- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.378
- 498
Bacım kast sistemi mi var ?hayır köylüysen köyüne dön o zaman
Burdaki kullancılar ve yorumlar hakkında konu açtığınız için tekrar banlanacaksınız bencegecen gun kü konuda aileler arası kültür farkından bahsedil d bende fikrimi söyledim orda kendisini ben köylüyüm diyenlera birsey denmiyorda neye göre fikrinii yazan insanlar engelleniyor o 2 sahıs sikayetiyle insanlar engellenicekse 10 tane ayrı sirket hesabından birini sikayet etmek yetiyor mu yani öyleyse cok kolay
hayır köylüysen köyüne dön o zaman sözü ne ara gocunur oldu
eee hani köylüydün yaa neden insanların zoruna gidiyor ki
Bazilarina 5 dakika insan ol deseniz,kaç dakikam kaldi diyerek saatine bakıyor.“İnsan” gibi konuşmayı öğrenirseniz banlanmazsınız :)
Olur mu onun anne tarafı yukarı Champs Elyseesli.Zannetmiyorum sizin annenizin filan da masada yemek yiyerek büyüdüğünü.
Limoncu' yu bı ben mi anlamiyorum, ayrıca gene polemikler, polemikler, ben gene yetisememisim o konuya
21 senedir bende köylüyüm tarla baý bahce işiyle ugrasiyoruz çok şükür hicte gocunmadim,çünkü ürettigimiz ürünleri köylü deyip kücumseyen insanlar yiyor ne yazikkiNeler yazdığınızı , arkadaşlarla paylaşmayı unutmuşsunuz.
Bakalım köylü hitabını nasıl kullanmışsınız. Bahsettiğiniz konudaki son 4 mesajınız :
küfür yok haharet yok digeri köylüm dedigin de ooo ben dedigimde engel neye göre kime göre calısıyor sistem
Yanlış hatırlamıyorsam hanımefendide aslını inkar sendromu var, baba tarafı köyden, babaannesi vs köydeydi, köyden bir şey gönderdiklerinde üyemiz tezek kokuyor, köylü işi diye tiksiniyeh ama mesela tümüyle sallama örnek veriyorum Fransa’dan rokfor gönderilince seviyor.köylü milletin efendisi değil miydi? ne ara beğenmez olduk köylüyü, bu arada bende köyde yaşıyorum. Sokaklarımız tezek kokar hiçte rahatsız değilim, yerde yemek yemeğe de bayılırım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?