yooo. asla. sadece çelişki var onu anlamaya çalışıyorumaklın sıra laf koymaya calısıyorsun herhalde
bazıları dayaktan anlıyor dedım ben ve kendımı cok haklı buluyorum
ben senı kendınle basbasa bırakayım o zmn oku anlayooo. asla. sadece çelişki var onu anlamaya çalışıyorum
Ben e sana diyorum ki sen orada kanamalı bir hasta olsan herhalde ki seni 10 dakika bekletmezlerdi önceki mesajlarımda da anlattığım bu acillerin çalışma prensibini anlamıyoruzınsanustu caba beklemedıgımı ellıbın defa buraya yazdım lutfen okuyun ona gore cvp yazın sadece ıslemımı yapmasını bekledım buda bnm hakkım her ınsanın oldghıu gbı
Hayır hem doktor dövülmeyi hak ettiğini düşünüyor hem de başı sıkışınca doktor doktor.bir doktor kardeşi ve en yakın dostu doktor olan biri olarak bu yorumunuzu kınıyorum.şiddet çözüm değil. gencecik bir doktor öldürüldü geçen senelerde. yapmayın etmeyin
ben gayet normalimde tek bir gülüşten sağlıkçının fingirdeştiğini düşünen siz acayipsiniz asıl
benden once ve sonra hasta yoktu buraya kdr anlatabıldımmıBen e sana diyorum ki sen orada kanamalı bir hasta olsan herhalde ki seni 10 dakika bekletmezlerdi önceki mesajlarımda da anlattığım bu acillerin çalışma prensibini anlamıyoruz
'Hakli oldugum halde'tansiyonu ölçülecek olan kişi oturur vaziyette on dakika bekletilir acillerde..pozisyonu münakaşaya senin tavrın getirmiş,bu da migren ağrına dayanamadığın için olmuş belli ki.bende çok şeye kızıyorum ama bazen de haklı olduklarını düşünüyorum sağlık görevlilerinin her gelen atarlansa yandılar..ki benim başıma da yakın zamanda geldi haklı olduğum halde hergün bir sürü insanla boğuştuklarından akıllarının gittiğini düşünerek la havle ya sabır çektim yani.
Yahuu benim başıma gelen size de gelsin diye diye bir hal oldun da.Alt tarafı sana çıkışıp kavga çıkarmış.burda ıstedgınız gbı konusuyorsunuz bnm yasadgım szn basınıza gelse kat kat fazlasını yaparsınız
evet canımın derdındeydım emın olcanının derdinde güya can kulağıyla dinleyip anlam çıkarmış konuşmalardan
[
şikayetin bir üstü dava etmektir.. Bana hakaret ettiği anı kayda alır davamı açar paşa paşa cezasını ödetirdim..
anlamak ıstemıyorsunuz ya ondan dıyorumYahuu benim başıma gelen size de gelsin diye diye bir hal oldun da.Alt tarafı sana çıkışıp kavga çıkarmış.
Sanki darp edildin yaka paça dışarı çıkarıldın.Bu kadar abartılıp beddua edilecek bir durum yok.
canının derdinde güya can kulağıyla dinleyip anlam çıkarmış konuşmalardan
gelde anlat ıste canları sıkılıyor yorum yapıyorlarArkadaşlar oradamiydiniz böyle yorumlar yazıyorsunuz lütfen ama yorumlariniz yol göstersin destek olsun ışık olsun benimde başıma benzer geldiği için anlayabiliyorum illa sizlerinde mi başına gelmesi lazım artı kimse herkesi bir tutmuyorki işini iyi yapan personel de vardır her meslekte olur böyle şeyler ama hastahanelerde çok oluyor haksızlıklar kendilerini oranın varisi gibi görüyorlar arti acil olsaydı bekletmezlerdi demişler ama inanin bekletiyorlar benim bebeğim 39 derece ateşle yarim saat bekletildi mahkemeye bile verdim onları sonuç çıkmadı ayrı ama inan masum değiller
annen sımdı ıyımı canım cok gecmıs olsun ,Benim değil ama annem de tatsız bi durumlar karşılaştı.
Annem tiroid kanseri atlattı ama bu yıl tekrar nüksetti atomla tedavi oluyo bunun için de kanının yükselmesi gerekiyo yanlış biliyo da olabilirim.Yani sürekli kanına baktırması gerekiyo bu durumda.Doktor bunun için iki gün vermiş iki gün boyunca gel üçüncü gün atoma başlarız diye.(annemin de kolu kırık bu arada ve hastaneye 3 vesaitle ancak gidiliyo 1-2 saat sürüyo.)
