Sıkıldım kıyafet kavgasından

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok mezhebi geniş değil sen direk mezhebsiz oluyosun gerçi sen yarı ciplakmissin tam çıplak değilmissin ama hadi neyse

Allah'ın ayetiyle dalga geçenler de kâfir olarak isimlendirilir kuranda. Şimdi ben sana direk Kâfir desem üzülür burdakiler

Sen bana dedin ya sizin yeriniz neresi cehennem değil mi diye ee sen de dalgaya alıp yazdın aaaa olmuyor böyle her şeyi unutuyorsun :)

Bu arada ben Allah'a inanıyorum ben dini kendi tekelinde sananlara gıcığım :)

Hala zengin olmam dışında bı sorun yok ajhajaja tabi babamlar gibi milyoner değilim teyzecim kusura bakma
Biz de alkolden zengin olamıyoruz.
Malum en çok vergi alkolde.
Ama para keyiften değersiz.
Ben bir orta direk olarak şunu söyleyeyim ama tatile gidemedikten, alkol içemedikten sonra zengin olsaaam ne olmasam ne
Zengin olmanı da kıskanmayız emin ol çünkü harcayacak bir şeyin yok.

gerçekten merak ediyorum sizi bu ulvi duygulara yönelten neydi
bize de örnek olsanız da biz de faydalansak
belki huzura ereriz

Ergen işte random atınca cool umursamaz sanıyor kendini. Halbuki nene zamanından kalma naftalin kokulu şeyler yazdıktan sonra randıman atsan da atmasan da cool umarsız falan olamazsın
Valla bende ergenim 19 yaş ergenlikten sayılır bence ve bu şahısta benimle yaşıt ama ne yazıkki zihniyeti aynı yobaz 60 küsür yaşındaki kadınlar gibi.Bence kendisi de tesettürü istemiyor çünkü seçme şansı yok o tarz bi ailede sürekli şiddet görüpte doğulu ailesinin istediği gibi biri olmayı kendi isteğiyle tercih edeceğini sanmıyorum.Aksine çok fazla istiyor ama yapamıyor yoksa durup dururken açık kadınlara saldırmasının başka anlamı olamaz.Sanki istese açılacakta ben istesem her şeyi yaparım diyo shshjdsa senin seçme şansın var mı acaba.Fikirleri bile ona ait değil nefret ettiği aile üyelerinin zihinleri bunlar.

Fakir ama özgür bir hayat mı milyoner ama muhafazakar hayat mı tercihi bile değil. Milyoner özgür hayattan sıkıcı fakir hayatı tercih etmiş. Yazık öfkes ondan
Eğer tahmin ettiğim kişiyse kocası boşar kapı önüne koyarsa beğenmediği ailesine gidecek elinde kuru mehir ile. Çünkü barışma şartı olarak arabalardan birini isteyen kadına demediğini bırakmamıştı.

Vay be sarap içmiş hemde sıcak. Waow... Ne ulaşılmaz ne hayranlık verici bişey bide bununla övünüyor inanılır gibi değil yahu git biraz daha iç senin gibiler ayık olunca çekilmiyor. Bizim çevrede içenler ya birini vuruyor ya kazaya kurban gidiyor yada trafik kazasında hem kendi hemde bir masumu eziyor. Yada kötü şeyler başlarına geliyor. .. senin sonun nasıl olur bilemem kendine mukayet ol :)

yavrum niye boşasın
bu zihniyete göre 3 tane daha istediği gibi ALABİLİR
elindekinden niye olsun
sorsan marjinal biziz ama millet grup fantazyalı

Derdi o yaniii şimdi anlaşıldı

Milyonum yok anca onla övünüyorum ne yapayım
Valla sülalecek içeriz biz, bir kere bile adli olay yaşanmadı. O alkol sorunları genelde muhafazakar olup gizli kapaklı içenlerde oluyor. erkekler ormanda içiyor kaza yapıyor mesela. Bizde neden olmuyor ya evde içiyoruz yada taksiyle dönüyoruz kazaya karışmıyoruz.

Sen de iç kız gevşersin biraz. Bu kadar sinir bünyeye zarar. 2727262 tane gülücük atarak kapatmaya çalışmışsın da cık olmamış.

o zaman biraz çevreye mi baksanız
bizim çevrede hiç öyle şeyler olmuyor zira

İçkiye sıra geldi şimdi,şimdi içince ben ne yapıyorum diye düşündümde,ağzımla içip mezemi yiyorum.
Sigaram var derin derin nefes çekerek içiyorum onuda.

Yarı dinsiz herhalde sjksjksjk.
Allah'ın ayetiyle dalga geçenler de kâfir olarak isimlendirilir kuranda. Şimdi ben sana direk Kâfir desem üzülür burdakiler
Diyemezsin neden biliyormusun.
Çünkü senin yaptığın gibi kimsenin hakkına girmiyorum vaaz vermiyorum,.
Sen ölecen bu kibirlikten dolayı,çok bilmişklikten kadınlara laf atmaktan.

Yok mezhebi geniş değil sen direk mezhebsiz oluyosun gerçi sen yarı ciplakmissin tam çıplak değilmissin ama hadi neyse
Teşekkür ederiz, bu yaz üstsüz güneşlenmeyi düşünüyorum. Level atlayacağım kısmetse. Bikini izinden bıktım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…