- 30 Eylül 2012
- 453
- 390
- 323
- Konu Sahibi farahnihal
-
Biz İstanbuldayız canım doğma büyüme ben Selanik göçmeniyim zaten Türkiye'de İstanbul'dan başka memleketim yok buraya göçmüşüz. evet burası zor ama geçinip gidiyoruz Kocaeli de iş imkanı çok benim eşimin çalıştığı fabrika Dilovası'nda kocaeline bağlı istanbuldan çıkarıldı fabrikalar ben gitmeyi çok istedim eşim yanaşmadı hala düşünüyorum Kocaeli'ni düşünün derim ben istanbula 2 saat günü birlik gel gez evine dön ayyy ben bu konuyu açim gene bi ara sıkıldım burdanistanbul düşünmüyorum zaten..
BUGÜN ZAMDA ALDIM karasız kaldım şuan...
Küçük yerlerde yaşamak zordur,memleketimden biliyorum.
Aşırı sıkıcı ve sürekli rutine binmiş hayatlar yaşanıyor.
Bugün şu parka,yarın şu cafeye gidelim desen o hiç olmuyor zaten.
Bence kocaeli ideal.Bursa kadar büyük bir şehirde de yaşamak istemezdim sanırım.
umarım herşey gölünüzce olur
gidin uzaklaşın ailelerden hafta sonlarınızı doya doya yaşarsınız büyükşehirde.. evet geçim derdi olur ama hiç biri asosyal olmak ailelerin ev hayatına karışması kadar etkili değildir :)
Büyükşehirinde büyük büyük dertleri var canım :))
nerede çalışıyorsunuz ???
farahnihal
ben bursa gemlikte yaşıyorum.
hiç özendiğin gibi bir hayat yok burda.
denizin kıyısındayız her yer pislik içinde.
hava kararınca kışın 5-6 yazın 8 gibi sokaklarda bir insan evladı göremezsin.
bursadada öyle şöyle güzel3-4 avm var. ama araban yoksa bi işe yaramıyor. toplu taşımaya oralara gitmek dönmek 2-2bçk saat. evin yoksa kiralar çok pahalı.
sanırım bebeğin de var. tüm bunlara yetişmek için çok çalışman gerekecek o zamanda yeterince ilgilenemeyeceksin çocuğunla.
haklı da bence pişman olduğuna ama nedense dışarıdan insanlar çok pozitif bakıyor buraya. ben doğma büyüme buralıyım. bi güzelliğini görmedim...Bence orası yazın yaşanmalık bir yer ya, yazın güzel olur diye dşünüyorum. Benim arkadaşımda Bursa'da pişman oldu yerleştiğine.
tabiki karar sizin mutlaka ama büyük şehirde yaşamak maddi anlamda çok kolay değilmasabaşı sekreter muhasebe danışma hepsinde tecrübeliyim..biri olmazsa biri olur büyük şehirde..
İzmir'de ev kiraları çok uygun, ama genel olarak maaşlarda düşük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?