Amin canım inşallah.Allah Allah . Adet öncesi benim hep şişer aslında damarli damarlı olur. Sizinde ilk defa ise düşünmek beklemek lazım. Rabbim evlerimizji doldursun. Belki bu ay Allah meleklere bizim ismimizi verip rahmimizdeki bedene can verdirtir. Amin amin inşallah Allahim.
Hadi beden farkı attı yaniAmin canım inşallah.
Canım benim öyle Bi büyüme değil yani benim normalde gögüslerim küçüktür büyürdü ama normal olarak büyürdü şuanda südyen takmadan sanki südyen varmış gibi büyükrabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
EvetHadi beden farkı attı yanihadi inşallah
Evetablamlara normal kıyafetle içimde südyen varken atıyrm bide yine aynı kıyafetle südyen yokken attım bu niye büyümüş böyle diyorlar
Kocam da farketti zatenKocanı müjdele.tam göğüsler şişiyor tam seksi olunuyor ama bu seferde bizler dokundurtamiyoruz acıdan ne olacak bu döngü bilmem
Hala hamileyim. Kötüyü çağırmayalım yaMaşallah çok sevindim inanın yakın zamanda tekrardan hamile kalırsınız. Kalmışsınız çünkü bide böyle düşünün.
Çok özür dilerim ben düşük yaptım dediniz sandım aman rabbim esirgesin.Hala hamileyim. Kötüyü çağırmayalım ya
İnşallah isteyen herkese en hayırlı şekilde nasip olur
AminnÇok özür dilerim ben düşük yaptım dediniz sandım aman rabbim esirgesin.
Ben tamamen yanlış anlamışım şimdi tekrar okudum da kusura bakmayın ne olur sağlıkla inşallahHala hamileyim. Kötüyü çağırmayalım ya
İnşallah isteyen herkese en hayırlı şekilde nasip olur
Önemli değil. Rahat olun. Çok mesaj var. Normal karıştırmanızBen tamamen yanlış anlamışım şimdi tekrar okudum da kusura bakmayın ne olur sağlıkla inşallah
Şu an nasılsın eşinle?Koydeyim, gidemiyorum.Bide evdekilere bisey soylemedim.
En son esimle 17-18 eylulde iliski yasadik ve sonra 21 eylul kavga etdik ben yurtdisindan eve dondum, terk etdim onu.
Simdi annemlere net testde gormeden bisey soyleyemem.
Hayırlı olsun, beta kaç çıktı çok erken öğrenmişsin?Kızlar şuan ikinci gebeliğim deyim daha kaç haftalık olduğumu bile bilmiyorum sadece hamile olduğumu biliyorumadet günümde test yaptım pozitif çıktı kan tahlili verdim çok çok erken ogrenmisim geç döllenme olmuş doktora 10 gün sonra gidecem. Belirti olarak sadece aşırı uykum geliyo her an uyumak istiyorum onun dışında ne göğüste şişlik ne biyerde şişlik ilk gebeligimdede şimdikindede öyle biseyler yaşamadım. 2. Aydan sonra basliyo belirtiler bulantılar flan
Sen yaşadın mı bu durumu?Geç döllenme demek geç yumurtlamak demek. Örneğin 28 gün döngüsü olan bir kadın 10. Ve 16. Günler aralığında yumurtladığını varsayarsak yumurta regliye kadar döllenip yerleşmiş oluyor. Ama bu günler dışında regliye yakın tarihte yumurtlarsa geç döllenme oluyor. Çünkü geç yumurtladığı için döllenme ve yerleşme süresi adet gününü de kapsayacaktır ve bu süreç bitmediğinden testte çıkmayacaktır
Adetin normal herzamanki gibi mi olmuştu?Benim de bir sorum olacak buradakilere. Temmuz başında ilaçlı düşük yaptım kalbi durduğu için bebeğimin. Eeen son adet tarihim 15 ağustostu. 15 eylülde adet olmadım. 16-17 eylülde test yaptım. Negatif çıktı. 21 eylülde adet oldum. Adetten tam 11 gün sonra yani 1 ekimde kasıklarımda bi sızı olduğu için ovulasyon testi yaptım. Acaba yumurtlama mı var diye. Bu arada normalde adetten 19-20 gün sonra yumurtlama oluyor bende. 1 ekimde pik çıktı. Sonraki 2 günde de pik çıkınca gebelik testi yaptım. Pozitif çıktı. Yani adetten 13 gün sonra pozitif gördüm. Neden olabilir sizce ?
Adetten hemen önce yunurtlama mi olmuştu o zaman hamile kalmış olabilesin?Bugün kan verdim. Sonuç 237. Yani çok yeni sanırım. Bilmiyorum. Perşembe tekrarlayıp artış var mı bakmam gerekiyor
Geçen ayda ovulasyon yaptıysa adete yakın mı yumurtlamıştın ki bir hafta gecikmiştin?Canım benimde bugün regl olmam gerekirken olmadım. Ama.olacakmisim.gibi olmayacakmisim gibi. Geçen ay 7 gün gecikti ve tamamen dongum degisti.11 aydır bebek istiyoruz. Normalde 30 günde bir sekmeyen adetim gecikiyor. Bu ay ovulasyon ile takip ettim ama gerçekten yoruldum. Eşime adet görmüşüm demek istemiyorum. Rabb'im senden hayırlı evlatlar istiyoruz. Ne olur hayırlı zamanda ver bize. Sende durumlar ne neler yaptın ovulasyon veya ateş ölçer mi yoksa uygulamaya göre mi planladin. Bugün olmam gerekirken adet olmadim. Evde test var ama içimden hiç yapmak gelmiyor sebebi ney anlamadim. Geçen ay emindim artık bir hafta gecikince. Tüm ümidim kırıldı resmen test filan yordu beni.
Var mı bi gelişme?Günaydın kızlar evet şuanda benim 1gün kaldı.
Ama gece bir ara kalkıp uyuyamadım Bi sıcak oldu Bi soğuk kendimi menopoza giren kadınlar gibi hissettim.
Sabahta vajinamda kaşıntı başladı bu neden oldu anlamadım. Daha öncede olmuştu ama genelde benim reglden sonra olur pedden dolayı bu sefer reglden önce oldu anlam veremedim
Ya bugün ya yarında sanki regl olurum gibi geliyor sağ kasığıma ağrı girip çıkıyor
Sorunuzu anlayamadımGeçen ayda ovulasyon yaptıysa adete yakın mı yumurtlamıştın ki bir hafta gecikmiştin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?