- 22 Eylül 2012
- 1.482
- 2.011
- 333
Hastanede hasta doktoru öldürdüğünde o polis nerdeymiş? Tansiyon ölçtürmeye gittiyse bekleyecek 10 dk oturcak stabil olunca ölçülecek . Bunun Kuralı bu. Kimsenin keyfine göre değişmez. O Süreyi zaten bekleyecek o arada tartışmak için olay çıkarmaya aramaya gerek yok. Ordaki huzuru bozmaktan şikayet edilmesi doğru olan.sankı devletın hastanesı degıl orası
bı grup cete kurmus canlarının ıstedgı gbı davrsnıyor
ozel guvenlıkler polıs havalarında polıslerın sesını cıkardgı yok vs vs
kımse dayagı haketmez ama bazılarının ders alması ıcın galıba gereklı bısey dayak bn suan bunu anladım[
siz ciddi algı problemi yaşıyorsunuz.. Drlar her şartta haklıdır demiyorum yada onları savunmuyorum.TEK TEPKİM DAYAĞI HAK EDİYORLAR DEMENİZE..
ben mıgrenım oldghu ıcın onlara bagırdım demıyorum belkı 10. yazısım algılayamıyorsunuz kı bunu
bana bekleyınde demedı karsımda adamla bı guzel konustu guldu bn bnm evragı yazarmsnız deyınce zoruna gttı haspanın
bzm burdakı jhastanede 10 dk tansıyıon olcmek ıcın bekletmıyorlar en fazla 2 dk dr tansıyon olcmelerıHastanede hasta doktoru öldürdüğünde o polis nerdeymiş? Tansiyon ölçtürmeye gittiyse bekleyecek 10 dk oturcak stabil olunca ölçülecek . Bunun Kuralı bu. Kimsenin keyfine göre değişmez. O Süreyi zaten bekleyecek o arada tartışmak için olay çıkarmaya aramaya gerek yok. Ordaki huzuru bozmaktan şikayet edilmesi doğru olan.
bence siz ve sizin gibiler dayak atmakla kalmayın toptan hastahaneyi başlarına geçirin.. ordada ne dr kalsın ne hastahanekımse dayagı haketmez ama bazılarının ders alması ıcın galıba gereklı bısey dayak bn suan bunu anladım
sznde algılama sorununuz var laftan anlamıyorsunuz kımse sıze gelın yorum yapın dıye yalvarmadı gule guleHitaplarınız çok çirkin . Tartışmanıza şaşırmıyorum. Size cevap vermiycem.
bravo. hani şiddete karşıydınkımse dayagı haketmez ama bazılarının ders alması ıcın galıba gereklı bısey dayak bn suan bunu anladım
Diş hekimi başka bir olay burayla alakalı değil.Benimde başıma geldi çok kez farklı hastahanelerde.Diş hastahanesi acilinde kıvranarak 15 dakika bekledikten sonra doktorun esneyerek geldiğini,gözlerinin yeni uyanmış göz olduğunu gördüm.Rahmetli babamı akciğer yetmezliğinden nefes alamazken acile götürdüğümde cakkıdı cukkudu sakız çiğneyerek aheste aheste gelenide gördüm.Başınıza geldiği an şikayet edin münakaşaya dahi girmeyin.Kimsenin kimseye birşey söylemeye hakkı yok.Hasta hastalığını doktor doktorluğunu görevlide görevini yapacak.
ben bundan bahsetmedım abartmayın ıstersenızbence siz ve sizin gibiler dayak atmakla kalmayın toptan hastahaneyi başlarına geçirin.. ordada ne dr kalsın ne hastahane
sıddete karsı degılım mı dedımbravo. hani şiddete karşıydın
[
siz ciddi algı problemi yaşıyorsunuz.. Drlar her şartta haklıdır demiyorum yada onları savunmuyorum.TEK TEPKİM DAYAĞI HAK EDİYORLAR DEMENİZE..
