Sıkıldım kıyafet kavgasından

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar

Daha önce sevgilimin kıyafetime karıştığını söylemiştim. Açık giyinenler nasıl giyiniyor acaba. Onların sevgilisi eşi kıskanmıyor mu veya nasıl müsaade ediyor kendini mezhebi geniş hissetmiyor mu? Ben anlamış değilim yorulmaya başladım artık. Sizinkilerde başlarda karışıyordu da siz mi ikna edip aştınız. Yoksa en başından beri hiç karışmayan adamlara mı denk geldiniz. Dar paça bile problem olmaya başladı. Yaza en yakın arkadaşımın düğünü var. Tek omuz askılı elbise beğendim asla olmaz demelere başladı. Bana olurunu gösterdiği elbiseler kısa kollu diz kapatan bisiklet yaka elbiseler. Müsamere törenine gidiyorum sanki. Yazlık kır düğünü kafayı yiyeceğim. Tecrübeleriniz ile aydınlatın lütfen.
Karısan sevgilim vardı bır yıl dayandım yetti canıma🤣 benı aldatıyormus her boku yıyormus ama benım giyimime gelınce ahlak bekcısıydı. Bidaha oyle adamlarla cıkmadım 👍

Sen benle kapasite ysristirma bence sizin kapasitede ortada
Adam kıyafetinden rahatsız oluyo diye merak etmeyin eve kapamiyo çevremde tonla insan vsr bu saydıkları izin çoğunu yaparlar yani kıskanç erkek eşittr sıkıcı değil
Yazııııık erkekgormemıssın sen. Elindekini cevrendekileri Bi cacık sanıyosun🤣 üzüldük senin adına, bu gecede senin için kocalarımızla hunharca eglenecegiz, sen çürümeye devam baby

Son düzenleme:
Yerine göre giyinirim, ölçülü takılırım, kapalıyım ama olmadığım dönemde de böyleydim. Teşhircilikten hoşlanmam ama dozunda dekolte kullandığım oldu. Bunların hiçbirini hayatımdaki erkek için, onun yönlendirmesi ile yapmadım; kendim kapalı veya açık olmak istiyorum, böyle uygun görüyorum ve öyle takılıyorum.
Çiftlerden biri saçma sapan giyinir, ne bileyim göze batar, yanındaki insanı güzelce uyarabilirsin ama karışmak, müdahale etmek, bunun için kavga etmek, karşındakinin beyni yok gibi davranmak, sözünü dinletmeye çalışmak iğrenç.
Bugün kıyafet müdahalesi olur, yarın başka şey, bu kafa yapısıyla ilgili, sınır çizmek önemli.

😹Elimde olsa yaparmiyim tövbee
Yok cnm düğünde omzu açık bı elbise giymek kadar kolay bişey yok bana ters
Size göre her düşüncesi farklı insan ozguvensizse sapkın dusunceliyse bence gidin siz tedavi olun😹
Çok iğrenç bir düşünce yapınız var.Açığada kapalıyada kimse karışamaz sizin gibi zihniyetsiz insanlar yüzünden kimse rahat edemiyor ne giyerse giysin

😹Elimde olsa yaparmiyim tövbee
Yok cnm düğünde omzu açık bı elbise giymek kadar kolay bişey yok bana ters
Size göre her düşüncesi farklı insan ozguvensizse sapkın dusunceliyse bence gidin siz tedavi olun😹
Umarım oğlun yoktur ona böyle şeyler öğretip kadınların hayatını mahfettiği düşünmek üzdü.Sapık insanlar senin gibi öğretenlerden türüyor bence

Tekrar evlendiği çocukta muhafazakar demişsiniz ama kızın daha önce evlenip boşanmış olmasına takılmamış bile. Kişiden kişiye değişiyor bazısı kabul etmiyor ailem onaylamaz diyor. Gerçekten iyi denk gelmiş sevindim mutlu olmasına.
Yazık ki size ve toplumun büyük çoğunluğuna dini muhafazakarlık yanlış aktarıldı çünkü dini muhafazakarlığın da içi boşaltıldı olması gerekenden farklı bir hale dönüştürüldü, erkek arkadaşınız gibiler gerçek muhafazakar değil, Mış gibi yapıp bunun arkasına sığınan şark kurnazları.

Tekrar evlendiği çocukta muhafazakar demişsiniz ama kızın daha önce evlenip boşanmış olmasına takılmamış bile. Kişiden kişiye değişiyor bazısı kabul etmiyor ailem onaylamaz diyor. Gerçekten iyi denk gelmiş sevindim mutlu olmasına.
Niye takılsın? Siz muhafazakarlığı ne sanıyorsunuz? Muhafazakar insan kendine bakmayıp elin kızında geçmişe takılan insan değildir, ailem onaylamaz diyen biri muhafazakar değil emzikli dananın tekidir. Elinde daha iyisi daha çekeni olmadığından beğenmediği birini elinde tutan, istediği kalıba girmiyor diye hayatı cehennem eden birine çakal denir muhafazakar denmez.

