ŞİKAYET

çalıştığım için iş arasında bakıyorum ..sadece sizin alıntılarınza cvp veriyorum.. yAzdıklarınız havada kalmasın diye...

çok geriyemi dönmem gerikir o yorumu bulmak için bulamadımda ..

Bu tipteki çalışanların haksızlığını yuzune vurmazsak böyle büyüye büyüye devam ederler lorinciğim keşke o gün direk şikayetçi olsaydın hastalardan da tanık falan alabilirdin..
Ben de acilde bir iğne vurulmak için 3 saat bekleyen bir insanım ve deli oluyorum her seferinde. Hele o güvenlikçilerin bazıları körükle gidiyor olaya. Bu tipler işini yapmaktan mutsuz, insana değer vermeyen tipler ne yazık ki. Haberdar et son durumdan..

bu ne şimdi bende çıkıp doktora olan bütün yapılan darplarla alakalı haberleri koyayımmı. ne yarışındayız Allahaşkına.

hayır kastım kesinlikle yarış değil kimseyi burda ne savunurum ne bsy..sadece boyle seyler olmuyor abartma dıyen bır arkadasımız vardı o okusun ıstedım..yani oluyormuş..haaa haklı mı haksız mı bu haberdeki kişi onu tabıkı yargı belırler..az once haberlerı okurken rastladım.olayı da konusunca paylaşmak geldı ıcımden :)

vatandaş beni geçende şikayet etmiş, işlemin bugüne yetişmez dediğim için ki bir gecikme yok.İftira atacakya ağzında ciklet vardı demiş benim için.bari iftira atmasın.başka bişi istemem.vatandaşlara bu yeni sistemde bakıyorum bir gelişleri var kral benim, önce benim işim yapılacak diye gelenler çoğunlukta...Şaşırdık vallahi...
Bir de ukala ukala gelip SENİN MAAŞINI BEN VEİYORUM, BENİM VERGİLERİMDEN GİDİYOR, İŞİMİ YAPACAKSIN diye saldıranlar var...Biri gitmiş işi çabuk olsun diye Ben x beyin akrabasıyım diyenler, benim işim olsun sana hediye getirecem diyenler vs tiksiniyorum hepsinden...

bak daha çok yakın zamanda gencecik bir doktor öldürüldü. zaten o yüzden diyorum lütfen şiddeti savunmayın. çünkü şunu okuyan ve şiddete meyilli insanlar, ha tamam bak bu olağan ve haklıyım yapmakla diyerek şiddet yapabilir..
kötü örnek olmayalım millete.
. şiddetin sonu çoğu zaman can kaybıyla son buluyor.
o doktorda yanlış ,doktora şiddeti savunan hastada yanlış.

yanii. şiddet feci bir şey. her iki taraf içinde. her konuda. deminden beri bunu savunuyorum. ama hala bana evet hakediyor doktorlar diyenler var.

Hak ediyor evet şikayetler bile sonuçsuz saf gariban görürse vay haline

Hanımlar,
doktor hasta atışmasına dönmesin konu, sağlık çalışanları da hastalarda zaman zaman mağdur oluyor, sağlık çalışanları da haklı hastalarda.

Bazen bizde çığrından çıkıyoruz, bu konu için demiyorum genel olarak bu böyle, dün izlediniz mi bilmem bir ambulans şoförünü ambulansta hasta yetiştirirken yol verme kavgası çıkarıp darp etmişler, adamın diz kapağı kırılmış, yardım etmeye çalışanlardan birininde arabayla üstünden geçmişler, oysa trafikte ambulansın geçiş üstünlüğü vardır.

