Pardon samimiyetsizliğim nerede bem başıma geleni ve yaptığımı detaylı anlattım onun bana gerizelalı demesini savunuyorsanız ve ben samimiyetsiz oluyorsam pes artık iyi önünüze geleni kalaylayın o zaman ne diyeyim size artık
Okuduğumu Anlıyorum . Gerizekalı mı demek istediniz ? . Siz dinlediniz yani başından sonuna kadar ? Ne konuşuyorlardı ki siz fingirdeşmek dediniz ?okudugunuzu anlayamıyormusunuz ?
hastalıkla ılgılı yada bır hastayla konusmuyordu dıyorum sıze
ne alaka sımdıgeçen doktor arkadaşım tuvalete gitmiş gelmiş. o ara hasta sekreterine nerde bu doktor diye bas bas bağırıyormuş yerine geldiğinde.
demişki tuvaletede gidemeyecekmiyim. gidersin ama yerine yedek doktor koyacaksın. mantaliteye bakın. hastahanede doktor wcye gittiğinde yedek doktor tutulmuş hemen yerine geçecek.sadece işi o. gel bu hastaya mantıklı açıklama yap. anlarmı asla
bellı cok anladınız o yuzden sayfalardır sacma sapan muhabbetler dondu buradaOkuduğumu Anlıyorum . Gerizekalı mı demek istediniz ? . Siz dinlediniz yani başından sonuna kadar ? Ne konuşuyorlardı ki siz fingirdeşmek dediniz ?
alaka şu. doktorlar dayağı hakediyormuş ya. peki bu hastalar çokmu doğru davranıyorlar.ne alaka sımdı
Sizi desteklemeyen herkese saçma yorum yapıyorsun diyemeZsiniz . Bu konuşma şekliniz gerçekten tartışmacı .bellı cok anladınız o yuzden sayfalardır sacma sapan muhabbetler dondu burada
geçen doktor arkadaşım tuvalete gitmiş gelmiş. o ara hasta sekreterine nerde bu doktor diye bas bas bağırıyormuş yerine geldiğinde.
demişki tuvaletede gidemeyecekmiyim. gidersin ama yerine yedek doktor koyacaksın. mantaliteye bakın. hastahanede doktor wcye gittiğinde yedek doktor tutulmuş hemen yerine geçecek.sadece işi o. gel bu hastaya mantıklı açıklama yap. anlarmı asla
ben dr lar dayagı hakedıyor demedımalaka şu. doktorlar dayağı hakediyormuş ya. peki bu hastalar çokmu doğru davranıyorlar.
alaka şu doktorların neler yaşadığından nasıl hastalarla uğraştığından bir örnek. alaka şu bu doktor bu hakaretleri hakediyormu.
ben sana demiyorum. şiddeti savunanlara yazdımben dr lar dayagı hakedıyor demedım
kımse dayagı haketmez
bnm yasadgımda hastaların ne kdr onemsız ve ucuz goruldugunden bı ornek
anlamıyorsunuz kı destekleyesınızSizi desteklemeyen herkese saçma yorum yapıyorsun diyemeZsiniz . Bu konuşma şekliniz gerçekten tartışmacı .
ben yaşadığınız olaya samimiyetsiz demedimki,yazdığımı önce bir okuyun şu yaşasın drlar vsle ilgili olan ironi yaptığınız yoruma dedim
bende sıkayet edıcem mutlaka ,Bence siz de deneyin. Hiçbir şey olmasa da en azından müfettişler gidince sinirleri bozulur. Görsün şikayet edilmek nasıl bi duygu. Ayrıca geçmiş olsun allah şifa versin.
Evet üslubunuzdan dolayı ironi yaptım yaşadığım olayı biliyorsun ama hala onlar gibilerini savunuyorsunuz resmen bi de hasta tarafından bakın
Ben o an saldırmasını hakaret etmesini bilmiyormuydumda sadece isim soy isim alıp ayrıldım oradan
Pardon bana hakaret etmek için mi orada ha işi vardır ki boştu derki üzgünüm yoğunum x kişi ye bölüme sorun teşekkür eder oraya geçerim şikayetlerinde sonuçsuz çıktı kusura bakmayın bunun dışında da çok şey gördüm yaşadım yeter artık ben bu sefer ciddi kalaylarım şikayet ile uğraşmam gerekirse saçını başını da yolarım hizmet vermek zorunda hakarwt etmek değil
manlamıyorsunuz kı destekleyesınız
sız gdın o zmn devlet hastanesıne sıze boyle bısey yapılsın sesnızı cıkarmayın kuzu kuzu evınıze gerı gelın napalım yanı bu kdr cok uzatmayın yanı
ben mıgrenım oldghu ıcın onlara bagırdım demıyorum belkı 10. yazısım algılayamıyorsunuz kı bunuBen gidiyorum devlet hastanesine ama karşımdaki insan bunu unutmuyorum. Bekle derse beklerim 5 dk. Makineler bile donup kalıyor . Siz bilmiyorsunuz 1 gece önce nöbette miydi o doktor. Ayrıca migren öyle insanlara bağırma Hakkı vermez. Siz anlayabildiniz mi acaba ?
m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?