ŞİKAYET

tüm sayfaları okuyamadım ama bu tür olaylar yaşanıyo maalesef.en son k.valdem ameliyat olucağı sırada ameliyat parası istediler.olay şöyle olduki 2 gündür k.valdem hastenede aç tam ameiliyat günü geldi cuma günüydü saat 16:00 dan sonra ameliyat edilmiyormuş başhekimle görüşmemiz gerekmiş ameliyat için.neyseki indik başhekime adam resmen eliyle para işareti yaptı eşimde sesini çıkaramıyor.aldım dosyaları çıktım doktorun odasına siz dedim kimisinizki para isteyebiliyorsunuz zaten dedim ameliyat ücretini size veriyorlar ben niye cebimden ayırreten para vericem dedim sizi dedim şikayet edicem hemen dedim taburcu kağıdı yazın doktorlar yok hanifendi yanlış anladınız falan ben dedim yanlış anlıcak yaşımı geçtim gözümlede gördm o para işretini dedim hemen çıkarın hastamı dedeim.ameliyat edicek profösörle görüştürdüler bizi oda yok öyle şey olmaz durun geliyorum dedi saat 16:00 de gelicek doktor 14:30 da geldi.işin aslı şuki asla ve asla kendimi ezdirmem.benim çok şükür ameliyata vericek param vardı ya peki olmasaydı.neden mahkemeye vericm dediğimde gıkları çıkamadı.sağlık sektöründe bu tip insanlar çok fazlaca var maalesf.ister konu para oolsun ister olmasın hep ezmeye çalııyorlar.sonuca gelicek olursam 5 kuruş vermeden öylede güzel yaptılarki ameliyatını bide peşimizde pır döndler.insan olana bende insanım kim olursa olsun.sizde savunun hakkınızı derim

Eee ama ben randevu saatim epeyce sarkınca şikayet kutusunun yanına gidip pusulayı elime alıca hemşire koştura
koştura yanıma gelip, ne yapıyorsun sen beni ekmeğimden mi edeceksin dedi. Benim de zamanım çok değerli dedim.
Hemen ilgilenmişti benimle. Yani şikayet dilekçelerinin yerine ulaştığını düşündürdü yaşadığım bu durum.

yok şikayet gerçekten işe yarıyor.. ben bir hastanede doktorun yanında çalışan asistan kızla biraz gerilim yaşadım, şikayet edeceğim dediğim de kız gerçekten panik oldu.. tabi şikayet etmedim, sonuçta onlarda kaç kişiyle uğraşıyorlar, yoruluyorlar diye empati yaptım bir kaç hafta sonra gittiğimde kız o görevden alınmıştı ama, demek başkaları şikayet etmiş diye düşündüm..

konu sahibi, kronik auralı migrenim var 2009'dan beri.. o yaşanılan körlüğü, uyuşmayı, acıdan ölme seviyesine gelmeyi bilirim.. her konuda haklısınız ancak çok agresifsiniz.. hadi o zaman ağrının acısı diyelim ama burada verdiğiniz cevaplarla iyi ki yanında değiliz dedim.. elinden gelse döveceksin bu ne şiddet, ne celal.. çok sinirlensen bile frenlemeye çalış, yoksa çok haksız duruma düşersin hem de haklıyken..

Bana da hemşire arkadaşım söyledi bunu kollarlar bir birini yok olur o diye

Ben yillardir Annemin ne cektigini biliyorum migrenden ..

Saglikci olarak orda ilk hastalarla ilgilenecek sonra lak lak edecek...

Ben ne kadar kivraniyorum Annemin migreni tutunca , kafin resmen öluyor ..

Biz de gittik geçen hafta, bacak olmuş mosmor çürümüş gibi. Tam 2 saat bekletildikten sonra 2 saat oldu daha ne kadar bekleyeceğiz dedim. Aldığım cevap "daha 2 saat olmamış 1 saat 50 dakika olmuş". Diyecek söz yok bunlara. :)

Ben de gatayi sikayet etmek istiyorum. Sakiz cignerken dolgum yerinden oynadi hafta sonu oldugu icin agri kesici, antibiyotikle yatisti biraz ama geceleri zonklamasindan uyutmadi nomissiz. Gataya gittim bana bir dolgu icin 3 ay sonrasina randevu verdi
aglamalarima dayanamayip babam para gonderdi de gidip ozelde yaptirdim cok sukur.

ne alaka bunun nesini şikayet ediceksiniz?yoğunluk var demekki böyle sıra veriyorlar?

yapamıyorlarsa zor gelıyorsa secmeyecekler o zmn bu meslegı bıraksınlar ısteyenler yapsın ıssız mılyonlarca ınsan var bılıp bılmeden konusmayın

evet bütün doktorlar - 6 yıl tıp okuyup üstüne uzmanlık esnasında ayda 15 nöbet tutup üstüne üstlük şımarık kadın çemkirmesi dinlemeye bayılıyolar. onların işi zaten kıytırık fenalık geçirip ayılıp bayılan teyzeleri pışpışlamak değil mi?

tabi ki hizmet bekleyeceksiniz ama biraz anlayış ve saygı da göstermek durumundasınız. ben eşim sebebiyle sık sık hastaneye gidiyorum. insanlarda bi sinir bir asabiyet, doktorlara ve sağlık görevlilerine karşı inanılmaz saygısızlık ve sabırsızlık var.
notere ya da vergi dairesine gidince insanlar paşa paşa numaralarını alıp sıralarının gelmelerini bekliyorlar. hastaneye gittiklerinde neden aynı sabır gösterilmiyor? siz hiç vergi memuruna "senin paran benim vergimle ödeniyo benimle ilgilenmek zorundasıııaaan" diye bas bas bağıran birini gördünüz mü?

gerçekten acil bir şey olduğunda (fazlaca şahit olmuşluğum var) acilde bulunan tüm görevliler işi gücü bırakıp hastayla zaten ilgileniyorlar. hanımefendi kaynanasına sinirlenmiş can sıkıntısından acile gitmiş, bir de üstüne doktora hemşireye bağırıyor benimle neden ilgilenilmiyooo diye.. benim kızdığım bu. umarım anlatabilmişimdir.

Çoğu zaman kişi işini yapıyordur. Ama biz ağrıdan sızıdan çemkirmeye başlarız. Haklımıyız . değiliz. canımız yanıyormu .evet.

Hastaya guleryuz,calisana saygi
Derler ama ben hic guleryuz goremedimki calisana saygi gostereyim
Geregini yap canim n kustah birisine rastgelmissn

Girişte tansiyon ölçen doktor değildir arkadaşım, ya teknisyendir ya da hemşiredir. Nasıl bir kindir bu böyle hekimlere karşı? Siz hasta olunca sizi doktor değil başka bir meslek grubu iyileştiriyor galiba. Bayanın orada bekletmesi elbette yanlış ama bunu hastanede çalışanlar sadece doktorlarmış gibi, o kişi doktor bile olsa, tüm doktorlara yüklemek çok yanlış.

Doktorlar bunlar kadar havalı değil görende profesör sanar bunları

sende karşılığında ilgili bi makama şikayetçi ol veya karakola gidip bende şikayetçiyim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…