• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıkıldım artık yardiiiiimmmm :(

rumsum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
893
917
128
37
Belki kimileri için onemsenmeyecek birsey ama sıkıldım 2 çocuk annesiyim dün heryeri supurdum sildim toz aldım :Dburaya kadar çok güzel oohh miss. Ama bugün heryer toz sıkıldım hiç oturamiyacak mıyım Allah aşkına bana bi akıl verin sıkıldım artık :mad:

Belki kimileri için onemsenmeyecek birsey ama sıkıldım 2 çocuk annesiyim dün heryeri supurdum sildim toz aldım :Dburaya kadar çok güzel oohh miss. Ama bugün heryer toz sıkıldım hiç oturamiyacak mıyım Allah aşkına bana bi akıl verin sıkıldım artık :mad:

2 yolun var
ya hiç oturmayacaksın
ya da biraz geniş olcaksın toz konusunda
:)
toz sonuçta bu
gerçi çalışan bir bayanım belki bu yğüzden rahatım ama
haftada bir yapıyorum toz alma temizlik işlerini
sen evdesin diye sürekli gözüne çarpıyor olmalı
görünce dayanamıyorum diyorsan
malesef dediğin gibi
oturmak yok
kolay gelsin

O ha o kadar da pis deilimdir yahuu:-D:-D valla görünüyor ama yakından bakinca galiba:-D:-D kalkam da bi temizlik yapam bare ahahah:-D:-D

Hayir yahu gayette görünüyor:-D tamm siyaha oranla daha iyi bi halde belki ama yinede toz orda yani görünüyor. Gerci ben rahat hatunum o kadar takmiorum ama:-D

Bence şöyle. Siyah mobilya ile dikkat etmesen bile o tozlar gözüne batıyor. Ama beyaz mobilya ile (hoş bence en iyisi açık kahveler) gidip de dibinde burda toz var mı acaba diye bakmazsan tozlar görünmüyor. Ha tabi yakından bakacaksak toz aldığımız yere 2 saat sonra baktığımızda da toz görürüz. Koruyucu bir tabaka oluşmuyor sonuçta üzerinde.

Eşyalar koyu ve yol üzerinde oturuyorum :KK62: çok sinir oluyorum hergün supur sil toz al bide emekleyen bebek :KK46: zor oluyo oylede birakamiyorum tskintiliyim biraz

Bi arkadaşımdan duymuştum biraz suyun içine çamaşır yumuşatıcısı koyup onunla tozları alıyormuş daha geç toz tutuyormuş sildiği yerler, sizde deneyebilirsiniz.. :D

Anti Statik spreyler var. Onlardan kullanın.

Bi arkadaşımdan duymuştum biraz suyun içine çamaşır yumuşatıcısı koyup onunla tozları alıyormuş daha geç toz tutuyormuş sildiği yerler, sizde deneyebilirsiniz.. :D
ONCE sirkeli şu yapıyorum ondan sonra dediğinizi yapıyorum ama yok olmuyor

aslında bu ilk tecrüben değil sanırım bu konuda..
evinde detaylı temizlik gerektirecek aksesuar bulundurma. dip temizlikten sonra her gün bir toz alıp, elek süpürgesi yaparsan ve bir de çek pas bence bitmiştir. toplasan 1 saat sürmez.

Allah yardımcınız olsun kucuk cocuk la hergun ev ısı zor olmalı

benim kardeşim tozu once şöyle bir alıyor, sonra vazelinle siliyor. 1hafta rahat toz tutmuyor

cnm reklam olmasın kendımde aldım denedım ıse yarıyor amwayın mobılya cılası dıye bır urunu var bende aynı dertten muzdarıptım ınsanın aynasıda tozlanırmı yahu evet tozlanıyordu toz alırdım arkamı dondugumde sankı gunlerce sılınmemıs gıbıydı bu cılayı kullandıktan sonra calısıyorum aynı zamanda ıkı hafta bır toz alıyorum hıc tozlanmıyor

Back
X