ŞİKAYET

Iste boyle olmayın. Gunde yuzde haksizliga ugruyorsaniz yuz defa haykirin bunu...

ben de bankada calıstım uzun sureler musterılerın hergun gereksız kufurlerıne bagırmalarına maruz kaldım ama bır gun sesımı cıkarmadım cunkı onlar musterı ve bunları yasamıs bı ınsan olarak kımseye haksız yere bagırıp cagıramıyorsunuz emın olun hele bıraz vıcdanınız varsa , saglık sektoru daha da farklı evet meslegınız oradada kımseye bısey dıyemezsnz vs ama ınsansınız ya karsınızda acı ceken bırı var bıraz ınsaf vıcdan yanı orda konusacagına bnm evragımı yazıp verse boyle olmazdı ben gercekten haksızlıga ugradım bnmle ılgılenılmedı ve ustune bn lanet olsun bosver dıyorum kadın gdıp benı dıkayet edıyor ne dıyelım herkes hakettıgını bı sekılde bulur yanı ama basına gelmeyende anlamıyor bellıkı

Mynmar'da muslumanlar diridiri yakildi..
Adam atese atilirken tam bir teslimiyet icinde.
Elini salla, kolunu cek, tekme savur, ama mucadele etmeden ölme, ölme, ölme...
Onurunla öl be musluman !
Sistemi kabullenmeyin. Haksizlik varsa mucadele edilmeli.

Malesef benzer durumlar defalarca basima geldigi icin seni anliyorum. Ustelik saglik calisani gazabina ugramak.icin illa hak aramak, isini yapmasini beklemek gerekmiyor. Gayet basit bir soru sordugunuzda ya da kayit yaptirirken bile psikolojik saldiriya ugrayabilirsiniz. Bunu ileride saglik sektorunde calisacak bir kadin olarak soyluyorum.
Bunlar hep saglik sektorunu is imkani, maas icin tercih eden sabirsiz, bu is icin yeterli donanima sahip olmayan insanlar doldurdugu icin oluyor.

Acile gelmiş, ağrısı sancısı olan bir insan ne kadar sabırlı ve anlayışlı olabilir? İsterse milyonlarca hastayla ilgilensin, can havliyle oraya gelmiş insanın mı alttan alması gerekir çalışanın mı? Hastane ortamı farklıdır, hasta psikolojisi ise bambaşka. Bunu normal bir memuriyet işiyle kıyaslamamak lazım.

annen sımdı ıyımı canım cok gecmıs olsun ,
20 sayfadrı derdımı anlatamadım ben
annen sımdı ıyımı canım cok gecmıs olsun ,
20 sayfadrı derdımı anlatamadım ben

Sağolun şuan iyi çok şükür sonunda alabildi atomu : D gerçekten sinir bozucu bi durum
Bazı doktorlar sağlık çalışanları cidden çok stresli ve tepkili oluyolar tepkilerini genelde sessiz sakin hakkını savunamayack olanlara gösteriyolar.O sustukça o da ondan güç aldı.Bi gün unut iki gün unut da el insaf iki hafta nasıl erteler insan sürekli boşa gidip geldi kadıncağız. Orda annem hakkını savunmak için ağzını açsa belki senin dosyanı takip etmicem diyecek ne bileyim duymak istemeyeceği bi söz sarfedecek durduk yere canı sıkılacaktı.Ha başka hastaneye gidemez mi gider ama orda 2005 den bu yana olan takip dosyaları var hastalığının seyri için değişen değerler vs. çok önemli.

Ben de bunu diyorum işte ben güzelce laf söylerek karşımdakine gerek mesajı veriyorum zaten HAYKIRMAYA gerek yok.
Kavgacı biri değilim ama yeri geldimi lafımla döverim.
pekı karsındakı ınsana kıbarca soyledıgın bıseye bagırarak cvp verıyorsa naparsın

bn 2011 yılında amelıyat oldum o amelıyat dosyasını ellı defa erteledıler blıyomusun bıde dr lar yapmadı bunu ordakı stajyer bozuntuları yaptı en sonunda drlara soyledım yedı fırcayı en once benı aldı sıraya bazıalrına ıyılık yaramıyor

bısey desem gam yemıycem ama bıseyde demedım yanı
ustune gıtmıs sıkayet etmıs akıllı acaba kamera jkayıtları cıkınca bn hepsını sıkayet ettgmde ne halt yıyecekler

dava ile uğraşamam tek tuşla şikayetimi yaparım ama bin tane şikayettten bana sıra gelmedi hala diyede söylenirim.. ne güzel dünya arkadaşım, bu kadar zorumuza gidiyor dert ediyorsak elimizi taşın altına koyucaz davayı açıcaz yargı yolu açık bir durum basbaya hakaret var ...

