sıkıldım artık sivilcelerime herkesin bi yorum yapmasından...

ben de aynı dertten muzdariptim
ruakutan kullandım
şimdi eski resimlerime bakıp aa ne çirkinmişim diyorum
şimdi maşallah bembeyaz oldu yüzüm

sinirli geçen bi gecenin sabahında aynada yeni bi sivilce ile uyanmamanın keyfi paha biçilemez :)

canim ben 23 yasindayim hala sivilceler cikiyor ve doktorum dogum kontrol hapi yazdi
kullaniyorum menunum biraktigim zaman tekrar cikiyor hormon bozuklugu iste

ben 25 yaşımdayım ömrümde hiç sivilce nedir bilmedim arada adet dönemlerinde bi tane fln çıkardı 3 gün sonra giderdi.. geçen yıl kpss ye hazırlanırken çok stres oldum bu yılda hazırlandım stresim geçmedi yüzümde de var ama onlar çok değil bnm sırt kısmımın omuza yakın yerlerinde omuzlarda ve dekolte kısmımda sivilce gibi iltihaplı değilde böle isilik gibi bişeyler var.. cildiye uzmanına gitmeye karar verdim umarım fayda etcek bi ilaç bişey verir..

Merhaba benim yaşım 22 yılllardır sivilce sorunu yaşıyorum bende malesef Çok fazla değiller ama olmasa iyi olur :) 3 defa doktora gittim ama kullandığım ilaçlar hiç işe yaramadı. Seninde dediğin gibi çok yorum yapan oluyo aynı zamanda tv den yada başkasından duydukları bitkisel ilaçları tavsiye edip duruyolar :) çook sinir bozucu :))))

çok tesekkür ederim kızlar ama suan artık cozumsuz olduğunu düsünüyorum.. kimse benimle konusurken gözümün içine bakmıyor yüzümü tarıyorlar resmen..

bak canim isine yarar mi bilmem.
ben 30 yasindayim.hayatimda ergenlik donemi de dahil sicilce nedir bilmedim.taa ki 1 sene oncesine kadar.
yanlis makyaj malzemesinden dolayi suratim sivilce yiginina dondu.
antibiotik vs ne denediysem olmadi.
o cok meshur aseton karisimli su da bi halt etmedi.
bir gun aktara gittim ve bitkisel ilaci olup olmadigini sordugumda bana arap kizi diye bi krem verdi.gecmezse baska bi sey deneriz dedi.
1 aydir kullaniyorum izleri dahi gecirdi.
ki ben surekli makyaj yapan biriyim.
beyaz renkli bi kutu.
fondotene dahi ihtiyacim olmuyor.sabah aksam suruyorum.
3 ytl ye aldim.
insallah isine yarar.

markası arap kızı mı canım ?

Canım Bende Senin Gibiydim 1 yıl öncesine kadar. hep internetten bir şeyler bulup deniyodum ama işe yaramıyodu en sonunda doktoro gittim hiç ümidim yoktu geçeceklerinden ama tedavimi aksatmadım her ay ilaçlarım bittikçe doktora gittim 5-6 ay sonra sivilcelerim büyük ölçüde azaldı hatta daha çıkmıodu bile 1 yıl sonrada sivilcelerimden eser kalmadı artık sivilce filanda çıkmıo..kafana çok takarsan stresten zaten o sivilceler çıkar insanlar ne derse desin sen tedavini aksatma. bu arada kaç aydır tedavi görüyorsun doktorundan memnun deilsen bence başka bir doktora git..

roaccutane hapını verdimi sana doktor çünkü sivilceleri baya azaltıo eğer vermediyse doktoruna bu ilacı sor..

arkadaşlar sonradan sivilcelenme olabiliyor gerçekten bu dediğiniz gibi makyaj malzemelerinden kaynaklı olduğu kadar beslenmedende kaynaklı olabiliyor mesela ben çiğköfe yediğim an göğüs ve sırt bölgemde sivilceye rastlıyorum bepanthene kremi önerebilirim sizlere ama aşırı sivilcelenme olan arkadaslar doktora gitmelisiniz insallah geçer .

bende sivilce çıkıyo sonra geçiyo ama asıl problem izi kalıyo yüzümde kırmızı kırmızı noktalar oluşuyo izlerden kurtulamıyorum..
gerçekten sinir bozucu..

markası arap kızı mı canım ?

evet arap kizi.
uzerinde arapca gibi yazilar var.
ben bilmiyordum bir de pembesi varmis ama sivilceler icin sanirim beyaz olani etkili.
bu Avni Bakkal formulu dedikleri ilaci da yaptirdim.eczaneye 30 ytl bayildim hicbir ise yaramadi.
bu kremi kullanmadan once yuzumu guzelce kukurtlu sabunla yikayip daha sonrasinda kremi suruyorum.
cok ince bi sekilde sur ama.
sabah aksam suruyorum.
o kirmizi lekeler dahi yok denecek kadar az.
makyaj yapman gerektigi zamanlarda da bu kremi sur uzerine de bir allik tamamdir.
fondotene de gerek yok.
yaklasik 1.5 aydir suratima fondoten surmedim.cunku gerek kalmiyor.
hafifi cildi beyazlatici bir etkisi de var.
insallah faydali olurum
1 yildir ne cektigimi ben biliyorum.
ayrica cok da kafana takma
zaten azaldigini gordukce aklina bile gelmiyecek.
eger kullanirsan sonucunu da yaz!

hmm baya etkiledi beni..
sivilce değilde ben kırmızı lekeler için kapatıcı kullanıyorum. acaba kırmızı lekeleri kapatıp iyilestirio mu cnm...
her aktarda varmıdır acaba..

cnm kutusu ve içi beyaz mı bu kremin. sen 3 tl almıssın internet stesinde 30 tl :26:

of ya kaderımızmı bu kadınlarca sıvılceler bıtıcek kırısıklıklar baslıcak

Bende de önceden çok fazla sivilce vardı ve insanların sürekli bunu dile getirmesi canımı çok sıkardı.Çok şükür şimdi cildim pürüzsüz ve kimse yanımda sivilce konusunu açmıyor hatta beni daha önceden tanımayanlar cildine ne sürüyorsunda bu kadar pürüzsüz diye soruyorlar.Takma kafana bende 18 yaşındayım insanlar bazı konularda çok acımasız olabiliyor,

bişey kullanmadan mı gecti cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…