Süper ya bağır çağır hakeret et şikayetin yerine ulaşmasınsonuç alama ve dr laf yok gerizekalı milletiz yaşasın doktorlar holeyy
Mutlu oldun mu ?
karsımdakı ınsansa hastanede gorevlı bır saglıkcıysa meslegının geregını yapsın o zaman bencede altı ustu bı tansıyona bakıcak baktıktan sonrada fıngırdesebılırdı adamlaKusura bakmayın ama sinirlenecek bu kadar olay yapacak bir durum yok. Sizin tansiyonunuza bakılacak zaten. Karşınızdaki bir insan. Bunu unutmayın.
valla sızden ozur dılemısler ne mutlu sıze =)Şikayet hatti 183tü sanırım. En son annemin doktorunu şikayet etmek için aradim hemen ilgilendiler 3 hafta sonra başhekim arayıp özür diledi tekrar muayeneye çağırdı :)
evet cok emınım
guluyorlardı fılan muhabbet edıyorlardı ben bnm evragımı yazın duramıyorum deyınce bagırdı cagırdı bana bnde ona bagırdım olay bu ve olayın ustunden 2 ay gecmıs yenı sıkayet edıyor
her dr aynı degıl malesefevet yaşasınlar onlar yaşasınki milyon tane insana hayat versinler..
şu samimiyetsizliğinizden tabikide mutlu olmadım..
ya ne alaka koca dayağı
llaftan bahsetmedin direk dayaktan bahsettin sen
bı gorevlı hastasıyla gulerek sakalasarak konusmaz heralde ortada hastalık durumu varsa
sıkayet edılınce anında ulasılıyor merak etmeyın sız2 aydan sonra siz aklına gelip de şikayet etmemiştir , o zaman ettiği şikayet size yeni ulaşmıştır .
Fingirdeşmek nasıl bir itham. Üslüp konusunda sıkıntınız var. Siz yürürseniz hareket etseniz tansiyon ölçülse yanlış çıkar. 5 , 10 dk arası oturması lazım hastanın. Biraz pozitif bakın . Migrenle böyle yaşanmaz yoksa . Geçmiş olsun.karsımdakı ınsansa hastanede gorevlı bır saglıkcıysa meslegının geregını yapsın o zaman bencede altı ustu bı tansıyona bakıcak baktıktan sonrada fıngırdesebılırdı adamla
karsımdakı ınsansa hastanede gorevlı bır saglıkcıysa meslegının geregını yapsın o zaman bencede altı ustu bı tansıyona bakıcak baktıktan sonrada fıngırdesebılırdı adamla
kastıgımı nereden cıkarıyosunmadem yüzde yüz lak yapıyordu diyorsun, kasma arkadaşım o zaman gidersin verirsin ifadeni haklıyı haksızı adalet çıkarır ortaya
sıkayet edılınce anında ulasılıyor merak etmeyın sız
sız neden bana sabırsızsın vs dıye suclamada bulunuyorsunuzsizin mesleğiniz nedir merak ettim ben , ayrıca bir kadına fingirdeşiyor diye neden iftira atıyorsunuz
ben gayet normalimde tek bir gülüşten sağlıkçının fingirdeştiğini düşünen siz acayipsiniz asılkastıgımı nereden cıkarıyosunacayıpsınız ya
bıseyler anlatmaya calısmaktan cok bılmıslık taslıyorsunuz farkındaysanızayy her şeyi bir siz biliyorsunuz , herkes burada size bir şeyler anlatmaya çalışıyor , muhalefet olmaktan başka bir şey yapmadınız.
Türkiye'deyse hastanın durumu iyi bile olsa Gülemez döverler . Geçen biri poliklinikte Çay içiyordu diyor. Insaf tüm gün orda. Kendi patronu yasaklasa burda olay olur. Su da içmesin tüm gün sadece nefes alsın. Fazla oksijen harcamasın ama .bı gorevlı hastasıyla gulerek sakalasarak konusmaz heralde ortada hastalık durumu varsa
evet yaşasınlar onlar yaşasınki milyon tane insana hayat versinler..
şu samimiyetsizliğinizden tabikide mutlu olmadım..
sayfalardır anlatıyorum sız benım sakın olmadgımı fılan nasıl dsunuyosanız oyle dsuındum bendeben gayet normalimde tek bir gülüşten sağlıkçının fingirdeştiğini düşünen siz acayipsiniz asıl
okudugunuzu anlayamıyormusunuz ?Türkiye'deyse hastanın durumu iyi bile olsa Gülemez döverler . Geçen biri poliklinikte Çay içiyordu diyor. Insaf tüm gün orda. Kendi patronu yasaklasa burda olay olur. Su da içmesin tüm gün sadece nefes alsın. Fazla oksijen harcamasın ama .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?