Sıkıldım kıyafet kavgasından

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kaç yaşında insanlarız, kıyafet gibi basit bir konuda da kendimiz karar verebiliyoruz çok şükür.
daha giyeceğin kıyafet için izin alıyorsan bu adamdan, yarın çalışmak, okumak, dışarı çıkmak için de izin alman gerekcek.
şimdiden izin kağıdını hazırla, ya da senin deyiminle daha geniş birini bul.

Mesele kıyafet değil ki, bu konudaki 3. konun herkes yazıyor ama görmemekte ısrar ediyorsun
Bugün onun istediğini giysen yarın o ruj, o rimel, o oje ne sürmeyeceksin der,
Ona tamam dersen üstündekinin rengi dikkat çekici der ona tamam dersen uzar gider böyle
Bu konularına artık yazmıyorsun ama seni toplantında bile aramalarla taciz eden, telefonu geç görsen olay çıkaran bir adam. Sen de biliyorsun zaten mesele kıyafet değil adamın kişiliği ve kendisi.

Hatta bence direkt üftade bu.
O kadar paralel ki yazdıkları tavrı

Biz eşimize ,sevgilimize bu konu hakkında söz tanımıyoruz. Zaten ben nerde nasil giyilecegini bilirim.

Üfdate diyince aklıma geldi.
Yüksek lisans mezunu bir sürü kadın varmış.
Ama o yine de ilkokul mezunu eşini tercih edermiş çünkü saf kalpli imiş. Bu laf o tür insanlar için iltifat oluyor sanırım.
Bedevi konusunda kesinlikle katılıyorum.
Eksi yemekte forumda rekora doğru koşuyor.
Rezil bir ailesi ve rezil bir hayatı var.
Bunu ben değil kendisi söylüyor.
Ama ona rağmen hala hayatını normalleştiriyor.
Ailesinin rezalet hayatı için konu açıyor , şikayet ediyor halbuki onlardan hiçbir farkı yok.
Gelir gelmez hakarete başlayıp gene ban yiyor.
Düzelme ışığı yok onda.

1- kişi kendinden biliyor işi. Kendisi açık gördüğü herkese ağzı açık ayran budalası gibi baktığı için sana insanlar öyle bakacak gibi geliyor
2- sana da güvenmiyor kendisi en ufak şeyde çapkınlık yapacağı için sen de yaparsın diye düşünüyor
Ben tesettürlü biriyim böyle sorunumuz yok zaten ama kendim nasıl istersen öyle giyinirim. Kendi muhakememe kimse karışamaz kusura bakma. Onun aklı senin aklından üstün müymüş?

Düzelme ışığı olsa zaten alırız kanatlarımızın altına, doğru olanı anlatırız, kafasındaki kalıpları yıkarız. Ama bu çocuk saçma sapan ailesinin kendisine dayattığı saçma sapan kalıplara yapışıp kalmış asla dış dünyada neler olup bittiğiyle ilgilenmiyor. Eğer gerçekten 20 yaşında bir genç kadınsa tabi. 45 yaşında iki çocuklu bir adam da olabilir

Mesajıma şöyle de bi ekleme yapmak isterim ki kapalı biriyim ama bizde sokakta yeri geliyor sözlü yeri geliyor fiili tacize malesef ki uğruyoruz.Burası damacanaya hallenen sapıkların olduğu sokaktaki kedi köpeğin tecavüze uğradığı bir ülke... tacizin kıyafetle alakası yok...

Eee önceki konunuzda yazdık size sayfalarca.
Aybi soruya farklı cevaplar almayı mı bekliyorsunuz.
Benim ailem muhafazakar bir aile. Eşimle tanıştığımda tesettürlü degildim ama epey dikkatli giyiniyordum. Zamanla daha rahat giyinmeye başladım. Eşimle evlendik, seneler geçti. Ben bu süreçte yine kendi aileme ve yetistiğim kültüre göre hep daha rahat ve özgür takıldım. Eşimin benim kıyafetime karışmak gibi bir durumu olmadı.
Mezhebi geniş değildir. Karışmama sebebi KENDİSİNİN KIMSEYE SAPIK GİBİ BAKMAMASI. Benim de nerde ne giyeceğimi bilmeme olan güveni.

Mesela ayrılarak kendisine yol verin
En iyi tavsiye budur

Ben de erkek olduğunu düşünüyorum.
Üç güne gelir şimdi bir konuyu gözüne kestirir insanların damarına basar gider:)
Belki de çok mutsuzdur bir altı aya konu açıp dökülür bakalım
Döküldü zaten ya. O aile ve toplum yapısında zaten her fırsatta b.k attığı insanlar gibi yaşaması imkansız. Sinir hastası olmuş o ailenin içinde, ama kabul edemiyor. Zaten mecburum, bari sevmeye çalışayım diyor heralde.

Aa ben görmedim hiç konusunu sanki gidip bir okuyayım bakayım.
Umarım yaşı arttıkça fark edip bir şeyleri kendini kurtarır

Kıskanç koca ile nasıl baş ediyorsunuz

Önceki konularınıza baktım, sadece kıyafet değil, eğer bu yazdığınız 3 yıllık ilişkinizse sürekli manipüle ediliyorsunuz, sevgiliniz aşırı kontrolcü ve baskıcı biri. Dışarıya gittiğinizde bile izin verdiği saati geçtiğinde defalarca arıyormuş. Bakın ben baskıya asla gelemeyen bir karakterim, "hayır" dediğim şeyin 2. defa sorulmasını bile sevmem çünkü ilk olan cevabıma saygı gösterilmediğini düşünürüm. Benim gibi olmayın evet ama çok açıkça istismar ediliyorsunuz.

Eğer bir şekilde pes edip, evlenip (mezhep muhabbetini içselleştirmenizden öyle anlıyorum) çocuk çocuğa karışırsanız size iddia ediyorum ki bu adamla tanışmadan önceki halinizin (olduğunuz kadının) tıpkısı bir profil için terkedileceksiniz ya da en kötü aldatılacaksınız. Bu mesajımı ekran görüntüsü alın, konular nasılsa silinmiyor forumda, yıllar sonra bana yazarsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…