Konuyu okuyorum Nihali,yorumlarda yanlış cümleler görmedim..
Kimse kimseyi alttan almak zorunda değil..
Saygılar..
Bence hemşire eğer hastayla ilgili konuşuyorsa haklı . Siz oraya migren için gitmişsiniz . Başka mesleklerle bu yüZden kıyaslanamıyor. O Sırada bir sürü hasta var . Sizden acil bir durum olabilir . Ya da aynı anda halletmesi gerekiyordur. Bir 5 dk bekleseydiniz keşke hem tansiyonunuz da doğru çıkardı o zaman.Merhaba arkadaslar ,
Fikrinizi almak ıstedıgım bır konu var ,
Bundan 2 ay once acıl servıse gıttım mıgrenım tuttugu ıcın ılaclarım fayda etmeyınce ayda bır ıkı defa acıl servıse basvururum , konu su acılde kayıt acılmadan once tansıyona vs bakan bı kısı oluyor bu bayan benı 10 dk beklettı bıtane adamla cene yaptı gozumun onunde ,
bende kızdım duramıyorum bnm evragımı verın konusmaya oyle devam edın dayanamıyorum dedım mıgrenım tutunca dayanamıyorum cunkı mıdemde cok bulanır neyse bu kadın basladı bn keyfımdenmı konusuyorum hastayla konusuyorum bekle senle ılgılencem dıyo hala oyle yapınca ben ona o bana bagırmaya basladık ozel guvenlıkler polısler vs toplandı basımıza sonrada kadın gıt senın evragını ben yapmıycam dedı bende yapacaksın mecbursun dedım zor bela yazdı evragı sımdıde eve haber geldı benı gıdıp sıkayet etmıs karakoldan ıfade vermem ıcın cagırıyorlar bende gdıp sıkayetcı olcam kadından nasıl bu kadar pıskın olabılıyor ınsanlar anlamadım bende sıkayetcı olunca mahkeme fılan acılır sanırım , zaten kamera kayıtları fılanda var yaptıgı terbıyesızlık ortada cok sınırlendım anlatmak ıstedım yorumlarınızı beklıyorum...
Size pes diyorum. Nasıl bir Üslüp Allah bizi siz ve eşiniz gibilerden uzak tutsun .eşim hep der; doktorların coğu o haberlerde gorulen dayağı hak edıyor !!!
ben devlete ne zman gıtsem hep aynı rezıllık..
gercı artık ozellerde aynı oldu...
en ıyısı acıbadem :)
Size pes diyorum. Nasıl bir Üslüp Allah bizi siz ve eşiniz gibilerden uzak tutsun .
acil servis çok kalabalık oluyor. Ben de kaç kere gittim ne muhabbeti WC ye gidecek zaman bulamıyorlardı. Sen emin misin muhabbet ettiğine o kadının? Bu çok önemli. Adamın yakını hasta olup da onun hakkında konuşuyor olabilirlerdi.Şikayet olayı kötü olmuş ama bir şey çıkmaz galiba.Merhaba arkadaslar ,
Fikrinizi almak ıstedıgım bır konu var ,
Bundan 2 ay once acıl servıse gıttım mıgrenım tuttugu ıcın ılaclarım fayda etmeyınce ayda bır ıkı defa acıl servıse basvururum , konu su acılde kayıt acılmadan once tansıyona vs bakan bı kısı oluyor bu bayan benı 10 dk beklettı bıtane adamla cene yaptı gozumun onunde ,
bende kızdım duramıyorum bnm evragımı verın konusmaya oyle devam edın dayanamıyorum dedım mıgrenım tutunca dayanamıyorum cunkı mıdemde cok bulanır neyse bu kadın basladı bn keyfımdenmı konusuyorum hastayla konusuyorum bekle senle ılgılencem dıyo hala oyle yapınca ben ona o bana bagırmaya basladık ozel guvenlıkler polısler vs toplandı basımıza sonrada kadın gıt senın evragını ben yapmıycam dedı bende yapacaksın mecbursun dedım zor bela yazdı evragı sımdıde eve haber geldı benı gıdıp sıkayet etmıs karakoldan ıfade vermem ıcın cagırıyorlar bende gdıp sıkayetcı olcam kadından nasıl bu kadar pıskın olabılıyor ınsanlar anlamadım bende sıkayetcı olunca mahkeme fılan acılır sanırım , zaten kamera kayıtları fılanda var yaptıgı terbıyesızlık ortada cok sınırlendım anlatmak ıstedım yorumlarınızı beklıyorum...
