Boşuna yapma günün gelmeden çıkmayanda cikmiyo zamanını bekle öyle yapHee ben bugünde yaptım negatif çıktı erken gebelik
Cok tsk ederim canim gittim ya randevu bekliyorum haftaya gitcem yurt disindaym bide nalet olsun sistemlerine gidip kafana göre kanda veremiyosun ergenligmdede vardi adet görememe gecikme felan megrsem pkomusum 1 yil önce ögrendim ve 3 yilim gitti sacma sapan sökücüler ise yaramadi kilo ver diyolar bende smdi kilo vermeye calisiyorum hayirlisi..Helal olsun canım öyle olur mu sen derdini sıkıntı anlatıcan ki başına gelen ya da Bi fikiri olan varsa yazacak.
Rabbim en yakın zamanda hayırlısını nasip etsin inşallah
Ama benim pek bilgim yok açıkçası kadın doğuma bir gitseniz
Aman yok olarak devam edelim. Hayırlsı artıkBoşuna yapma günün gelmeden çıkmayanda cikmiyo zamanını bekle öyle yap
Aynen kiloda herşeyi etkiliyor. Ayy inşallah herşey istediğin gibi olur ve güzel bir şekilde ilerler canım. Bide böylr ikilemde kalıp randevu zamanını falan beklemek berbat yaCok tsk ederim canim gittim ya randevu bekliyorum haftaya gitcem yurt disindaym bide nalet olsun sistemlerine gidip kafana göre kanda veremiyosun ergenligmdede vardi adet görememe gecikme felan megrsem pkomusum 1 yil önce ögrendim ve 3 yilim gitti sacma sapan sökücüler ise yaramadi kilo ver diyolar bende smdi kilo vermeye calisiyorum hayirlisi..
Bende öyle dedim Bunda cikmadiysa kesin yoktur diyip konuyu kapattım pizitifi görünce sanki beklemedigim biseymis gibi şok gecirdimAman yok olarak devam edelim. Hayırlsı artık
Insallah canim evet beklemek beni delirtiyo testede elim asla gitmiyo 3 yildir negatifi görüyorum sonrasinda üzülmicem bosveeer gelir gecer diyorum depresiyonluk oluyorum sonra..öyle isterdim ki muayenede süpriz olsun bana :)Aynen kiloda herşeyi etkiliyor. Ayy inşallah herşey istediğin gibi olur ve güzel bir şekilde ilerler canım. Bide böylr ikilemde kalıp randevu zamanını falan beklemek berbat ya
Ayy inşallah ya valla nasıl güzel bir sürpriz olur sizeInsallah canim evet beklemek beni delirtiyo testede elim asla gitmiyo 3 yildir negatifi görüyorum sonrasinda üzülmicem bosveeer gelir gecer diyorum depresiyonluk oluyorum sonra..öyle isterdim ki muayenede süpriz olsun bana :)
Bende öyle dedim Bunda cikmadiysa kesin yoktur diyip konuyu kapattım pizitifi görünce sanki beklemedigim biseymis gibi şok gecirdim
Keşkeee hemde nasilAyy inşallah ya valla nasıl güzel bir sürpriz olur size
Merhaba canım hangi ağrı kesici gebeliği zorlaştıran çok merak ettimSelam benimde adete 6 gün var bu ay eşimde bende vitamin kullandık prowomen ve promenk doktor önerisiyle birde duphaston içtim 3 gün sonra bırakıcam duphastonu adet ağrım için kullandım çünkü ben ağrı kesici kullanmadan atlatamıyorum fakat ağrı kesici gebeliğe engelmiş hatta özellikle benim kullandığımda reçetesinde hamile kalmayı güçleştirebilir diye bir ibare varher adet ilk günü içerdim son adetimde kullanmadım mahvoldum tabi orası ayrı yani gebelik istediğim için kullanmadım duphaston aynı zaman embriyo oluşursa kolay tutunmasını sağlıyormuş Rahmi kalınlaştırıyomuş benim şu an tek hissettiğim sağ yumurtalığımda bişey var gibi hissediyorum o kadar inşallah bu ay olmuştur çok merak ediyorum test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Öyle tabi rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsinKeşkeee hemde nasiltakdiri ilahi ne diyim canim nasip..
İşte şuan öyle yapıcam ama benim kalacak yerim yok günlük kiralığa gelicem sanırımEe sen nereye çıkacan? Kiracına söyle Bi odasını boşaltsın senin eşyaları koysun olmadı
İstanbulda ailen yk mu?İşte şuan öyle yapıcam ama benim kalacak yerim yok günlük kiralığa gelicem sanırım
Yok canım ben buraya gelin geldim. 2 görümcem bi eltim var. Hepsi evli çocuklu kimsenin huzurunu kaçırmanın anlamı yokİstanbulda ailen yk mu?
Anladım canım valla üzüldüm ya çok zorYok canım ben buraya gelin geldim. 2 görümcem bi eltim var. Hepsi evli çocuklu kimsenin huzurunu kaçırmanın anlamı yok
İşte herkesi kendim gibi sandığım için olan hep bana oluyor bi ben acımasız ev sahibi olamamışımAnladım canım valla üzüldüm ya çok zor
Olma olma sen herşeyin hayırlsı derler ya öyle düşünİşte herkesi kendim gibi sandığım için olan hep bana oluyor bi ben acımasız ev sahibi olamamışımmüstehak bana akıllanırım belki
Bugün kan verdim. Sonuç 237. Yani çok yeni sanırım. Bilmiyorum. Perşembe tekrarlayıp artış var mı bakmam gerekiyorBurda Bi kaç kişiden duymuştum normal şekilde regl olunup 2 3 ay sonra hamile olduklarını öğrenen. Acaba sizde de öyle bsy olabilr mi? Bir kan verseniz
Aaa iyi çok sevindim inşallah bebeğiniz sizinledirBugün kan verdim. Sonuç 237. Yani çok yeni sanırım. Bilmiyorum. Perşembe tekrarlayıp artış var mı bakmam gerekiyor
İnşallah. Perşembe günü yeniden test yaptırıp artış vae mı görmem gerekir. İçim hiç rahat değilAaa iyi çok sevindim inşallah bebeğiniz sizinledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?