- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
Eee ama ben randevu saatim epeyce sarkınca şikayet kutusunun yanına gidip pusulayı elime alıca hemşire koşturaÜzgünüm hastaneye şikayet yazmanız boşuna o yazdığınız direk kayboluyor hemşire arkadaşım söylemişdi bir birlerini kollarlar şikayet bölümüne gidip konuşsan da arkandan hiç bişey olmamış gibi iptal ediyolarmış
Eee ama ben randevu saatim epeyce sarkınca şikayet kutusunun yanına gidip pusulayı elime alıca hemşire koştura
koştura yanıma gelip, ne yapıyorsun sen beni ekmeğimden mi edeceksin dedi. Benim de zamanım çok değerli dedim.
Hemen ilgilenmişti benimle. Yani şikayet dilekçelerinin yerine ulaştığını düşündürdü yaşadığım bu durum.
O halde şikayet dilekçelerimizin baş hekimliğe ulaştığından emin olamadığımızı yazalım dilekçeye.Bana da hemşire arkadaşım söyledi bunu kollarlar bir birini yok olur o diye
O halde şikayet dilekçelerimizin baş hekimliğe ulaştığından emin olamadığımızı yazalım dilekçeye.
benı anladıgın ıcın cok tesekkur ederım ,
bnm ınan ayakta duracak halım yoktu ve o kadın gozumun onunde bana bakması ılgılenmesı gerekırken gdıp orda bı adamla cene yapıyordu ne kdr cırkın bısey ya
ne alaka bunun nesini şikayet ediceksiniz?yoğunluk var demekki böyle sıra veriyorlar?Ben de gatayi sikayet etmek istiyorum. Sakiz cignerken dolgum yerinden oynadi hafta sonu oldugu icin agri kesici, antibiyotikle yatisti biraz ama geceleri zonklamasindan uyutmadi nomissiz. Gataya gittim bana bir dolgu icin 3 ay sonrasina randevu verdi
aglamalarima dayanamayip babam para gonderdi de gidip ozelde yaptirdim cok sukur.
Baska bir konu daha cok dikkatimi cekti su anda aciklayamayacagim.ne alaka bunun nesini şikayet ediceksiniz?yoğunluk var demekki böyle sıra veriyorlar?
yapamıyorlarsa zor gelıyorsa secmeyecekler o zmn bu meslegı bıraksınlar ısteyenler yapsın ıssız mılyonlarca ınsan var bılıp bılmeden konusmayın
ya gerçekten bunlar gerçek düşünceleriniz mi merak ediyorum bu kadar mı yancısınız.bir lira da vergi veriyorsam Helal kazandığım hesabını sorarım hizmetimi beklerim bundan size ne .aaaaaa pardon bu ülkede hizmet milyon dolarlık saat takanlara cari açığı kapatanların hakkı değil mi bizim ne haddimize.bakarlarsa eyvallah işimi yapmassa kısmet değilmiş.150 kişinin evrakını yazmakla kimsenin kıçı çıkmaz emin olun.sıcacık masalarında çay kahve keyif yaparken iki evrak doldurmak zor değil kusura bakmayın.hastaya bakan evrak kayıt değil doktor.doktorlar bunlar kadar triplenmiyorlar...
Keşke öncesinde sizde bimer e şikayet etseydiniz.bence sizin şikayet edeceğinizi düşünüp şikayetçi olmuş.üstüne gidin sakın alttan almayın.nefret ediyorum şu egoları doktorlardan yüksek evrak işleri zımbırtılarından
Doktorlar bunlar kadar havalı değil görende profesör sanar bunlarıKeşke öncesinde sizde bimer e şikayet etseydiniz.bence sizin şikayet edeceğinizi düşünüp şikayetçi olmuş.üstüne gidin sakın alttan almayın.nefret ediyorum şu egoları doktorlardan yüksek evrak işleri zımbırtılarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?