Evet öyle diyorum saçını başını gerekirse yoların gitsin şikayet ediyorsa etsin hakeret ettim bana saldırdımı der ne der artık bilemem
Ayrıca yukarılarda kalan yorum dikkatinizi çekmemiş acilde bebeği ile sorun yaşayan arkadaşım da dava açmış olumlu sonuç çıkmamış haklı olmasına rağmen benim kesin sonuç işte
Eskisi gibi isim soy isim alayım gerekli yerlere bildireyim yok artık bende yerin dibine sokarım bu kadar basit benim için
çalıştığım için iş arasında bakıyorum ..sadece sizin alıntılarınza cvp veriyorum.. yAzdıklarınız havada kalmasın diye...
bu ne şimdi bende çıkıp doktora olan bütün yapılan darplarla alakalı haberleri koyayımmı. ne yarışındayız Allahaşkına.
bu ne şimdi bende çıkıp doktora olan bütün yapılan darplarla alakalı haberleri koyayımmı. ne yarışındayız Allahaşkına.
bak daha çok yakın zamanda gencecik bir doktor öldürüldü. zaten o yüzden diyorum lütfen şiddeti savunmayın. çünkü şunu okuyan ve şiddete meyilli insanlar, ha tamam bak bu olağan ve haklıyım yapmakla diyerek şiddet yapabilir..hayır kastım kesinlikle yarış değil kimseyi burda ne savunurum ne bsy..sadece boyle seyler olmuyor abartma dıyen bır arkadasımız vardı o okusun ıstedım..yani oluyormuş..haaa haklı mı haksız mı bu haberdeki kişi onu tabıkı yargı belırler..az once haberlerı okurken rastladım.olayı da konusunca paylaşmak geldı ıcımden :)
yanii. şiddet feci bir şey. her iki taraf içinde. her konuda. deminden beri bunu savunuyorum. ama hala bana evet hakediyor doktorlar diyenler var.
yanii. şiddet feci bir şey. her iki taraf içinde. her konuda. deminden beri bunu savunuyorum. ama hala bana evet hakediyor doktorlar diyenler var.
hayır kastım kesinlikle yarış değil kimseyi burda ne savunurum ne bsy..sadece boyle seyler olmuyor abartma dıyen bır arkadasımız vardı o okusun ıstedım..yani oluyormuş..haaa haklı mı haksız mı bu haberdeki kişi onu tabıkı yargı belırler..az once haberlerı okurken rastladım.olayı da konusunca paylaşmak geldı ıcımden :)
konudan ne anladın bana bi söyler misin olayla ilgili en ufak bi bilgi yok ne olmuş kim neden tokatlamış ya da gerçekten tokatlamış mı hiçbişey yok belki hasta bayıldı tokat attılar ona sinirlendi belki öncesinde hemşireye küfretti doktoru doğum çatalında tekmeledi olmuyo mu böyle şeyler, ben çıkıp senin kocan bana tecavüz etti desem dava açsam haber olsa bu bana tecavüz ettiği anlamına mı gelir ???? biri de çıktı geçenlerde polis merkezinde totoma şişe soktular, dövdüler beni dedi ne gündem olsu ama sonra polis merkezi ve emniyet görüntüleri yayınladı adamın gösterdiği eli bile haziran ayındaki kazadan kalma. her habere inanıyo musunuz ? he madem öyle açıp bakın öldürülen darp edilen satırla kovalanan doktorlara. ben asla taraf tutmam, sağlıkçı da haksız olabilir doktor da direkt olarak bir grubu suçlayanlar art niyetli bence.
ben ne dedım sen ne yorum yapıyosun arkadasım ne alaka yani?hemen kadına şiddetti yok tecavuzdu..yani konusmak ıcın konusmussun...boş konusmussun hepsı aynı mı dedım .aman neyse haklısın evet tamam doğru...
Can sıkıcı bir durum sizin içinde tartıştığınız görevli içinde...tartıştığınız zaman beyaz kod verildiyse hani güvenlik polis falan gelmiş ya o kişi sizi şikayet etmesede sizin hakkınızda işlem başlatılabilir diye biliyorum belki o kişi sizi şikayet etmemiştir...umarım hakaret falan etmemişsinizdir...bende sağlıkçıyım..kimi hastalar çok problemli oluyor kimi sağlıkçılarda çok problemli oluyor insanın gerçekten sabrının zorluyor ikiside...keşke iki tarafta daha anlayışlı olsa empati kurabilse bu tarz problemler o kadar aza inerki...Merhaba arkadaslar ,
Fikrinizi almak ıstedıgım bır konu var ,
Bundan 2 ay once acıl servıse gıttım mıgrenım tuttugu ıcın ılaclarım fayda etmeyınce ayda bır ıkı defa acıl servıse basvururum , konu su acılde kayıt acılmadan once tansıyona vs bakan bı kısı oluyor bu bayan benı 10 dk beklettı bıtane adamla cene yaptı gozumun onunde ,
bende kızdım duramıyorum bnm evragımı verın konusmaya oyle devam edın dayanamıyorum dedım mıgrenım tutunca dayanamıyorum cunkı mıdemde cok bulanır neyse bu kadın basladı bn keyfımdenmı konusuyorum hastayla konusuyorum bekle senle ılgılencem dıyo hala oyle yapınca ben ona o bana bagırmaya basladık ozel guvenlıkler polısler vs toplandı basımıza sonrada kadın gıt senın evragını ben yapmıycam dedı bende yapacaksın mecbursun dedım zor bela yazdı evragı sımdıde eve haber geldı benı gıdıp sıkayet etmıs karakoldan ıfade vermem ıcın cagırıyorlar bende gdıp sıkayetcı olcam kadından nasıl bu kadar pıskın olabılıyor ınsanlar anlamadım bende sıkayetcı olunca mahkeme fılan acılır sanırım , zaten kamera kayıtları fılanda var yaptıgı terbıyesızlık ortada cok sınırlendım anlatmak ıstedım yorumlarınızı beklıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?