kızlar cok sinirliyim moralim çok bozuk bir çok doktora gittim yüzlerce sivilce ilacı kullandım hala gecmedi . kendimi buna alıştırmaya calısıyorum ama karsıma biri cıkıyo aaa bu sivilceler ne böyle ilac kullanmıyomusun ne yapıcaksın bunları diyip sinir kat sayımı yükseltiyolar napmalıyım gecmiyo lanet seyler keyfmden cıkartıyorum sankiiiiiii
seni çok iyi anliyorum canim bende bunda 2 sene önce çok sivilcem vardi herkez yorum yapardi doktora git falan diye sanki ben bilmiyom hiç gitmedimde birgun markete gitim kasadayim kasiyer kiz bana size birsey diyecegim sivilcelerinize limon surun dedi o kadar utandim ki herkezin ortasinda sirada baska insanlar vartakma diyemiyorum ister istemez takiyorsun okula gitmeye utandigim gunler oldu saçlarimla sivilcelerimi saklamaya çalistigim gunler oldu çok zor genç bir kiz için sonra nasilmi kurtuldum mucize ilaç Roaccutane... bu ilaç hakkinda çok buyuk arastirma yaptim zararlarini okudum bir sitede bu ilaç öldürür yaziyodu çok dusundum ama doktorum beni ikna etti zararli olsa ben veremem sana zaten bu ilaci dedi ama her 2 ayda bir test yapacagiz dedi bide ben yurtdisinda yasiyorum sanirim turkiyede imza falan atiyormusun yurtdisinda boyle birsey bile yok. 9 ay az dozda kullandim ve 2 sene oldu birakali artik aynaya bakiyorum Allahima sukurler olsun ne guzel bir yuzum var diyorum insanlar bana iltifat ediyor ne guzel yuzun var diye bu çok guzel bir duygu :) ve gördügün uzere ölmedim daha :) kullaninca biraz zor olabilir ama katlanilmicak gibi degil ben pek sorun yasamadim açikcasi ufak tefek seyler teslerde hep guzel geldi doktorum meslek hayatinda bir kez bu ilaç birine yaramadi dedi oda o insan çok alkol aldigi içindi dedi. simdi bazi yan etkiler kaldi bende mesela hafif bel agrisi ve elerimde kucuk yaralar çikti ama krem suruyorum sorun olmuyor inan yuzumu aynada gördükçe bu zorluklara deger diyorum sanada tavsiye ediyorum hiç yorumlari okuma herkez farkli... umarim yardimci olmusumdur... bu arada ilaci kullandigimda 20 yasindayim ve suan çok nadir sivilce cikiyor ve ertesi gune kayboluyor :)
selam,
sivilceler hormon bozuklugundan kaynaklaniyor, benim türkiyede, almanyada gitmedigim doktor kalmamisti.Dogum kontrol hapi kullan.burda en son doktor bunu önerdi.3 aydan sonra hicbirsey kalmadi.Bekar evli farketmez.cok öptüm
Canim bak, dogum kontrol hapi sonucta bi hormon. Vucuduna gereksiz yere boyle bisey sokma. Roa... da com agir bi ilac. Bence onu son care olarak dusun. Ki dedigim gibi benim o ilaci kullandiktan 5 sene sonra eskisinnden daha beter oldu cildim. Sen bu avni bakkalin solusyonunu dene. Kk dada topim var sivilcelerime yillar once bu su ile veda ettim diye. O topigi iyice bi incele bence. 2 haftada sivilcelerden kurtuldum ben. Denemekten zarar gelmez.
avni bakkalın solusyonu ne canım aydınlatırmısn?
ailemi ikna edemiyorum ki ben kullanmak istiyorum.. peki bu ilacı sigorta karsılıyor mu? ve kırmızı lekelere yararı oluyormu
ailemi ikna edemiyorum ki ben kullanmak istiyorum.. peki bu ilacı sigorta karsılıyor mu? ve kırmızı lekelere yararı oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?