yaş kaç canım????????
benim cildim de sivilce yönünden sorunluydu. o yüzden bu konularda yeterince bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum. bence ssenin sorunun 4-5 yıl daha sürer.
ben 22 yaşındayım. bu 1-2 yıldır geçmeye başladı. izleri de geçerse bişey kalmıcak inş.
bana da çevremde sürekli sivilceler hakkında yorumlar yapanlar oldu ama ben takmadım. doktora gittim ve çözüme ulaştım.
sivilcelerini çok dert etme, sıkıntı yaparsan daha çok çıkar. ve sivilcelerine oynama dicem ama biliyorum ki mümkün değil.
benimde aynı derdm vaRDI yuzumde görunen yerr yoktu sivilceden ama hap vardi doktor o sayede geçti
anlamıyorum ınsanları ya gorunuyo zaten ortada bı sorun oldugu kım ıster yanı yuzunun kotu olmasını kı ıllakı cozumunu arama yoluna da gıdersın yanı sankı onlar soylemeden sen hıcbırsey yapmayacaksın kendın ıcın cok sınır bozucu gercekten anlayabılıyorum senı aynısını basenlerım ıcın banada yapıyorlar herkese agzının payını verıyorum valla ohh
canım ben roacuttane diye bi hap kullandım neredeyse 8 ay sonra gecti ve yıllardır da cok rahatımsiyah nokta bile yok yüzümde
biliyorum o ilacı canım bi tek onu kullanmadım korkuyorum acıkcası
biliyorum o ilacı canım bi tek onu kullanmadım korkuyorum acıkcası
yan etkileri cokmus doktor banada yazicakmis ama arkadaslarim ve kuzenimde kulandi sivilce tarlasiydi sanki yüzleri simdi cok pürüsüz bebek gibi
kızlar cok sinirliyim moralim çok bozuk bir çok doktora gittim yüzlerce sivilce ilacı kullandım hala gecmedi . kendimi buna alıştırmaya calısıyorum ama karsıma biri cıkıyo aaa bu sivilceler ne böyle ilac kullanmıyomusun ne yapıcaksın bunları diyip sinir kat sayımı yükseltiyolar napmalıyım gecmiyo lanet seyler keyfmden cıkartıyorum sankiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?