Sıkıldım kim ne kadarlık hamile kim hamile olmayı bekliyor konuşalım.

Cok tsk ederim canim gittim ya randevu bekliyorum haftaya gitcem yurt disindaym bide nalet olsun sistemlerine gidip kafana göre kanda veremiyosun ergenligmdede vardi adet görememe gecikme felan megrsem pkomusum 1 yil önce ögrendim ve 3 yilim gitti sacma sapan sökücüler ise yaramadi kilo ver diyolar bende smdi kilo vermeye calisiyorum hayirlisi..

Aynen kiloda herşeyi etkiliyor. Ayy inşallah herşey istediğin gibi olur ve güzel bir şekilde ilerler canım. Bide böylr ikilemde kalıp randevu zamanını falan beklemek berbat ya

Aynen kiloda herşeyi etkiliyor. Ayy inşallah herşey istediğin gibi olur ve güzel bir şekilde ilerler canım. Bide böylr ikilemde kalıp randevu zamanını falan beklemek berbat ya
Insallah canim evet beklemek beni delirtiyo testede elim asla gitmiyo 3 yildir negatifi görüyorum sonrasinda üzülmicem bosveeer gelir gecer diyorum depresiyonluk oluyorum sonra..öyle isterdim ki muayenede süpriz olsun bana :)

Insallah canim evet beklemek beni delirtiyo testede elim asla gitmiyo 3 yildir negatifi görüyorum sonrasinda üzülmicem bosveeer gelir gecer diyorum depresiyonluk oluyorum sonra..öyle isterdim ki muayenede süpriz olsun bana :)
Ayy inşallah ya valla nasıl güzel bir sürpriz olur size

Merhaba canım hangi ağrı kesici gebeliği zorlaştıran çok merak ettim

Burda Bi kaç kişiden duymuştum normal şekilde regl olunup 2 3 ay sonra hamile olduklarını öğrenen. Acaba sizde de öyle bsy olabilr mi? Bir kan verseniz
Bugün kan verdim. Sonuç 237. Yani çok yeni sanırım. Bilmiyorum. Perşembe tekrarlayıp artış var mı bakmam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…