Sıkı arkadaşlar arıyorum...

mariya82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
32
0
86
Kocaeli
Arkadaşlar ben uzun zamandır bu siteyi kullanmıyorum... Dolayısıyla şuan hiç arkadaşım yok... Doğum yaptım bebeğim 3 aylık kilolarımdan dertliyim... Bana yoldaş olacak günlük birbirimizi gazlayıp zayıflamaya çalışacak arkadaşlara ihtiyacım var gelin hep beraber başlayalım... Biribirimize yardımcı olalım...

meraba arkadasım benım bır konuma cevap yazmıssın buhar makınası ıcın duyarlı oldugun ıcın cok tesekkur ederım burdan bır arkadas sag olsun gonderdı.calısmıyordu ama esım tamıre verdı yapılır demısler cook sagol ınsallah baska ıhtıyacı olan bırıne verırsın

merhaba
bebeğinizi Allah bağışlasın.
takımlardan birine siz dahil olmayı deneyin. burada yeni bir takım oluşturmak zor olur.
sizin gibi yeni anneler var içlerinde. çok güzel motivasyon sağlıyorlar. ben de arada ziyaretlere gidiyorum :)

Arkadaşlar ben uzun zamandır bu siteyi kullanmıyorum... Dolayısıyla şuan hiç arkadaşım yok... Doğum yaptım bebeğim 3 aylık kilolarımdan dertliyim... Bana yoldaş olacak günlük birbirimizi gazlayıp zayıflamaya çalışacak arkadaşlara ihtiyacım var gelin hep beraber başlayalım... Biribirimize yardımcı olalım...

evetttttt
bende iki cocuk annesiyim vee 80 kiloyum=(((

Back
X