ŞİKAYET

Konuyu okuyorum Nihali,yorumlarda yanlış cümleler görmedim..
Kimse kimseyi alttan almak zorunda değil..
Saygılar..

Okuduysan konu sahibinin üzerine gelindiği mesajları görebilirsin ha konu sahibinin yanlış anladıkları da var amenna ama ifade biçimi önemli hele kapısına polis gelmiş sinirli birine karşı sevgiler saygılar :)

eşim hep der; doktorların coğu o haberlerde gorulen dayağı hak edıyor !!!

ben devlete ne zman gıtsem hep aynı rezıllık..

gercı artık ozellerde aynı oldu...

en ıyısı acıbadem :)

Bence hemşire eğer hastayla ilgili konuşuyorsa haklı . Siz oraya migren için gitmişsiniz . Başka mesleklerle bu yüZden kıyaslanamıyor. O Sırada bir sürü hasta var . Sizden acil bir durum olabilir . Ya da aynı anda halletmesi gerekiyordur. Bir 5 dk bekleseydiniz keşke hem tansiyonunuz da doğru çıkardı o zaman.

Size pes diyorum. Nasıl bir Üslüp Allah bizi siz ve eşiniz gibilerden uzak tutsun .

acil servis çok kalabalık oluyor. Ben de kaç kere gittim ne muhabbeti WC ye gidecek zaman bulamıyorlardı. Sen emin misin muhabbet ettiğine o kadının? Bu çok önemli. Adamın yakını hasta olup da onun hakkında konuşuyor olabilirlerdi.Şikayet olayı kötü olmuş ama bir şey çıkmaz galiba.

ne güzel bir düşünce sizin de çok hoşunuza gitmiş ki eşinizin düşüncesi buraya da yazmışsınız.

eşinizle aynı mantığa sahip olan insanlar ister acıbademe gitsin ister medical park.a orada da yapacağını yapar.
hiç kimse dayağı haketmiyor ve dayakla hiçbirşey çözülmez kaldı ki bu ülkede dayağı çoktan hak eden hırsızlar ,tecavüzcüler , rüşvetçiler , ayakkabı kutularını dolduran milletvekilleri dururken doktorlara en son sıra gelir !

acilde çalışan tüm sağlık görevlilerine allah yardım etsin öncelikle, çelik gibi sinir lazım valla ,gelen giden vakadan çok insanların yersiz kaprisleriyle uğraşıyorlar..Görevli hastayla konuştuğunu söylemiş, siz ne konuştuklarını duyudunuzmuki ,lak lak ettiklerine kanaat getirdiniz..

Yabancı asistanlar ve öğrenciler 1 saat poliklinikte geçirdikten sonra hep izin isterler hocalardan . Hocalar da güler . Bizim hastalarla ilgili bu durum. Hiç birinin ne doktora ne diğer hastalara saygısı var. Yarısından çoğunun acele Arabası uçağı var. Sırayı bozmadım diye ne sanıyosun diye üzerime gelinen kaç durum var. Ben bunu keyfim için mi yapıyorum. Bir hasta da demiyor bizim sıramızı o sağlıyor diye. Sanki bu doktorun işi gibi. Peki başka yerlerde nasıl bir okusak anlarız o Türk doktor neden öyle.dayak müstehak diyene de doktor BAKIYOR. Düşünün nasıl bir önyargıyla geliyor o kişiler hastaneye

bir doktor kardeşi ve en yakın dostu doktor olan biri olarak bu yorumunuzu kınıyorum.şiddet çözüm değil. gencecik bir doktor öldürüldü geçen senelerde. yapmayın etmeyin

Size pes diyorum. Nasıl bir Üslüp Allah bizi siz ve eşiniz gibilerden uzak tutsun .

Bizi de tutsun aman aman ha genelliyorum kusura baknayın artık ben ameliyat öncesi istenilenleri hazırlarken bilmediğim için soru sorduğumda bana bağırılıyorsa ve neden bağırıyorsunuz bilgim yok dediğim de sizde gerizekalı olmayın diye hakaret ediliyorsa o tipler dayağı hak ediyordur keşke şikayet yerine saçını başını yolsaydım

2 aylık hamileyken hasekide yasadıgım olaydan sonra. onu da gectım 2 sene once de kardesımın kafatası kırılmış kan kaybedıyor haydarpaşa numune gece saat 2 bana dedıklerı aman ölmez beee ne panik yapıyosun dedıkten sonra ınanın bazı vatandaş durduk yere dalmıyor dıyorum.ınsanlık sıfır olunca burda benım yorumum az bence..

Ne güzel yazmışsınız aslında durum tam da bu .

Bunu size kim dedi ve hangi olaydan sonra söyledi . Ben de yazarım buraya bir sürü olay önemli olan tavrımız . Benim lafım kin kusan Arkadaşlara . Nasıl bir mantık .

hala dayağı hak ediyordur görüşünü savunuyorsunuz pes.. Bir sürü şikayet makamı var gidin edin şikayetinizi, sizi bunu yapan kendini insan zanneden yaratıktan ne farkımız kalır dayak attığımızda..

Bunu size kim dedi ve hangi olaydan sonra söyledi . Ben de yazarım buraya bir sürü olay önemli olan tavrımız . Benim lafım kin kusan Arkadaşlara . Nasıl bir mantık .

valla mantık falan bunlar o an işe yaramıyosa burda aramamak lazım..ya hadı bız gencız yaşlı adamlara bağırıp mal mısın be adam dıyen acıldekı doktorlar varken ohoooo neyse o kdr cokki ...demem o ki oyle pembe hayal dunyası degıl ,benım kuzenımde urolog ona bıle dıyorum cok acımasız dr var ıcınızde.merhamet sıfır...burda duygusal konusmaya gerek yok.hersey ortada

beklemeye tahammulsuzluk baska bısey
karsında adamla lak lak yapıyosa sen orda hastayken o gulup eglesıyosa bu baska bıseydır tahammul edılemeyecek bıseydır

Ettim hastane içinden de net üzerinden de kaç yıl oldu sonuç yok ? Evet ondan farksız olurdum daha iyi tavır diyorsunuz ya tek tavrım isim ve soy isim alnak oldu tek bi kötü söz çıkmadı ağzımdan benim suçum gerizekalımu olmak gerçekten dediğimin arkasındayım keşke saçını başını yolsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…