ben sıkayet etmeye gerek duymadım ama sahıs da nasıl bır hazımsızlık varsa 2 ay sıonra benı sıkayet etmısBenimde başıma geldi çok kez farklı hastahanelerde.Diş hastahanesi acilinde kıvranarak 15 dakika bekledikten sonra doktorun esneyerek geldiğini,gözlerinin yeni uyanmış göz olduğunu gördüm.Rahmetli babamı akciğer yetmezliğinden nefes alamazken acile götürdüğümde cakkıdı cukkudu sakız çiğneyerek aheste aheste gelenide gördüm.Başınıza geldiği an şikayet edin münakaşaya dahi girmeyin.Kimsenin kimseye birşey söylemeye hakkı yok.Hasta hastalığını doktor doktorluğunu görevlide görevini yapacak.
Diş hekimi ,doktor, saglık personeli yada başka meslekler anlatmak istediğim son 2 cümlem.2 cümleden öncesi benzer birşey yaşadığım için paylaşmak istemem.Diş hekimi başka bir olay burayla alakalı değil.
onlarınkı de candır ıllakı bzm ne pekı ?Bende panik atak var onu da bir gece acile gittiğimde öğrenmiştim ölüyorum can veriyorum diye koşa koşa acile gittim tansiyonuma baktılar yüksek ki normalde de tansiyonum çıkar benim genetik yani, doktor bana hayati bir durum yok panikten dedi ben ikna olmuyorum yok ben ölüyorum beni kurtarın diyorum bayılma hissi falan yani adam beni sor ikna etti eve dönerken hiçbirşeyim yoktu yani demek istediğim belki çoğunlukla benim gibi hastalarla da uğraşıyorlar bir de kaza geçiren, bıçaklanan, yüksekten düşen, sara nöbeti geçirenler, kanamalı gebeler vs. Bir de onlara bakıyorlar, şimdi ben mi öncelikliyim hayati durumu olanlar mı ? Bir de bunları düşünmek lazım acillere başvurduğumuzda. Ben panik hissettiğimde ne kadar da kötü olsam artık acile gitmiyorum farkında olmadan birinin hakkını gaspetmiş olurum diye. Acil yani adı üstünde herkes poliklinik yerine acile koşarsa doktorlar hiç uzmanlık yapmasınlar hepsi acil uzmanı olsun ya da pratisyen kalsın o zaman değil mi ? Hem aciller adli vakalarla da dolup taşıyor oradaki personelin de canı can yani biraz anlayışlı olmak lazım
şimdi bu mesajında ne demişsin,sıddete karsı degılım mı dedım
bazıları bu dılden anlıyor galıba dedım
Ya tamam bizimki de can ama biz insanüstü çaba bekliyoruz hele de acillerde zaten bu kavga gürültü de acillerde oluyor hep , yani acillerin ne için olduğunu hangi amaçla çalıştığını anlamıyoruzonlarınkı de candır ıllakı bzm ne pekı ?
Bence algı problemi sizde var çünki ben tepkinizin neye olduğunu anladım ve kendi tepkimin neden böyle olduğunu belirttim ama siz hala anlamamışsınız.
Peki yazdıklarım ortada siz ne yaparsınız bu durumda ? Şikayetleriniz sonuçsuz hastaneye gidiyorsunuz aynı şekil hakaret yiyorsunuz ? cvp alabilrmiyim ?
aklın sıra laf koymaya calısıyorsun herhaldeşimdi bu mesajında ne demişsin,
bakalım,kimse dayağı haketmiyor. bu ne demek. fark varmı. şiddete karşısın demek.
ben dr lar dayagı hakedıyor demedım
kımse dayagı haketmez
bnm yasadgımda hastaların ne kdr onemsız ve ucuz goruldugunden bı ornek
ınsanustu caba beklemedıgımı ellıbın defa buraya yazdım lutfen okuyun ona gore cvp yazın sadece ıslemımı yapmasını bekledım buda bnm hakkım her ınsanın oldghıu gbıYa tamam bizimki de can ama biz insanüstü çaba bekliyoruz hele de acillerde zaten bu kavga gürültü de acillerde oluyor hep , yani acillerin ne için olduğunu hangi amaçla çalıştığını anlamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?