ŞİKAYET

Sağlıkçılardır yada eşi dostu akrabası vardır direk savunduklarına göre :)
aynen aynen ... oda olmasa canları sıkılıyor yazıyorlar ıste ... napacaksın herkesın agzı tutulmuyor sonra ndn laf soledın cok sınırlısın vs napmalıyım acaba burdakı uyelere cvp versen bı turlu vermesen bı turlu ...

şiddeti savunanlara karşı yazmak için illa ailede etrafta sağlıkçı olmasına gerek yok.
mesela ben koca dayağındada aynı tepkiyi veririm. ama şiddet yanıma bile uğramadı hayatımda.ailemde
konuda sıddet uygulayan bırı yok ama
eger polıs olmasaydı ben guvenlıklerın sıddetıne maruz kalacaktım
bunu defalarca soyledım burda ndnse hıckımsenın ılgısını cekmemıs

evet keske o kadına sıddet uygulasaydım ,
2 ay sonra gdıp sıkayet etme geregı duymaz dı
evımede polısler gelmezdı
o zaman rtersini düşün,hastalarda doktorlara çok terbiyesizlik yapıyor,hatta küfür vs. peki o doktorda yada hemşirede aynını yapsa hastayı şöyle bir pataklasa haklımı.

kısaca herkes adaleti kendi yapsa,kızan dövse,sinirlenen bırak adaleti şu hastanın,doktorun kafasını gözünü dağıtayım dese..
sonuç nolur bu ülkede.
kaos.

o zaman rtersini düşün,hastalarda doktorlara çok terbiyesizlik yapıyor,hatta küfür vs. peki o doktorda yada hemşirede aynını yapsa hastayı şöyle bir pataklasa haklımı.
bn kendı adıma konusuyorum yapmadıgım bısey ıcın kendımı hıckımsenın yerıne koyamam ,

kısaca herkes adaleti kendi yapsa,kızan dövse,sinirlenen bırak adaleti şu hastanın,doktorun kafasını gözünü dağıtayım dse..
sonuç nolur bu ülkede.
kaos.
ıste bu yuzden her onune gelenı memur yapmamalı bu devlet sonra bıtarafları kalkıyo mılletın

bn kendı adıma konusuyorum yapmadıgım bısey ıcın kendımı hıckımsenın yerıne koyamam ,
bizde yaşamadığımız bir şey için bdvdeki konulara koyup cevap yazıyoruz hem senin konunda,hemde başkalarının,sen dahil. demekki konulabiliyor

bizde yaşamadığımız bir şey için bdvdeki konulara koyup cevap yazıyoruz hem senin konunda,hemde başkalarının,sen dahil. demekki konulabiliyor
kendınızı bnm yerıme koymus olabılseydınız boyle yazmazdınız emınım buna
sadece konusmak ıcın yazıyorsnz maksat polemık olsun olay cıksın vs vs

kısaca herkes adaleti kendi yapsa,kızan dövse,sinirlenen bırak adaleti şu hastanın,doktorun kafasını gözünü dağıtayım dese..
sonuç nolur bu ülkede.
kaos.

Hangi adelet pardon ? Bende uygulanmadı da zira bundan dolayı diyorum keşke isim soy isim almak yerine şiddete başvursaydım beraber çıksaydık mahkemeye.

bravo hastalar yada diğerleri şiddet yapabilir ama memur asla. kuzu kuzu sesini çıkarmadan yutsun küfürleri.
zaten onlan insan değil. birer robot : )
o memurlarda hastalar ıcın boyle dusunuyor yanlız
boyle dusunmeselerdı bn suan bu durumda olmazdım

kendınızı bnm yerıme koymus olabılseydınız boyle yazmazdınız emınım buna
sadece konusmak ıcın yazıyorsnz maksat polemık olsun olay cıksın vs vs
ben senin yerine kouyuyorum kendimi,ama şiddeti senin gibbi savunmuyorum. şiddete kadar ok dedim olur. ama işe şiddeti soktuğun an savunmam kimseyi. polemik yapmıyorum. sadece düşüncemi söylüyorum.

ayrıca bn burada memurlar kufur yesın sussun vs dıye bısey demedım konuyu baska yerlere cekmeyın

Hangi adelet pardon ? Bende uygulanmadı da zira bundan dolayı diyorum keşke isim soy isim almak yerine şiddete başvursaydım beraber çıksaydık mahkemeye.
iyi nihali herkes adaleti şiddetle çözsün o zaman.
ama bir gün o şiddetle çözen biri senin karşına yada tanıdıklarının karşısına çıkmaz umarım. çünkü şiddetin sonu bazen mezarda bitiyor.

ben senin yerine kouyuyorum kendimi,ama şiddeti senin gibbi savunmuyorum. şiddete kadar ok dedim olur. ama işe şiddeti soktuğun an savunmam kimseyi. polemik yapmıyorum. sadece düşüncemi söylüyorum.
polıs memuru olmasaydı bn sıddete maruz kalacaktım dıyorum sayfalardır buna ndn tepkı gostermıyorsnz o halde,
40 sayfadır konusuluyor bu konu sız hala memur robotmu o kufur yesın sussunmu vs dıyorsunuz kımse kımseye kufur etmedı bu konuda

boyle terbıyesız memurların karsısınada dayakcı pıs ınsanlar cıksın umarım o zmn adam olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…