EvetAdetin normal herzamanki gibi mi olmuştu?
Bilmiyorum artıkAdetten hemen önce yunurtlama mi olmuştu o zaman hamile kalmış olabilesin?
Pazartesi 62 çıktı cuma günü tekrar verdim 200 küsür biseydi hala doktora gitmedim çok erken ogrenmisimHayırlı olsun, beta kaç çıktı çok erken öğrenmişsin?
Ben canim 45.ci günde testim pozitif olmuştu bazilarininki 50 günü bulabiliyor duzensiz adet yasayanlarda özellikle adet olacağı gün dollenmesi olan varBen 28 gunden goturucek olursak 6 gundur, 30 gunden goturucek olursak 4 gundur adetim gecikdi.Karnim davul gibi sis, goguslerim buyudu,istahim acik ama testim N E G A T İ F ((
Qan testi vere bilmirem heleki.
Biri mene gec dollenmenin ne oldugu anlatsin lutfen, yasamis olan biri, adeti gecikip testi negatifden pozitife donen biri..
Bende bir şey sormak istiyorum,aylık korunma iğnesi vuruldum ama sadece bir kez sonrasına hep erken adet oldum. Doktora gittim bunun için kontrol sırasında yumurtan büyümüş bir hafta içinde çatlar ilişkiye gir gün aşırı dedi. Ama adetimee bir hafta kalmisti. Bizde bu şekilde ilsikiye girdik. Şuan adet günüme üç gün kaldı. Ama adet belirtilerim normalde 3 gün önceden baslamazken başladı. Ağrılarım akıntı,birde hafif bir baş dönmesi oluyor, hamilelik belirtisi olabilir mi ? Veya adete bir hafta kala yumurtalama olması tuhaf değil mi ?Geç döllenme demek geç yumurtlamak demek. Örneğin 28 gün döngüsü olan bir kadın 10. Ve 16. Günler aralığında yumurtladığını varsayarsak yumurta regliye kadar döllenip yerleşmiş oluyor. Ama bu günler dışında regliye yakın tarihte yumurtlarsa geç döllenme oluyor. Çünkü geç yumurtladığı için döllenme ve yerleşme süresi adet gününü de kapsayacaktır ve bu süreç bitmediğinden testte çıkmayacaktır
Hayır tuhaf değil. Geç yumurtlama görülebilir. Aslında erken/vakitli/geç yumurtlamanın pek bir önemi yok. Önemli olan yumurtanın sağlıklı olması. Gebede olabilirsin olmayadabilirsin. Mens dönemleri her ay aynı rutinde geçecek diye birşey yok. Regl belirtisi yaşdığında olur yaşamadığında. Bazen regl öncesi veya içinde mide bulantısı, baş ağrısı da olabilir veya olmayabilir. Gibi gibi...yaniBende bir şey sormak istiyorum,aylık korunma iğnesi vuruldum ama sadece bir kez sonrasına hep erken adet oldum. Doktora gittim bunun için kontrol sırasında yumurtan büyümüş bir hafta içinde çatlar ilişkiye gir gün aşırı dedi. Ama adetimee bir hafta kalmisti. Bizde bu şekilde ilsikiye girdik. Şuan adet günüme üç gün kaldı. Ama adet belirtilerim normalde 3 gün önceden baslamazken başladı. Ağrılarım akıntı,birde hafif bir baş dönmesi oluyor, hamilelik belirtisi olabilir mi ? Veya adete bir hafta kala yumurtalama olması tuhaf değil mi ?
Çok güzel uzun uzun açıklamışsın,çok kibarsin çok aydınlatıcı olmuş her bir kelimesi için çok teşekkür ederim umarım öyledirHayır tuhaf değil. Geç yumurtlama görülebilir. Aslında erken/vakitli/geç yumurtlamanın pek bir önemi yok. Önemli olan yumurtanın sağlıklı olması. Gebede olabilirsin olmayadabilirsin. Mens dönemleri her ay aynı rutinde geçecek diye birşey yok. Regl belirtisi yaşdığında olur yaşamadığında. Bazen regl öncesi veya içinde mide bulantısı, baş ağrısı da olabilir veya olmayabilir. Gibi gibi...yani
Belirtilere takılıp gebelik için umutlanmayı doğru bulmuyorum. Gebe kalamayarak, tecrübelerim bu yönde.
