- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
Iste boyle olmayın. Gunde yuzde haksizliga ugruyorsaniz yuz defa haykirin bunu...Yaaa hergün yüz kere haksızlığa uğruyorum çünkü hizmet sektöründe çalışıyorum.Şuan sizin gibi kendimi paralasaydım delirmiştim.
Sizin için önemlidir ok bunun için kimse önemsiz demiyor en azından ben öyle demiyorum ama burada sizi anlamayan diyim hadi sizi kırmıyım sizi anlamayan herkesi bir sebepten suçluyorsunuz.
Yok siz beni anlamadınız sizin de başınıza gelsin siz ne bilirsiniz..... gibi gibi.Eeee biz simdi bu amaçla size yorum yazmadık biz şimdi haksızlığa uğramadık mı?
Bir de burada kim neler yaşıyor hayattta ne haksızlıklarına uğruyor bilemezsiniz.Sizin umrunuz da değil hıh siz ne bilirsiniz diye terslemek bana göre çok ayıp.
ben de bankada calıstım uzun sureler musterılerın hergun gereksız kufurlerıne bagırmalarına maruz kaldım ama bır gun sesımı cıkarmadım cunkı onlar musterı ve bunları yasamıs bı ınsan olarak kımseye haksız yere bagırıp cagıramıyorsunuz emın olun hele bıraz vıcdanınız varsa , saglık sektoru daha da farklı evet meslegınız oradada kımseye bısey dıyemezsnz vs ama ınsansınız ya karsınızda acı ceken bırı var bıraz ınsaf vıcdan yanı orda konusacagına bnm evragımı yazıp verse boyle olmazdı ben gercekten haksızlıga ugradım bnmle ılgılenılmedı ve ustune bn lanet olsun bosver dıyorum kadın gdıp benı dıkayet edıyor ne dıyelım herkes hakettıgını bı sekılde bulur yanı ama basına gelmeyende anlamıyor bellıkıYaaa hergün yüz kere haksızlığa uğruyorum çünkü hizmet sektöründe çalışıyorum.Şuan sizin gibi kendimi paralasaydım delirmiştim.
Sizin için önemlidir ok bunun için kimse önemsiz demiyor en azından ben öyle demiyorum ama burada sizi anlamayan diyim hadi sizi kırmıyım sizi anlamayan herkesi bir sebepten suçluyorsunuz.
Yok siz beni anlamadınız sizin de başınıza gelsin siz ne bilirsiniz..... gibi gibi.Eeee biz simdi bu amaçla size yorum yazmadık biz şimdi haksızlığa uğramadık mı?
Bir de burada kim neler yaşıyor hayattta ne haksızlıklarına uğruyor bilemezsiniz.Sizin umrunuz da değil hıh siz ne bilirsiniz diye terslemek bana göre çok ayıp.
Ben de bunu diyorum işte ben güzelce laf söylerek karşımdakine gerek mesajı veriyorum zaten HAYKIRMAYA gerek yok.Iste boyle olmayın. Gunde yuzde haksizliga ugruyorsaniz yuz defa haykirin bunu...
annen sımdı ıyımı canım cok gecmıs olsun ,
20 sayfadrı derdımı anlatamadım ben
annen sımdı ıyımı canım cok gecmıs olsun ,
20 sayfadrı derdımı anlatamadım ben
pekı karsındakı ınsana kıbarca soyledıgın bıseye bagırarak cvp verıyorsa naparsınBen de bunu diyorum işte ben güzelce laf söylerek karşımdakine gerek mesajı veriyorum zaten HAYKIRMAYA gerek yok.
Kavgacı biri değilim ama yeri geldimi lafımla döverim.
'Haykirmak' kelimesini mecazi anlamda kullandim. Kavga edip ortaligi yikin demedim.Ben de bunu diyorum işte ben güzelce laf söylerek karşımdakine gerek mesajı veriyorum zaten HAYKIRMAYA gerek yok.
Kavgacı biri değilim ama yeri geldimi lafımla döverim.
bn 2011 yılında amelıyat oldum o amelıyat dosyasını ellı defa erteledıler blıyomusun bıde dr lar yapmadı bunu ordakı stajyer bozuntuları yaptı en sonunda drlara soyledım yedı fırcayı en once benı aldı sıraya bazıalrına ıyılık yaramıyorSağolun şuan iyi çok şükür sonunda alabildi atomu : D gerçekten sinir bozucu bi durum
Bazı doktorlar sağlık çalışanları cidden çok stresli ve tepkili oluyolar tepkilerini genelde sessiz sakin hakkını savunamayack olanlara gösteriyolar.O sustukça o da ondan güç aldı.Bi gün unut iki gün unut da el insaf iki hafta nasıl erteler insan sürekli boşa gidip geldi kadıncağız. Orda annem hakkını savunmak için ağzını açsa belki senin dosyanı takip etmicem diyecek ne bileyim duymak istemeyeceği bi söz sarfedecek durduk yere canı sıkılacaktı.Ha başka hastaneye gidemez mi gider ama orda 2005 den bu yana olan takip dosyaları var hastalığının seyri için değişen değerler vs. çok önemli.
bısey desem gam yemıycem ama bıseyde demedım yanıAcile gelmiş, ağrısı sancısı olan bir insan ne kadar sabırlı ve anlayışlı olabilir? İsterse milyonlarca hastayla ilgilensin, can havliyle oraya gelmiş insanın mı alttan alması gerekir çalışanın mı? Hastane ortamı farklıdır, hasta psikolojisi ise bambaşka. Bunu normal bir memuriyet işiyle kıyaslamamak lazım.
