sıkıldım burdan..

once is bulun bence, sonra ordaki isinizi birakin, pilinizi pirtinizi toplayip gidin.
issizligin bu kadar cok oldugu bir donemde elinizdekinden olmayin derim.
buyuksehirin imkani kadar derdi de cok olur.

once is bulun bence, sonra ordaki isinizi birakin, pilinizi pirtinizi toplayip gidin.
issizligin bu kadar cok oldugu bir donemde elinizdekinden olmayin derim.
buyuksehirin imkani kadar derdi de cok olur.

ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum anlamadım bende..tabiki önce işim işini ayarlar ondan sonra...

Evet canım malesef...
Aynen bende küçük yerde yaşıyorum sıkıldım bunaldım artık dogdugum büyüdügüm yer ama olsun sıkıldım bunaldım doğru düzgün yer yok insanların dedikodusu biryere çıksam adım başı tanıdık çıkıyor.

Kesinlikle yaşarsın.maddi sorunlar olursa daha da kotuye gider.

siz olsanız küçük yeri seçerdiniz yani
canım bu işler birazda maddiyata bağlı ne yazık ki.bunu biz bilemeyiz en iyi sen bilirsin. şimdi büyük şehrin göbeğinde yaşıycam dersen kiralar malum. ee şehrin biraz dısında yaşansa bu seferde gidiş geliş vb. sorun. bence önce bir test etmekte fayda var. fakkatt şu da bir gerçek ki insan oldugu yerde değil doydugu yerdedir. bu açıdan da büyük şehirler iyi.

Ben memleketimde değilim,memleketim de senin söylediğin gibi bi yer ama 7 yıldır dışardayım,memleketimi çok özledim..Keşke orda olabilsem şimdi..Bi de böyle düşün..Başta ordan kurtuluş gibi gelmişti ama şimdi..

şehir dışı yada çok göç alan bir yerde büyük ihtimal yaşayamam , tutmak istediğim yerdede ev kiraları malum :) bakalım nasip kısmet...

Zordur eminim küçük yerde yaşamak,ben öyle bir yerde olsam izmiri ya da eskişehiri tercih ederdim taşınmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…