Sıkıldım kim ne kadarlık hamile kim hamile olmayı bekliyor konuşalım.

Amin canım inşallah.
Canım benim öyle Bi büyüme değil yani benim normalde gögüslerim küçüktür büyürdü ama normal olarak büyürdü şuanda südyen takmadan sanki südyen varmış gibi büyük rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Hadi beden farkı attı yani hadi inşallah

Evet ablamlara normal kıyafetle içimde südyen varken atıyrm bide yine aynı kıyafetle südyen yokken attım bu niye büyümüş böyle diyorlar
Kocanı müjdele.tam göğüsler şişiyor tam seksi olunuyor ama bu seferde bizler dokundurtamiyoruz acıdan ne olacak bu döngü bilmem

Maşallah çok sevindim inanın yakın zamanda tekrardan hamile kalırsınız. Kalmışsınız çünkü bide böyle düşünün.
Hala hamileyim. Kötüyü çağırmayalım ya
İnşallah isteyen herkese en hayırlı şekilde nasip olur

Günaydın kızlar evet şuanda benim 1gün kaldı.
Ama gece bir ara kalkıp uyuyamadım Bi sıcak oldu Bi soğuk kendimi menopoza giren kadınlar gibi hissettim.
Sabahta vajinamda kaşıntı başladı bu neden oldu anlamadım. Daha öncede olmuştu ama genelde benim reglden sonra olur pedden dolayı bu sefer reglden önce oldu anlam veremedim
Ya bugün ya yarında sanki regl olurum gibi geliyor sağ kasığıma ağrı girip çıkıyor

Kızlar ya belki anlayan çıkar aranızda benim yapışkan akıntım baş ağrım vs 12. Döngü günümde geldi ama uygulama 17 sini baz alıyor hangisini doğru saymaliyim ? Ona göre testini yaparım diye soruyorum ağrım cok, saçlarım çok yağlandi, sivilcem de çıktı yorgunluk da var acıkma var bilemedim nedir ne degildir psikolojik mıdır

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-06-12-08-22-457_com.tamtris.fertilityfriend.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 22
Koydeyim, gidemiyorum.Bide evdekilere bisey soylemedim.
En son esimle 17-18 eylulde iliski yasadik ve sonra 21 eylul kavga etdik ben yurtdisindan eve dondum, terk etdim onu.
Simdi annemlere net testde gormeden bisey soyleyemem.
Şu an nasılsın eşinle?
Durumunda gelişme var mı?

Hayırlı olsun, beta kaç çıktı çok erken öğrenmişsin?

Sen yaşadın mı bu durumu?

Adetin normal herzamanki gibi mi olmuştu?

Geçen ayda ovulasyon yaptıysa adete yakın mı yumurtlamıştın ki bir hafta gecikmiştin?

Var mı bi gelişme?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…