Kesinlikle hakkını savunacaksın her şekilde.sen kendini savunabilmişsin bu olayda ama annem hiç bişey diyemediği için eve geldi anlatırken ağladı nasıl incindiyse gururu.Kolay gibi geliyo insanlara aman bu da dert mi biz neler yaşadık diye.Herkesin yaşadığı kendine arkadaş senin üzüleceğin şey bşka benmki bambaşka. belki senin üzüldüğün bi konuyu da ben abartı bulabilirim.Burda yapılması gereken davayla ilgili bilgi vermek tecrübeni paylaşmak.Armağan çağlayan a rakip kimisi bunu genel manada söylüyorum hemen bi saldırı taarruza geçme olayı var nedense .Empati sıfır çoğunda beni yuva yıkan kadın ilan ettiler psikolojim bozuldu yemin ederim.Anlatayım rahatlayım birileri yol göstersin diyosun bin pişman ediyolar daha fazla geriliyosun dert sahibi oluyosun bundan sonra duvara anlatırım herhalde

sağlıkçıların son günlerde uğradıkları saldırılar var, özellikle acil servislerde, o sebeple fazla ihtiyatlılar, anladığımkadarıyla bayağı bir bağırış çağırış olmuş, memura hakaretten umarım mahkemelik olmazsınız.ben de memurum, gelen vatandaş öyle hakaretler ediyor ki bazen, ben bile şikayet etmemek için kendimi zor tutuyorum

Yargı yolu hep açık olmuyor açıksa onada açık ben iki farklı kanaldan şikayet etmiş sonuç alamamışım dava için koşturacağıma gerekeni o an yaparım gitsin o şikayetçi olsun benden

İşini ya düzgün yapıcaklar ya da dediğim gibi bırakacaklar ben yapamıyorum diye

haklıyken haksız duruma düşerim diyorsunuz,

Öncelikle kayıt açılmadan hiçbir işle yapılmaz bende de var migren bende iğne vurdurmaya gidiyorum sık sık. Önce kayıt açtırırsınız sonra sizi odaya alırlar tansiyon mu ölçülecek, iğne mi verilecek, serum mu bağlanacak orada yapılır. Yani gelir gelmez ayak üstü kapının önünde tansiyon ölçüldüğünü ilk defa sizden duyuyorum. Ayrıca tansiyona bakan kişiyse bu kadın ne evrağı verecek ki size tansiyon ölçmeden kaydı yapan kişiyle tartışmamışsınız ki kadında hastayla konuştuğunu söylemiş alelade muhabbet değil yani hem acilde de tek kişi olmaz zaten içeri yönlendirmeleri gerekirdi sizde hatalısınız o kişide. Bekleyin ilgilenicem demiş siz bağırmışsınız haksız olsa ava açmaya cesaret edebilir miydi. Öbür gün gidip baş hekime fişan şikayet etseydiniz madem.

evet canımın derdındeydım emın ol
karsımda bnmle ılgılenmeyen ınsan yanındakı erkekle gulup eglenınce battı bana bu duurm ondan dıkkatımı cekmıs olabılır

iddia ettiğin gibi tüm suç onda olsa kadın seni şikayet etmez sen de ondan emin ol ya ciddi bi hakarette bulundun aynı burda yaptığın gibi çirkefleştin ya da haksızsın.

eskiden memurun iş akdi kiralanırdı şimdi satın alındı bu sebeple karşımıza geçip herkes benim paramla maaş alıyorsun deme küstahlığını gösteriyor,3 kişiye susuyorsak 4. ile münakaşa ya giriyoruz çünkü biz de insanız..bu arada konu devletten açılınca işi siyasete süren bir arkadaş var ,burası bürokrasi platformu değil hatırlatmak isterim...polemiğe girmemek adına alıntı dahi yapmıyorum.

haklıyken haksız duruma düşerim diyorsunuz,

Evet öyle diyorum saçını başını gerekirse yoların gitsin şikayet ediyorsa etsin hakeret ettim bana saldırdımı der ne der artık bilemem

Ayrıca yukarılarda kalan yorum dikkatinizi çekmemiş acilde bebeği ile sorun yaşayan arkadaşım da dava açmış olumlu sonuç çıkmamış haklı olmasına rağmen benim kesin sonuç işte

Eskisi gibi isim soy isim alayım gerekli yerlere bildireyim yok artık bende yerin dibine sokarım bu kadar basit benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…