Annem iki gün gidiyo, üç, dört derken bi hafta geçiyo dr dosyasına bakmayı unutuyo, yok takip etmiyo
En son sanırım iki hafta gittikten sonra bi daha gel demiş yine değişen bişey yok
Annem de çok mazlum bi kadın aslında çok akıllıdır istese çok iyi savunur kendini ama münakaşadan hiç hazetmez tartışmalardan olabildiğince uzak durur yerinde bi başkası olsa 3.gün arıza çıkarırdı haklı olarak
Neyse annem gitmiyo bi süre onlar aradığı zaman gidecek diye arıyolar yarın kesin başlanıcak diye gidiyo dosyası yine incelenmemiş
Yarın gel deniyo..Annem orda kırık koluyla onca saat yolu çekip nasıl geleceğinin derdinde doktorun bu rahatlığı karşısında dona kalıyo
doktorun verdiği tepki şu yanındaki asistanına söylüyo
-bak anlamadı bu hastalar böyle anlamazlar saf bu millet
-bak hala yüzüme bakıyo
bu ve benzeri onur kırıcı cümleler sarfetmiş iyi ki ben yoktum yanında iyi ki..
yani ben saygın bi meslek edinmiş ama o saygınlığı karakterine yansıtamamış insana ne diye saygı duyayım ne diye el pençe divan durayım karşısında.
Madem böyle aşağılayacaksın hakir göreceksin karşındaki insanı ne halt etmeye bu mesleği seçtin
Bu kadın sıradan bi hasta da değil kırık koluyla onca yolu çeken kanserli bi hasta!
Anlayış göstermesi gereken kim bu durumda?
Allah aşkına kendiniz sağlık sektöründe çalışıyosunuz ya da bi yakınınız var diye diye tepkili davranmayın objektif olun.
Konu sahibi kesinlikle haklı bu tutumunda
Yaaa hergün yüz kere haksızlığa uğruyorum çünkü hizmet sektöründe çalışıyorum.Şuan sizin gibi kendimi paralasaydım delirmiştim.anlamak ıstemıyorsunuz ya ondan dıyorum
yok bekleseydın yok acıl bısey vardr yok su bu
haksızlıga ugradım yetmezmı bnm ıcın buyuk bısey bu
szn umrunuzda olmayablır
Ben değil ama annem de tatsız bi durumla karşılaştı.
Annem tiroid kanseri atlattı ama bu yıl tekrar nüksetti atomla tedavi oluyo bunun için de kanının yükselmesi gerekiyo yanlış biliyo da olabilirim.Yani sürekli kanına baktırması gerekiyo bu durumda.Doktor bunun için iki gün vermiş iki gün boyunca gel üçüncü gün atoma başlarız diye.(annemin de kolu kırık bu arada ve hastaneye 3 vesaitle ancak gidiliyo 1-2 saat sürüyo.)
Annem iki gün gidiyo, üç, dört derken bi hafta geçiyo dr dosyasına bakmayı unutuyo, yok takip etmiyo
En son sanırım iki hafta gittikten sonra bi daha gel demiş yine değişen bişey yok
Annem de çok mazlum bi kadın aslında çok akıllıdır istese çok iyi savunur kendini ama münakaşadan hiç hazetmez tartışmalardan olabildiğince uzak durur yerinde bi başkası olsa 3.gün arıza çıkarırdı haklı olarak
Neyse annem gitmiyo bi süre onlar aradığı zaman gidecek diye arıyolar yarın kesin başlanıcak diye gidiyo dosyası yine incelenmemiş
Yarın gel deniyo..Annem orda kırık koluyla onca saat yolu çekip nasıl geleceğinin derdinde doktorun bu rahatlığı karşısında dona kalıyo
doktorun verdiği tepki şu yanındaki asistanına söylüyo
-bak anlamadı bu hastalar böyle anlamazlar saf bu millet
-bak hala yüzüme bakıyo
bu ve benzeri onur kırıcı cümleler sarfetmiş iyi ki ben yoktum yanında iyi ki..
yani ben saygın bi meslek edinmiş ama o saygınlığı karakterine yansıtamamış insana ne diye saygı duyayım ne diye el pençe divan durayım karşısında.
Madem böyle aşağılayacaksın hakir göreceksin karşındaki insanı ne halt etmeye bu mesleği seçtin
Bu kadın sıradan bi hasta da değil kırık koluyla onca yolu çeken kanserli bi hasta!
Anlayış göstermesi gereken kim bu durumda?
Allah aşkına kendiniz sağlık sektöründe çalışıyosunuz ya da bi yakınınız var diye diye tepkili davranmayın objektif olun.
Konu sahibi kesinlikle haklı bu tutumunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?