eşim hep der; doktorların coğu o haberlerde gorulen dayağı hak edıyor !!!
bir doktor kardeşi ve en yakın dostu doktor olan biri olarak bu yorumunuzu kınıyorum.şiddet çözüm değil. gencecik bir doktor öldürüldü geçen senelerde. yapmayın etmeyineşim hep der; doktorların coğu o haberlerde gorulen dayağı hak edıyor !!!
Size pes diyorum. Nasıl bir Üslüp Allah bizi siz ve eşiniz gibilerden uzak tutsun .
Ne güzel yazmışsınız aslında durum tam da bu .ne güzel bir düşünce sizin de çok hoşunuza gitmiş ki eşinizin düşüncesi buraya da yazmışsınız.
eşinizle aynı mantığa sahip olan insanlar ister acıbademe gitsin ister medical park.a orada da yapacağını yapar.
hiç kimse dayağı haketmiyor ve dayakla hiçbirşey çözülmez kaldı ki bu ülkede dayağı çoktan hak eden hırsızlar ,tecavüzcüler , rüşvetçiler , ayakkabı kutularını dolduran milletvekilleri dururken doktorlara en son sıra gelir !
Bunu size kim dedi ve hangi olaydan sonra söyledi . Ben de yazarım buraya bir sürü olay önemli olan tavrımız . Benim lafım kin kusan Arkadaşlara . Nasıl bir mantık .2 aylık hamileyken hasekide yasadıgım olaydan sonra. onu da gectım 2 sene once de kardesımın kafatası kırılmış kan kaybedıyor haydarpaşa numune gece saat 2 bana dedıklerı aman ölmez beee ne panik yapıyosun dedıkten sonra ınanın bazı vatandaş durduk yere dalmıyor dıyorum.ınsanlık sıfır olunca burda benım yorumum az bence..
Bizi de tutsun aman aman ha genelliyorum kusura baknayın artık ben ameliyat öncesi istenilenleri hazırlarken bilmediğim için soru sorduğumda bana bağırılıyorsa ve neden bağırıyorsunuz bilgim yok dediğim de sizde gerizekalı olmayın diye hakaret ediliyorsa o tipler dayağı hak ediyordur keşke şikayet yerine saçını başını yolsaydım
Bunu size kim dedi ve hangi olaydan sonra söyledi . Ben de yazarım buraya bir sürü olay önemli olan tavrımız . Benim lafım kin kusan Arkadaşlara . Nasıl bir mantık .
beklemeye tahammulsuzluk baska bıseySadece senin için demiyorum ama biz milletçe beklemeye tahammülsüzüz sağlık ocaklarında bebekler öncelikli olduğundan doktor ve ebe önce kızımı aldı diye bekleyen hastalar doktora söylemediklerini bırakmadılar ben o an onların adına utandım,
kım sıddetı savunuyor ?şiddeti savunuyorsunuz ya ne diyeyim size artık.
koca dayagınıda savunuyor musunuz bunu savunanlar peki kadın hak ediyor mu. ya çocuk. yada anneleriniz.
hala dayağı hak ediyordur görüşünü savunuyorsunuz pes.. Bir sürü şikayet makamı var gidin edin şikayetinizi, sizi bunu yapan kendini insan zanneden yaratıktan ne farkımız kalır dayak attığımızda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?