ne güzel dürüstlügünden ötürü tesekkur ederim2 şahıstan biri benim. Kimseye de şikayet etmedim. :d
küfür yok haharet yok digeri köylüm dedigin de ooo ben dedigimde engel neye göre kime göre calısıyor sistemLimoncu baktım o mesajlara da, elinin yarı kaçmış sanki biraz.
Fikrini söylemişsin de, hepsini söylemiyoruz işte
gecen gun kü konuda aileler arası kültür farkından bahsedil d bende fikrimi söyledim orda kendisini ben köylüyüm diyenlera birsey denmiyorda neye göre fikrinii yazan insanlar engelleniyor o 2 sahıs sikayetiyle insanlar engellenicekse 10 tane ayrı sirket hesabından birini sikayet etmek yetiyor mu yani öyleyse cok kolay
hayır köylüysen köyüne dön o zaman sözü ne ara gocunur oldu
eee hani köylüydün yaa neden insanların zoruna gidiyor ki
zoruna gitmicek o zaman masada insan gibi yemek yemeyi ögreniceksin yada yazmıcaksın
Bu cümleyi ananı da al git tadında söylediyseniz banlanmanız normal.köylüysen köyüne dön o zaman
valla cok net bi fikir cünkü önce o sahıs ben yerde yerim dedi aynı cümleyi baskası tekrarlayınca neden engel oluyo bana göre irite bir sey bende fikrimi söyledimYerde yemek yenilmesi hakkındaki bir fikir değil bu yalnız, hakaret:
"İnsan gibi yemek yemeyi öğren" ne demek?
Ben gördüm yorumlarınızı. Üslubunuz çok kötüydü kusura bakmayın.gecen gun kü konuda aileler arası kültür farkından bahsedil d bende fikrimi söyledim orda kendisini ben köylüyüm diyenlera birsey denmiyorda neye göre fikrinii yazan insanlar engelleniyor o 2 sahıs sikayetiyle insanlar engellenicekse 10 tane ayrı sirket hesabından birini sikayet etmek yetiyor mu yani öyleyse cok kolay
gecen gun kü konuda aileler arası kültür farkından bahsedil d bende fikrimi söyledim orda kendisini ben köylüyüm diyenlera birsey denmiyorda neye göre fikrinii yazan insanlar engelleniyor o 2 sahıs sikayetiyle insanlar engellenicekse 10 tane ayrı sirket hesabından birini sikayet etmek yetiyor mu yani öyleyse cok kolay
bide anlamadıgım kıza neden yukleniyorsunuz ki köylü yada kırsal kesim hayırdır
madem gurur duyuyorusnuz kendi kendiniz duyun acizlik hissediyorsanız bu sizin tercihinizz
hersey ruhta baslar kisi okumus olabilir ama ruhu köylü cahilllse yapıcak birsey y0k
madem köyü cokkk seviyorusnuz o zaman bırakın güzel bagdat caddesni sarıyeri adaları izmiri istanbulu gidin köyünüze aaaaaaaaaaaaaa
zoruna gitmicek o zaman masada insan gibi yemek yemeyi ögreniceksin yada yazmıcaksın
köylülüge cok özendiysen dön cobanlık yap o zaman burda boş yapma
sende öylee köylülüge cok özendiysen dön cobanlık yap o zaman burda boş yapma
“Ruhu köylü cahil” ne ayrıca? Köy ortamını sevmem, köyüm bile yok ama bu kini de anlamadım. Köylü insanları aşağılamışsınız her fırsatta. Hala idrak edemediniz mi ne sebepten ban yediğinizi?hersey ruhta baslar kisi okumus olabilir ama ruhu köylü cahilllse yapıcak birsey y0k
Ben şimdi sana yazdıklarından bir şey anlaşılmıyor, git Türkçe öğren desem olur mu? Olmaz. Seni aşağılamış olurum. O yüzden demiyorum bak.valla cok net bi fikir cünkü önce o sahıs ben yerde yerim dedi aynı cümleyi baskası tekrarlayınca neden engel oluyo bana göre irite bir sey bende fikrimi söyledim
valla cok net bi fikir cünkü önce o sahıs ben yerde yerim dedi aynı cümleyi baskası tekrarlayınca neden engel oluyo bana göre irite bir sey bende fikrimi söyledim
köylülüge cok özendiysen dön cobanlık yap o zaman burda boş yapma
sende öylee köylülüge cok özendiysen dön cobanlık yap o zaman burda boş yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?