- 25 Ağustos 2014
- 893
- 917
- 128
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki kimileri için onemsenmeyecek birsey ama sıkıldım 2 çocuk annesiyim dün heryeri supurdum sildim toz aldımburaya kadar çok güzel oohh miss. Ama bugün heryer toz sıkıldım hiç oturamiyacak mıyım Allah aşkına bana bi akıl verin sıkıldım artık
![]()
Hayir yahu gayette görünüyor:-D tamm siyaha oranla daha iyi bi halde belki ama yinede toz orda yani görünüyor. Gerci ben rahat hatunum o kadar takmiorum ama:-DEsyalar beyazsa tozun zerresi gorunmez![]()
Hayir yahu gayette görünüyor:-D tamm siyaha oranla daha iyi bi halde belki ama yinede toz orda yani görünüyor. Gerci ben rahat hatunum o kadar takmiorum ama:-D
Hayir yahu gayette görünüyor:-D tamm siyaha oranla daha iyi bi halde belki ama yinede toz orda yani görünüyor. Gerci ben rahat hatunum o kadar takmiorum ama:-D
Belki kimileri için onemsenmeyecek birsey ama sıkıldım 2 çocuk annesiyim dün heryeri supurdum sildim toz aldımburaya kadar çok güzel oohh miss. Ama bugün heryer toz sıkıldım hiç oturamiyacak mıyım Allah aşkına bana bi akıl verin sıkıldım artık
![]()
Nerden bulabilirimAnti Statik spreyler var. Onlardan kullanın.
ONCE sirkeli şu yapıyorum ondan sonra dediğinizi yapıyorum ama yok olmuyorBi arkadaşımdan duymuştum biraz suyun içine çamaşır yumuşatıcısı koyup onunla tozları alıyormuş daha geç toz tutuyormuş sildiği yerler, sizde deneyebilirsiniz..![]()
aslında bu ilk tecrüben değil sanırım bu konuda..Belki kimileri için onemsenmeyecek birsey ama sıkıldım 2 çocuk annesiyim dün heryeri supurdum sildim toz aldımburaya kadar çok güzel oohh miss. Ama bugün heryer toz sıkıldım hiç oturamiyacak mıyım Allah aşkına bana bi akıl verin sıkıldım artık
![]()
Nerden bulabilirim
ONCE sirkeli şu yapıyorum ondan sonra dediğinizi yapıyorum ama yok olmuyor
EvetAllah yardımcınız olsun kucuk cocuk la hergun ev ısı zor olmalı