ŞİKAYET

Süper ya bağır çağır hakeret et şikayetin yerine ulaşmasınsonuç alama ve dr laf yok gerizekalı milletiz yaşasın doktorlar holeyy

Mutlu oldun mu ?

evet yaşasınlar onlar yaşasınki milyon tane insana hayat versinler..

şu samimiyetsizliğinizden tabikide mutlu olmadım..

Kusura bakmayın ama sinirlenecek bu kadar olay yapacak bir durum yok. Sizin tansiyonunuza bakılacak zaten. Karşınızdaki bir insan. Bunu unutmayın.
karsımdakı ınsansa hastanede gorevlı bır saglıkcıysa meslegının geregını yapsın o zaman bencede altı ustu bı tansıyona bakıcak baktıktan sonrada fıngırdesebılırdı adamla

2 aydan sonra siz aklına gelip de şikayet etmemiştir , o zaman ettiği şikayet size yeni ulaşmıştır .

ya ne alaka koca dayağı

llaftan bahsetmedin direk dayaktan bahsettin sen

Yazdığımı tekrar oku o zaman sebebi ile yazdım niye böyle düşündüğümün atlamışsın yazdığımın belli kısımlarını

bı gorevlı hastasıyla gulerek sakalasarak konusmaz heralde ortada hastalık durumu varsa

madem yüzde yüz lak yapıyordu diyorsun, kasma arkadaşım o zaman gidersin verirsin ifadeni haklıyı haksızı adalet çıkarır ortaya

karsımdakı ınsansa hastanede gorevlı bır saglıkcıysa meslegının geregını yapsın o zaman bencede altı ustu bı tansıyona bakıcak baktıktan sonrada fıngırdesebılırdı adamla
Fingirdeşmek nasıl bir itham. Üslüp konusunda sıkıntınız var. Siz yürürseniz hareket etseniz tansiyon ölçülse yanlış çıkar. 5 , 10 dk arası oturması lazım hastanın. Biraz pozitif bakın . Migrenle böyle yaşanmaz yoksa . Geçmiş olsun.

sizin mesleğiniz nedir merak ettim ben , ayrıca bir kadına fingirdeşiyor diye neden iftira atıyorsunuz

benim ağabeyim 2 sene önce bir hastasından tehdit aldı. öyle böyle değil ölüm tehdidi. aradığımda adliyede koşturuyordu. ki o ağabey hastalarını asansör bozulduğunda sırtında yukarıya taşıyan adamdır

sizin mesleğiniz nedir merak ettim ben , ayrıca bir kadına fingirdeşiyor diye neden iftira atıyorsunuz
sız neden bana sabırsızsın vs dıye suclamada bulunuyorsunuz
evet kadın fıngırdesıyordu gordunmu gozunle fıngırdesmedgını cok zoruna gdıyorsa yazma

bı gorevlı hastasıyla gulerek sakalasarak konusmaz heralde ortada hastalık durumu varsa
Türkiye'deyse hastanın durumu iyi bile olsa Gülemez döverler . Geçen biri poliklinikte Çay içiyordu diyor. Insaf tüm gün orda. Kendi patronu yasaklasa burda olay olur. Su da içmesin tüm gün sadece nefes alsın. Fazla oksijen harcamasın ama .

evet yaşasınlar onlar yaşasınki milyon tane insana hayat versinler..

şu samimiyetsizliğinizden tabikide mutlu olmadım..

Pardon samimiyetsizliğim nerede bem başıma geleni ve yaptığımı detaylı anlattım onun bana gerizelalı demesini savunuyorsanız ve ben samimiyetsiz oluyorsam pes artık iyi önünüze geleni kalaylayın o zaman ne diyeyim size artık

okudugunuzu anlayamıyormusunuz ?
hastalıkla ılgılı yada bır hastayla konusmuyordu dıyorum sıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…