ŞİKAYET

şiddet çözümmü peki. iyi o zaman her kızan sokakta ,evde,işte,bankada,okulda ,birbirimni dövsün. mağara devri kuralları geçerli olsun.
zaten adalet boşuna yapıldı. arabada yanlış yapanın yolunu keselim benzetelim,öğretmenine laf eden öğrenciyi pataklayılım. herkes dövsün ona terbiyesizlik yapanı. o zaman görürsün ülke ne hale gelir. savaş alanı. suçlu suçsuz herkes yesin dayağğı. kaosu yaşatın ülkede

Son düzenleme:
Bir tane bile öyle olay görmedim . O yüzden inanmıyorum. Hemen arkasından yaşlıya da şu denince zaten pek inandırıcı olmuyor. Dürüstlük benim için her zaman ön plandadır . Yaşadığım gördüğümle değerlendiririm. Ayrıca hastalar sürekli bağırıp hakaret ettikleri için ben yeni gelen hastaya önyargılı mı oluyorum. Nasıl bir Anlayış bu. Bu kadar kinin başka bir sebebi Olmalı ?

konumu acıl servıste en ılk danısılan kısı neyın oldgunu fılan soruyor sozde ama ona sorarsan hastanenın sahıbı

kım sıddetı savunuyor ?

eşim hep der; doktorların coğu o haberlerde gorulen dayağı hak edıyor !!!

ben devlete ne zman gıtsem hep aynı rezıllık..

gercı artık ozellerde aynı oldu...

en ıyısı acıbadem :)

yaşlı olayını arkasından demedim...zaten arada zaman farkı cok farklı...sen görme arkadasım...goren cok...

şiddeti savunuyorsunuz ya ne diyeyim size artık.
koca dayagınıda savunuyor musunuz bunu savunanlar peki kadın hak ediyor mu. ya çocuk. yada anneleriniz.

ne alaka koca dayağı ?
Bana hizmetle yükümlümü hastane yükümlü ve ben azar işitmek hakaret edilmek için mi oradayın ki ters üslup vs yok ?

Şikayet ediyorsun kayırma var ?

Cidden koca ne alaka ha ben yine kendi açımdan yazayım direk boşanma sebebi ama hastanedw şikayetler sonuca ulaşmıyor

bakın hastayla ılgılı konussa ben zaten bısey demem gozumun onunde muhabbet edıyordu guluyorlardı fılan sızce bu ses cıkarılmayacak bıseymı ben senelerdır acıle gıden bı ınsanım hastalıghım yuzunden hanı tansıyon olctuklerındede sızı saatlerce yatırmıyorlar belkı 1 dk suruyodur tansıyona bakması

kardeşim şiddetten bahsediyorum ben. şliddetin hepsine karşıyım. koca anne,iş ortamında ,hastahanede,vs.

Yani acildeki herkes doktor değil öncelikle paramedik mezunu mu hemşiremi doktor mu önce bunu bir bilelim. Konudan Anladığım kadarıyla hemşireyle olan bir sorun var. Ben hemşireyi haklı buluyorum. Ve migren sinirlenebilirim Hakkı vermemeli kimseye . Bende de migren var . Ilaç kullanıyorum. Hiç kimseye de migren sebepli gereksiz sorun çıkartmadım.

evet cok emınım
guluyorlardı fılan muhabbet edıyorlardı ben bnm evragımı yazın duramıyorum deyınce bagırdı cagırdı bana bnde ona bagırdım olay bu ve olayın ustunden 2 ay gecmıs yenı sıkayet edıyor

ben mıgren sebeplı gereksız bı sorun mu cıkarmıs gbı duruyorum ordan ?

o zaman drlarda kendine uygulanan şiddete karşı şiddetle cvp versinler.. ama onlarınki saç baş yolmak olmaz daha teknik davranabilirler damardan yanlış bir iğne gibi..

Süper ya bağır çağır hakeret et şikayetin yerine ulaşmasınsonuç alama ve dr laf yok gerizekalı milletiz yaşasın doktorlar holeyy

Mutlu oldun mu ?

bı gorevlı hastasıyla gulerek sakalasarak konusmaz heralde ortada hastalık durumu varsa

sızce ben aksam nasıl bısey yapayım sıkayetcı olmayı dusunuyorum bende ama onun dsında hastaneyemı basvurup sıkayet edeyım bırde

Şikayet hatti 183tü sanırım. En son annemin doktorunu şikayet etmek için aradim hemen ilgilendiler 3 hafta sonra başhekim arayıp özür diledi tekrar muayeneye çağırdı :)

kardeşim şiddetten bahsediyorum ben. şliddetin hepsine karşıyım. koca anne,iş ortamında ,hastahanede,vs.

Olayımı anlattım bilmiyorum diye gerizekalı oldum bu ne olacak ? Şikayet et deme sende ettim fatklı noktalardan sonuç alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…