Çatlaman bir hafta var iken gerçekleştiyse test yapsanda cıkmayacaktır. Belirtilerde kesin çözüm değil. El mahkum reglini bekleyeceksin canım. Geç yumurtlama olduğu için reglinde gecikmede olmasıda ihtimal.
İnşallah gebelik vardır
Senin adetler kaç günde bir oluyor?Ben canim 45.ci günde testim pozitif olmuştu bazilarininki 50 günü bulabiliyor duzensiz adet yasayanlarda özellikle adet olacağı gün dollenmesi olan var
Ne oldu durumun?Bende bir şey sormak istiyorum,aylık korunma iğnesi vuruldum ama sadece bir kez sonrasına hep erken adet oldum. Doktora gittim bunun için kontrol sırasında yumurtan büyümüş bir hafta içinde çatlar ilişkiye gir gün aşırı dedi. Ama adetimee bir hafta kalmisti. Bizde bu şekilde ilsikiye girdik. Şuan adet günüme üç gün kaldı. Ama adet belirtilerim normalde 3 gün önceden baslamazken başladı. Ağrılarım akıntı,birde hafif bir baş dönmesi oluyor, hamilelik belirtisi olabilir mi ? Veya adete bir hafta kala yumurtalama olması tuhaf değil mi ?
Ne kadar naif, güzel, detaylı açıklamışsın.Hayır tuhaf değil. Geç yumurtlama görülebilir. Aslında erken/vakitli/geç yumurtlamanın pek bir önemi yok. Önemli olan yumurtanın sağlıklı olması. Gebede olabilirsin olmayadabilirsin. Mens dönemleri her ay aynı rutinde geçecek diye birşey yok. Regl belirtisi yaşdığında olur yaşamadığında. Bazen regl öncesi veya içinde mide bulantısı, baş ağrısı da olabilir veya olmayabilir. Gibi gibi...yani
Belirtilere takılıp gebelik için umutlanmayı doğru bulmuyorum. Gebe kalamayarak, tecrübelerim bu yönde.
Çatlaman bir hafta var iken gerçekleştiyse test yapsanda cıkmayacaktır. Belirtilerde kesin çözüm değil. El mahkum reglini bekleyeceksin canım. Geç yumurtlama olduğu için reglinde gecikmede olmasıda ihtimal.
İnşallah gebelik vardır
Evet mens dönemi mide bulantım ve halsizlik oluyor. Bende yumurtlamada genelde ateş basması oluyor.Ne kadar naif, güzel, detaylı açıklamışsın.
Bulantı bende oluyor yumyrtlama, adet öncesi, sende de oluyor mu?
Yumurtlamanın geç olması kalitesiz yumurta demek değil di mi?
Yumurtayı kaliteli hale nasıl getorebiliriz fikrin var mı?⚘
Şuan adetime bir gün var bekliyorum tüm adet belirtileri var ama ilk kez bu şekilde belirti yaşıyorum, aylık korunma adeti böyle hormon düzen bozuyormus emin olamıyorum bir hafta sonra test yapacağım canim eger adet olmazsamNe oldu durumun?
Adetin gelmezse adet günü dollenme olabiliyor hic lekelenme bile yasamasan dahi ertesi ay kesin gebelik belli oluyorSenin adetler kaç günde bir oluyor?
Adet günü hamile kalınsa adet olunuyor mu yine aynı o gün kalındığı için? Bi sonraki ay mı belli oluyor.
Sen hiç yaşadın mı?Adetin gelmezse adet günü dollenme olabiliyor hic lekelenme bile yasamasan dahi ertesi ay kesin gebelik belli oluyor
SInir, stres ateş yapmadı mı iğne?Şuan adetime bir gün var bekliyorum tüm adet belirtileri var ama ilk kez bu şekilde belirti yaşıyorum, aylık korunma adeti böyle hormon düzen bozuyormus emin olamıyorum bir hafta sonra test yapacağım canim eger adet olmazsam
Evet kürlerde o yan etki var.Evet mens dönemi mide bulantım ve halsizlik oluyor. Bende yumurtlamada genelde ateş basması oluyor.
Bildiğim kadarıyla kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor. Zaten bu forumda da geç/erken yumurtlama sonucu geç/erken döllenme yaşayan çok bayan var. Önemli olan yumurtanın ulaşması gereken boyutun altına ve üstünde kalmaması.
Yumurta kalitesi için kürler uygulayanlar var. Ama kist oluşturma ihtimalide var. Yani kür uygulayan kişinin bu ihtimali atlamaması gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?