aynen aynen ... oda olmasa canları sıkılıyor yazıyorlar ıste ... napacaksın herkesın agzı tutulmuyor sonra ndn laf soledın cok sınırlısın vs napmalıyım acaba burdakı uyelere cvp versen bı turlu vermesen bı turlu ...Sağlıkçılardır yada eşi dostu akrabası vardır direk savunduklarına göre :)
Sağlıkçılardır yada eşi dostu akrabası vardır direk savunduklarına göre :)
konuda sıddet uygulayan bırı yok amaşiddeti savunanlara karşı yazmak için illa ailede etrafta sağlıkçı olmasına gerek yok.
mesela ben koca dayağındada aynı tepkiyi veririm. ama şiddet yanıma bile uğramadı hayatımda.ailemde
yok ama savunan var..konuda sıddet uygulayan bırı yok yanlız ?
evet keske o kadına sıddet uygulasaydım ,yok ama savunan var..
illa uygulamaya gerek yok
o zaman rtersini düşün,hastalarda doktorlara çok terbiyesizlik yapıyor,hatta küfür vs. peki o doktorda yada hemşirede aynını yapsa hastayı şöyle bir pataklasa haklımı.evet keske o kadına sıddet uygulasaydım ,
2 ay sonra gdıp sıkayet etme geregı duymaz dı
evımede polısler gelmezdı
bn kendı adıma konusuyorum yapmadıgım bısey ıcın kendımı hıckımsenın yerıne koyamam ,o zaman rtersini düşün,hastalarda doktorlara çok terbiyesizlik yapıyor,hatta küfür vs. peki o doktorda yada hemşirede aynını yapsa hastayı şöyle bir pataklasa haklımı.
ıste bu yuzden her onune gelenı memur yapmamalı bu devlet sonra bıtarafları kalkıyo mılletınkısaca herkes adaleti kendi yapsa,kızan dövse,sinirlenen bırak adaleti şu hastanın,doktorun kafasını gözünü dağıtayım dse..
sonuç nolur bu ülkede.
kaos.
bizde yaşamadığımız bir şey için bdvdeki konulara koyup cevap yazıyoruz hem senin konunda,hemde başkalarının,sen dahil. demekki konulabiliyorbn kendı adıma konusuyorum yapmadıgım bısey ıcın kendımı hıckımsenın yerıne koyamam ,
kendınızı bnm yerıme koymus olabılseydınız boyle yazmazdınız emınım bunabizde yaşamadığımız bir şey için bdvdeki konulara koyup cevap yazıyoruz hem senin konunda,hemde başkalarının,sen dahil. demekki konulabiliyor
bravo hastalar yada diğerleri şiddet yapabilir ama memur asla. kuzu kuzu sesini çıkarmadan yutsun küfürleri.ıste bu yuzden her onune gelenı memur yapmamalı bu devlet sonra bıtarafları kalkıyo mılletın
kısaca herkes adaleti kendi yapsa,kızan dövse,sinirlenen bırak adaleti şu hastanın,doktorun kafasını gözünü dağıtayım dese..
sonuç nolur bu ülkede.
kaos.
o memurlarda hastalar ıcın boyle dusunuyor yanlızbravo hastalar yada diğerleri şiddet yapabilir ama memur asla. kuzu kuzu sesini çıkarmadan yutsun küfürleri.
zaten onlan insan değil. birer robot : )
ben senin yerine kouyuyorum kendimi,ama şiddeti senin gibbi savunmuyorum. şiddete kadar ok dedim olur. ama işe şiddeti soktuğun an savunmam kimseyi. polemik yapmıyorum. sadece düşüncemi söylüyorum.kendınızı bnm yerıme koymus olabılseydınız boyle yazmazdınız emınım buna
sadece konusmak ıcın yazıyorsnz maksat polemık olsun olay cıksın vs vs
iyi nihali herkes adaleti şiddetle çözsün o zaman.Hangi adelet pardon ? Bende uygulanmadı da zira bundan dolayı diyorum keşke isim soy isim almak yerine şiddete başvursaydım beraber çıksaydık mahkemeye.
polıs memuru olmasaydı bn sıddete maruz kalacaktım dıyorum sayfalardır buna ndn tepkı gostermıyorsnz o halde,ben senin yerine kouyuyorum kendimi,ama şiddeti senin gibbi savunmuyorum. şiddete kadar ok dedim olur. ama işe şiddeti soktuğun an savunmam kimseyi. polemik yapmıyorum. sadece düşüncemi söylüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?