Sağlık sektörü en hassas olunması gereken sektörken bu şekilde davrananları anında şikayet etmek bizim görevimiz. insanlar can havliyle geliyorlar, kimine göre basit gelen bir baş ağrısı bir karın ağrısı ya da grip o acıyı çeken kişi için o an ızdırapların en büyüğü niteliğini taşıyor. defalarca hastanelerde böyle sorumsuz muameleye maruz kaldım, yakınlarım da aynı şekilde muamele gördü. en sonunda dinsizin hakkından imansız gelir düşüncesiyle şikayet ettim ve bundan sonra her yanlış muameleyi de şikayet edeceğim, kimse de demesin ki onlar da akşama kadar kaç kişiyle uğraşıyorlar vs. o zaman yapmayacak bu işi.
Bizde eşimle ilk aile hekimine gitiğimizde vaktinde sağlık ocağında olmamıza rağmen (09:00) 15 dakika geç gelmişti (09:15) ilk hastayı 20 geçe aldı sabah gittiğimiz için sıkınıtısı olmuştur gibisinden sıkıntı çıkarmadık (vakit bizim için nakitken) belli bir zaman sonra ikinci defa yolumuzu düştü bu sefer öğleden sonraya denk gelmişti biz gene vaktinde sağlık ocağında ilk sıradaydık (13:30) ama hekimimiz 13:50 geçe geldi diğer doktor odasında bir arkadaşları gelmiş 10 dakikalığına sohbete gitti bunu duyan eşimin sinir kat sayısı patladı doktora söylendi aldığımız cevap keyfimden mi geç kalıyorum oldu beni 14:05 te muayene etti 35 dk gecikmeli şekilde ve evdede 17günlük bebeğim ablama emanetti yavrum ben gecikince çok ağlamış yavrum çok üzülüp sinirlendim bimere şikayet ettim. Arkadaşlar bu gibi durumlar başınıza geldiğinde fevri davranmayın vatandaşlık göreviniz olarak bimere şikayetlerinizi bildirin.

konudan ne anladın bana bi söyler misin olayla ilgili en ufak bi bilgi yok ne olmuş kim neden tokatlamış ya da gerçekten tokatlamış mı hiçbişey yok belki hasta bayıldı tokat attılar ona sinirlendi belki öncesinde hemşireye küfretti doktoru doğum çatalında tekmeledi olmuyo mu böyle şeyler, ben çıkıp senin kocan bana tecavüz etti desem dava açsam haber olsa bu bana tecavüz ettiği anlamına mı gelir ???? biri de çıktı geçenlerde polis merkezinde totoma şişe soktular, dövdüler beni dedi ne gündem olsu ama sonra polis merkezi ve emniyet görüntüleri yayınladı adamın gösterdiği eli bile haziran ayındaki kazadan kalma. her habere inanıyo musunuz ? he madem öyle açıp bakın öldürülen darp edilen satırla kovalanan doktorlara. ben asla taraf tutmam, sağlıkçı da haksız olabilir doktor da direkt olarak bir grubu suçlayanlar art niyetli bence.

ben ne dedım sen ne yorum yapıyosun arkadasım ne alaka yani?hemen kadına şiddetti yok tecavuzdu..yani konusmak ıcın konusmussun...boş konusmussun hepsı aynı mı dedım .aman neyse haklısın evet tamam doğru...

haber hakkında hiçbi şey yok sen direkt yayınlıyosun alın bakın bunlar da oluyo diye olan bişey yok sen sadece gündem yaratıyosun alaka bu da sen anlayamadın ben konuşmak için konuşmam abuk sabuk yorumları alıntılarım genelde hepsi aynı dedin demedim zaten tasdiğine de ihtiyacım yok koko cambo

Can sıkıcı bir durum sizin içinde tartıştığınız görevli içinde...tartıştığınız zaman beyaz kod verildiyse hani güvenlik polis falan gelmiş ya o kişi sizi şikayet etmesede sizin hakkınızda işlem başlatılabilir diye biliyorum belki o kişi sizi şikayet etmemiştir...umarım hakaret falan etmemişsinizdir...bende sağlıkçıyım..kimi hastalar çok problemli oluyor kimi sağlıkçılarda çok problemli oluyor insanın gerçekten sabrının zorluyor ikiside...keşke iki tarafta daha anlayışlı olsa empati kurabilse bu tarz problemler o kadar aza inerki...

eli silahli bicakli gidip doktora hemsireye saldiranliran bosuna saldirmiyo.hasta bakicilarin bile dilleri bi karis insanin girtlagina kadar getiriyolar bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…