalnız bişi fark ettim sizin enerjiniz böyle insanla uğraşılan mesleklerde gördüğünüz tavrı çok etkiliyormuş

hayatımda negatif enerji veren şahıs çıktığından beri hiçbir garson kasiyer görevli vs ile en ufak negatif bir şey yaşamadım aksine hep güleryüzlü bol iltifatlı değişik bir ilişkim olmaya başladı memnunum açıkçası.

aksine mesela ablam da her kasiyerle garsonla vs kavga eder zıtlaşır laf sokulmalar başlar vs. yine öyle bi arkadaşım var en son bi garson artık "yukarda bıçak var getireyim mi" diye üstü kapalı tehdit etti kulaklarımla duydum ben yumuşattım ortamı.

ben şahsı şikayet etmedim hiç ama terslik yaşadığımda o terslik yaşadığım kişiye neden böyle yapıyorsunuz çok rahatsız oldum diye suratına söylüyordum değiştirsin tavrını diye.

Birebir insanlarla çalışıyorum ve evet müşterinin tavrına göre gardımı alıyorum yalan değil.

bunu ben ablama yaptılar gördüm. tabi ablamda da biraz hata vardı yarım saat bin çeşit depodan ayakkabı getirtti alacakmış gibi sonra kestirip attı ben de geziyordum baktım adam ablamın arkasından baya sinkaflı küfür etti. adama denk geldim ve ağzına s.çtım tabiri caizse. her ne olursa olsun karşındaki sana hakaret etmediyse küfür etmeye hakkın yok. sinirlenebilirsin tabi ki ama küfür edecek kadar sinirlenmek nedir? yani iki negatif enerji bi araya gelince kaçınılmaz oluyor bu tip çirkinlikler. ben genelde almıcaksam da ya sizi çok yordum kusura bakmayın ama içime sinmedi ben biraz daha bakınayım belki yine gelirim gibi bi gönül alma yapıyorum.

kimse kusura bakmasın ama bu dönemde iş bulmak çok zor, ekmek aslanın ağzında.terbiyesizlik yapacaksan bırak o işi adam gibi yapacak olan isteyen biri yapsın.gerçekten çok hadsiz müşteriler de var onlara denk gelen normal çalışanlardan bahsetmiyorum ancak bazı çalışanlar gerçekten sorunlu.onların iyi bir derse ihtiyacı oluyor.

Haklı olduğunuzu düşünüyorsanız şikayet edin.kişi kendi işsiz kalma ihtimalini düşünmeyip hadsiz tavırlar sergiliyorsa bu sizin suçunuz değil.bu şekilde düşünürseniz ülkede işini özenle yapan insan ile yapmayan insan arasında bir fark kalmaz.

Her ne olursa olsun birinin arkasından küfür etmek çok saygısızca bir hareket... Ben de aynen sizin gibi yapıyorum. Kıyafet vb. denemişsem mutlaka askıya takıp öyle teslim ediyorum.

Yok isten atmiyolar.ben avmde magazada calistim.mudur uyariyo sadece.bende bi magazadaki calisani sikayet etmistim calisan cok arkamda dolaniyo diye.muduru aradi ertesi gun kameraya kadar izlemis.siz haklisiniz diye binbir türlu dil doktu.magazamiza buyrun özür hediyemizi kabul edin dedi.asla girmem bidaha o magazadan iceri dedim.

Büyük adı bilinen bir mağaza. Telefonla arıyorlarsa bu iyi olur. Dediğiniz gibi o zaman belirtirim atılmasını istemediğimi.
Ben şikayet ediyorum .kurumsal zincir marketteki kasiyerden tutun da hastanedeki doktora kadar .iyi olana da teşekkür ediyorum .kimse kimseye kötü davranamaz ,dalga geçemez vs .zaten bu şekilde herkes bildirse çalışanlar ,firmalar kendine çeki düzen verir .

Günlük hayatımda tanıdığım kişilere karşı bende güler yüzlü bir insanım dışarda ise normal olması gerektiği gibi davranıyorum. Hani bazıları çalışanlara ekstra ezici kötü muamelede bakışta bulunur ya asla öyle bir tavrım yok eminim ama kasiyerin bana karşı tavrı öyleydi. Üstten üstten konuşmalar falan... sizin karşılaştığınız gibi güler yüzlü ilgili çalışanlarla karşılaşmak herkesi mutlu eder ve dediğiniz gibi işini düzgün yapmayanlar şikayet edildiği gibi düzgün yapanlar da takdir teşekkür edilip motive edilmeli.

Hakaret falan asla olmadı öyle bir şey olsa tavrımı orada koyardım zaten ama tavrı çok çirkin iticiydi. Bir yandan düşünüyorum dediğiniz gibi çalışma şartları kolay değil çok yoğun bir mağaza kimlerle uğraşıyorlar gün içinde ama işte herkese aynı şekilde yaklaşmamayi bilmeli diyorum bir yandan da.

Aynen şu zor zamanda insanın işine dört elle sarılması düzgün yapması gerekirken bir de afra tafra yapıyorsa davranışının sonuçlarına katlamalı. Ya da başka müşterilere sinir olduysa acısını normal insandan çıkarmasın bir zahmet dimi

Ülkemizde kontrol mekanizması çok iyi değil zaten. İnsanlar maruz kaldığı her olumsuzluğu şikayet etse ya da şikayetler hakkıyla değerlendirilse herkes işini düzgün yapar biz de böyle insanlarla uğraşmak zorunda kalmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…