Sıkıldım kıyafet kavgasından

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vtandaş istiyor ki her kadın kapansın kocası kıskansın,dinsiz olmasın
İşin özeti bu işte.

Sorun senin zihninde,kendin ben aman nasıl onu ikna edicem kendi isteklerimi hiçe sayıp onu baş tacı edicem dersen aha da böyle maymundan evrimini bitirememiş insanlara denk gelirsin onları çekersin hayatınaÖnce sen bu kafa yapısından çık bi, sonrasında hayatına müdahale etme cesaretinde bulunamayacak normal insanlar girer.Kendin nerde ne giyeyeceğini bilemeyen birisisin demekki onun müdahale etmesine izin veriyorsun.Kesin içten içe omzumu bile sakınıyor beni ne çok seviyor bile diyorsundur sjdfsgfs

Vtandaş istiyor ki her kadın kapansın kocası kıskansın,dinsiz olmasın
İşin özeti bu işte.
Valla bahsettiği kadar içine sinen bir hayat tarzı olsa elaleme bu kadar karışmazdı.
Ben açık olmaktan memnun olduğum için kapalılara tiii nasıl kapanırsın demiyorum. Çünkü bana ne?
Bu kadar gergin hırçın olması da bence aslında içten içe mutlu olmamaları

Emin ol terbiye ahlak gibi terimler en fazla senin gibilerde iğreti duruyor.
Siz önce dönüp kendi üslubunuza bakın. Ayetten , dinden bahsediyorsunuz ama yazdıklarınıza hiç bakmıyorsunuz .

Ayrıca kimin terbiyeli kimin ahlaklı olduğuna siz mi karar veriyorsunuz ?

İsteyen istediğini giyer günah sevap Allahla kul arasındadir herkesin aklı var bizim günahlar size yazılmıyor sizi neden ilgilendiriyor??
B
Kesinlikle senin dinin sana benim dinim bana. Benim buradaki tepkim madem sen ve kocan oylesin susacaksin. Böyle düşünmeyenleri ezik cahil yobaz olarak adlandirirsan sende istemediğin seylerle adlandırılırsin. Toplumda eşini kıskanan kıyafetinde ölçülü olan dinini istediği gibi yaşamak isteyen kişiler var. Sana uymuyor diye asagilayamazsin. Bunu yapan ilk sizsiniz. İnsanların ozgurluklerine görüşlerine hakaret edip sonra da görüşlerime saygı duyun diyorsunz. Ayrıca bu tarz şeyler size göre hapis hayatı gibi geliyor ancak Allah kimisine kendisine yönelmeyi ve iç huzuru temiz bir hayatı sevdirir. Kimisine de kendi sevmediklerini sevdirir. Bundan üzüntü duyman lazım iyiliğin için söylüyorum.

Kendi gibi hayat yaşaması taraftarıda ondan.
Kendi adıma bende çok mennunum,içkimide içerim bikinimide giyer güneşlenirim yani.
Kimseyide ırgalamaz bu durum,kpalıya neden kapandın deme hakkımız yoksa bu vatandaşta boyundan büyük laflar etmeyecek burada..

İnancım yok hadi gel sorgula beni bakalım yüreğin aklın yetecek mi buna.
Haddini bil densiz konuşma burada,kimin inançlı olup olmadığı seni zerre ilgilendirmez.
İnancın yoksa soyun canım. İnancın yoksa ahlak iffet haya terbiye yoktur. Nasılsa bunları bu topluma İslam verdi. İslami bırakan bunlarida birakabilir

Neden üzüntü duyayım yahu
Dilediğin zaman dilediğim yere gidiyorum istediğimi giyiyorum diye üzüntümden kahroldum gerçekten.
Pardon da neden sizin tarafa göre düşünüp yorum yapacağım? Bana göre kıskanç erkek kötü. Tercih etmiyorum. Eden kadına da şaşırıyorum. Bunu da yazma hürriyetim var.
Siz de kendinize göre yorumlayın başkasının fikri zorunuza gitmesin.
Bu benim fikrim. Arkasındayım

İnancın yoksa soyun canım. İnancın yoksa ahlak iffet haya terbiye yoktur. Nasılsa bunları bu topluma İslam verdi. İslami bırakan bunlarida birakabilir
Sen artık bir kendine gel. İnanç yoksa iffet yoktur ne demek? Sen milletin namusuna hangi hakla hangi hadle dil uzatıyorsun? Hayırdır?

Haddini bil terbiyesiz seni..
Bahsettiğin şeyler sende kiloyla var demi,uzaktan öyle belli oluyor ki senin yaşadığın hayat tarzı bana öyle uzak ki anlatsamda anlama kapasiten küçük senin.

Yooo islamdan önce de etik değerleri vardı insanların.
Bakın Şamanizm, çalmak eski şaman toplumlarda da kötüydü cezalandırılırdı.
Dinsiz olanlar ahlaksız diyemezsiniz.
Japonya mesela geneli dinsiz bir toplum ama depremlerde çalmadıkları için bir tuğla oynamıyor. Sorsanız sizin dinci müteahhitleriniz daha cennetlik.
Geçin bu işleri.
Benim eşim ateisttir. Çok muhafazakar geçinip girmediği derslerin parasını alan iş arkadaşları varken o her seferinde hesapları düzeltir almaz. Kimsenin bir lirasını almaz. Kul hakkı almaz. Çok ahlaklıdır.

Sizin burada hakaretlerinize kadar herkes güzelce yazıyordu kimse birbirine ezik yobaz demiyordu hatta kapalı arkadaşlar yazdı bir sürü mesaj okuyun :)
Ama siz über müslüman olarak en müslüman siz olarak gelip ortalığı karıştırıp hakaret ettiniz. Sorun sizde hiç de iç huzurunuz falan yok kaos sever birisiniz.

Sen artık bir kendine gel. İnanç yoksa iffet yoktur ne demek? Sen milletin namusuna hangi hakla hangi hadle dil uzatıyorsun? Hayırdır?
Kaf dağında kendisi şu anda söylemleri bile o kadar eğreti gözüküyor ki.
Sanırsın bir tek kendi iffetli namuslu düzgün hayat yaşıyor.

Seni ayak bileğine kadar kapatmıyorsa bunların hiçbir önemi yok biliyorsun değil mi?

Hanımefendi haşa Allah misiniz? Size ne?
Ben kapaliyim kim ne giyerse giysin.
İnanc ,ahlak haya nasıl katarsiniz

Bizim burada müslüman Türk ve Arnavut’lardan kimse bir şey satın almak istemez. Hile, hurda yapıyorlar diye!

Senin hayatın gibi hayati elimin tersiyle itmisim. benim geçmişteki yaşamım senin şuanki hayalin dahi olamaz. Milyoner bir ailede yetistim Ama sana saka gibi geliyor anlamlandiramiyorsun değil mi? Anlamlandiramazsin belki birgün yasarsan anlarsın. :) ayrıca gerginliğim şuan ki adaletsizlik herkese görüşlerinizi yaftalamaya çalışıp sanki yerin ve göğün ilahi yok gibi ahkamlar kesmeniz. Ozgursen başkasının ozgurlugune laf etmeyecksin canım

Konu ahlaktan paraya nasıl geldi ha
İtmeseydiniz, bize ne? Bize sizin şimdiki hayatınız kötü geliyor. Sizin bilmem neyi arkanızda bıraktığınızı yazıp durmanızda bizi ilgilendirmiyor. Umurunuzda değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…