Sıkıldım kim ne kadarlık hamile kim hamile olmayı bekliyor konuşalım.

Merhaba kızlar benim de son adetim 11 eylüldü, 11 ekimi bekliyorum, belirtilerim var, hiç hamile kalamadım, bu ay belirti var gibi bakalım , kimseyle de paylaşmak istemiyorum, buraya yazmak istedim, beklemek sıkıyor bazen gerçekten :)

Ne gibi belirtilerin var :)
Hayırlısı olur inşallah
Valla ben 2 günü bekleyemiyorum sen 7 gün daha beklicen

Canım benimde bugün regl olmam gerekirken olmadım. Ama.olacakmisim.gibi olmayacakmisim gibi. Geçen ay 7 gün gecikti ve tamamen dongum degisti.11 aydır bebek istiyoruz. Normalde 30 günde bir sekmeyen adetim gecikiyor. Bu ay ovulasyon ile takip ettim ama gerçekten yoruldum. Eşime adet görmüşüm demek istemiyorum. Rabb'im senden hayırlı evlatlar istiyoruz. Ne olur hayırlı zamanda ver bize. Sende durumlar ne neler yaptın ovulasyon veya ateş ölçer mi yoksa uygulamaya göre mi planladin. Bugün olmam gerekirken adet olmadim. Evde test var ama içimden hiç yapmak gelmiyor sebebi ney anlamadim. Geçen ay emindim artık bir hafta gecikince. Tüm ümidim kırıldı resmen test filan yordu beni.

Ne gibi belirtilerin var :)
Hayırlısı olur inşallah
Valla ben 2 günü bekleyemiyorum sen 7 gün daha beklicen
Yumurtlamadan sonra yumurtlama sızısı devam etti birkaç gün, ondan sonra adet olacakmışım gibi çok hafif kasıklarım ağrıyıp geçiyor, birkaç gece yüzümden ateş çıkıyor gibi hissetim, yanıyordum, sonuncusu da göğüslerim 4-5 gündür çok acıyor, üstüne yatamıyorum. Belki hepsi psikolojiktir bilemiyorum:) hayırlısı olsun evet çok var daha

Birde iki üç gündür aşırı derece de yemek yedikten sonra yatağa geçip uyuma isteği geliyor bugün resmen kendim ile savaştım uyumamak için . Eşim ile vakit geçirmek istedim. Sizde de oluyor mu böyle hiç hamile kalamayacak gibi ama sanki mucize kapıda gibi çok değişik hisler içerisindeyim.

Bence biraz daha bekle canım herşeyin hayırlısı olsun rabbim nasip etsin inşallah vardır

Normalde de uykulu yorgun bi haliniz varsa gebelik olabilir.

Hayırlısı olsun inşallah vardır

Normalde de uykulu yorgun bi haliniz varsa gebelik olabilir.
Ahh kardeş bende halleri bı duysan. Hem sinirliyim hem huysuzum hem yorgunum hem uykusuzum. Yani ne ararsan var bende. Bı mide bulantısı yok her ay yaşadığım. Bu ay ilk defa uykuluyum. Sabahları eşimi ugurluyorum. Ondan mı uykumu alamiyorum bilemiyorum. Ama normalde uykumu açmak kolaydir. Bugün akşam 8 de bayiliyordum resmen uykuda yani beynimiz bize oyun mu oynuyor valla anlayamadım. O kadar bunaldım ki . Kendimi dinlemeyim diyorum dönüyor dolaşıyor adet gecikmesi ve üstüne bunlar olunca acaba acaba acaba diyor kafam.

Yani bende dediğiniz gibi mide bulantısı falan adet öncesi 1 2 gün yaşıyordum. Hemen hemen bütün hamilelik belirtileri gibi adet oluyordum ihtimal vermiyordum fazla ama uykulu halim yorgun halim buna ihtimal verdirtti bana tek farklı şey oydu. Ama öyle belirli bir anda değil uzandığım her an gözlerim gidiyodu

Amin canım inşallah hepimize versin Rabb'im bu müjdeyi. Bekleyeceğim belki gece görürüm adet . Hayal kırıklığına uğramamak için
Aynen öyle beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok. Benim de regl 2 gün var ve ilk defa gögüslerim aşırı büyüdü.

Ayyy aynı bende böyleyim işte. Tam anlattığıniz şeyler bende de var. Siz kaç yıllık evlisiniz ne zamandir düşünüyorsunuz.

Ayyy aynı bende böyleyim işte. Tam anlattığıniz şeyler bende de var. Siz kaç yıllık evlisiniz ne zamandir düşünüyorsunuz.
1 seneyi yazın doldurduk. Ağustos ayında hamile kalmışım işte. Şubattan beri deniyorduk

Aynen öyle beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok. Benim de regl 2 gün var ve ilk defa gögüslerim aşırı büyüdü.
Allah Allah . Adet öncesi benim hep şişer aslında damarli damarlı olur. Sizinde ilk defa ise düşünmek beklemek lazım. Rabbim evlerimizji doldursun. Belki bu ay Allah meleklere bizim ismimizi verip rahmimizdeki bedene can verdirtir. Amin amin inşallah Allahim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…