Ben dava ile uğraşamam yazdıklarımda "yeter" kısmını anlamışsınızdır sanırım aynı üslubda olan kişinin başına hastaneyi yıkarım direk hizmet etmek zorunda durduk yere hakaret etmek depil yapamıyosa işini oda onun sorunu tekrar söylüyorum ben sizi çok net anladım sizfe benim bu hale nasıl geldiğimi neden böyle düşündüğümü anlayın artık
Ha sana başka olay anlatayım amca kızımın bebeği oldu çıkış yapılcak eniştemle belirtilen yere gittik ordan eczaneye geçicez beraber kadın mesai saatinde cep tel ile sohbette laf etmedik özel bi durum vs yaklaşık 5 dk oldu bi daha seslendi eniştem off puff dedi arkasını döndü eniştem parladı oda artis ya laf söylüyor yalandan kameraya çektim dedi şikayet etcem ki elinde duruyor teli ayyy sanki ne oldu gibi söylendi kaşe vs vurdu gönderdi hiç bişey sormadı
İşte bu zihniyetdekiler dayağı hak ediyor
bn 2011 yılında amelıyat oldum o amelıyat dosyasını ellı defa erteledıler blıyomusun bıde dr lar yapmadı bunu ordakı stajyer bozuntuları yaptı en sonunda drlara soyledım yedı fırcayı en once benı aldı sıraya bazıalrına ıyılık yaramıyor
sağlıkçıların son günlerde uğradıkları saldırılar var, özellikle acil servislerde, o sebeple fazla ihtiyatlılar, anladığımkadarıyla bayağı bir bağırış çağırış olmuş, memura hakaretten umarım mahkemelik olmazsınız.ben de memurum, gelen vatandaş öyle hakaretler ediyor ki bazen, ben bile şikayet etmemek için kendimi zor tutuyorumMerhaba arkadaslar ,
Fikrinizi almak ıstedıgım bır konu var ,
Bundan 2 ay once acıl servıse gıttım mıgrenım tuttugu ıcın ılaclarım fayda etmeyınce ayda bır ıkı defa acıl servıse basvururum , konu su acılde kayıt acılmadan once tansıyona vs bakan bı kısı oluyor bu bayan benı 10 dk beklettı bıtane adamla cene yaptı gozumun onunde ,
bende kızdım duramıyorum bnm evragımı verın konusmaya oyle devam edın dayanamıyorum dedım mıgrenım tutunca dayanamıyorum cunkı mıdemde cok bulanır neyse bu kadın basladı bn keyfımdenmı konusuyorum hastayla konusuyorum bekle senle ılgılencem dıyo hala oyle yapınca ben ona o bana bagırmaya basladık ozel guvenlıkler polısler vs toplandı basımıza sonrada kadın gıt senın evragını ben yapmıycam dedı bende yapacaksın mecbursun dedım zor bela yazdı evragı sımdıde eve haber geldı benı gıdıp sıkayet etmıs karakoldan ıfade vermem ıcın cagırıyorlar bende gdıp sıkayetcı olcam kadından nasıl bu kadar pıskın olabılıyor ınsanlar anlamadım bende sıkayetcı olunca mahkeme fılan acılır sanırım , zaten kamera kayıtları fılanda var yaptıgı terbıyesızlık ortada cok sınırlendım anlatmak ıstedım yorumlarınızı beklıyorum...
dava ile uğraşamam tek tuşla şikayetimi yaparım ama bin tane şikayettten bana sıra gelmedi hala diyede söylenirim.. ne güzel dünya arkadaşım, bu kadar zorumuza gidiyor dert ediyorsak elimizi taşın altına koyucaz davayı açıcaz yargı yolu açık bir durum basbaya hakaret var ...
Yargı yolu hep açık olmuyor açıksa onada açık ben iki farklı kanaldan şikayet etmiş sonuç alamamışım dava için koşturacağıma gerekeni o an yaparım gitsin o şikayetçi olsun benden
İşini ya düzgün yapıcaklar ya da dediğim gibi bırakacaklar ben yapamıyorum diye
evet canımın derdındeydım emın ol
karsımda bnmle ılgılenmeyen ınsan yanındakı erkekle gulup eglenınce battı bana bu duurm ondan dıkkatımı cekmıs olabılır
haklıyken haksız duruma düşerim diyorsunuz,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?