Burda yazan arkadaşların çoğu zaten kapalıymış bu nedenle benim yaşadığım kadar sorun yaşamadıkları için eşlerinin müdahalesinde pek olmamış o yüzden eşim h karışmaz müdahale etmez diye rahatlıkla konuşabiliyor. Daha açık giyinen arkadaşların karşılaşıp çözdüğü durumları öğrenmek istiyorum
Yazın şortunu,askılı elbisesini,askılı bluzlarını giyen,ayağında parmak arası terlikle gezen 1 torun sahibi 60 yaşında kadınım.
Kocam asla bişey demez diyemez,nerde nasıl giyineceğini bilen bir kadınım,kocamında bana kaç yaşına geldin artık giyme şortunu deme lüksüde yoktur.

Selam kızlar

Daha önce sevgilimin kıyafetime karıştığını söylemiştim. Açık giyinenler nasıl giyiniyor acaba. Onların sevgilisi eşi kıskanmıyor mu veya nasıl müsaade ediyor kendini mezhebi geniş hissetmiyor mu? Ben anlamış değilim yorulmaya başladım artık. Sizinkilerde başlarda karışıyordu da siz mi ikna edip aştınız. Yoksa en başından beri hiç karışmayan adamlara mı denk geldiniz. Dar paça bile problem olmaya başladı. Yaza en yakın arkadaşımın düğünü var. Tek omuz askılı elbise beğendim asla olmaz demelere başladı. Bana olurunu gösterdiği elbiseler kısa kollu diz kapatan bisiklet yaka elbiseler. Müsamere törenine gidiyorum sanki. Yazlık kır düğünü kafayı yiyeceğim. Tecrübeleriniz ile aydınlatın lütfen.
böyle hödük erkekleri nerden buluyorsunuz merak ediyorum. Yani siz çocuk musunuz ki nerde ne giyeceğinizi bilemeyesiniz de bir size bir müdür atar gibi şunu giy bu yasak diyen biri olsun. Bunun sevgiyle ne alakası var anlamıyorum. Yok dar paça giydi onu kıskanmalıyım gibi tuhaf şeylerin sevgiyle ne alakası var hiç anlamıyorum ya. Kıskançlıkla sevgiyi bağdaştırmayı da anlamıyorum.

Adam haklı az dikkat edin mezhebi geniş değil sevgilisine başkalarının bakmasına göz yummuyo
Mezhebi geniş kıskanmayan bı adamı napicaksiniz
ayy sen hala kıskançlıktan negativite saçmaktan yorulmadın mı ya? Profilinde yazdıgı gibi sen halayını çek dur, bu konular seni aşar.

Niye takılsın? Siz muhafazakarlığı ne sanıyorsunuz? Muhafazakar insan kendine bakmayıp elin kızında geçmişe takılan insan değildir, ailem onaylamaz diyen biri muhafazakar değil emzikli dananın tekidir. Elinde daha iyisi daha çekeni olmadığından beğenmediği birini elinde tutan, istediği kalıba girmiyor diye hayatı cehennem eden birine çakal denir muhafazakar denmez.
Sevgilisine laf etmiş ama kendi düşüncelerinde sorun var ilk önce.
Yakin çevremde muhafazakar diyeceğim ve ilk evliliğini daha önce evlenip ayrılmış kadınlarla yapan 3 erkek var. Daha geniş düşünmedim yani yakın olanlar bunlar. Hiçte lafı olmadı ilk evliliklerin.

Verilen örnekleri de beğenmemiş bu arada. Çünkü kendince "çözüm " arıyor. Ayrılmak gibi bir cesareti olmadığı için.

Konu sahibinin içten içe olmak istediği ama olamadığı bir kadın oluyorsunuz çoğu insan olamadığı şeyden nefret eder saldırır ya da kendi kendine kötüleyecek şeyler düşünür ki içi rahatlasın kendi o seviyeye asla çıkamayacağını bilir sizle bizle eşit olmasının tek yolu bizi aşağıya çekmek bunu da yapamayacağı için kendince argümanlarla kötüleyerek aşağıya çeker ama sadece kendi gözünde kendi ufacık dünyasında
offf o kadar dogru analiz etmişsin ki o bedevi denen kadını. Tamamen ilgi çekmeye çalışıyor, linçleneceğini bile bile. Büyük ihtimal gündelik hayatında aşırı silik biri bu şekilde içindeki kıskançlık ve hıncla kendi showunu yapmaya çalısıyor. En iyisi cevap bile vermemek.

Sevgilisine laf etmiş ama kendi düşüncelerinde sorun var ilk önce.
Yakin çevremde muhafazakar diyeceğim ve ilk evliliğini daha önce evlenip ayrılmış kadınlarla yapan 3 erkek var. Daha geniş düşünmedim yani yakın olanlar bunlar. Hiçte lafı olmadı ilk evliliklerin.

Verilen örnekleri de beğenmemiş bu arada. Çünkü kendince "çözüm " arıyor. Ayrılmak gibi bir cesareti olmadığı için.
Her şeyden önce herkesin işi gücü varken 3 yıl neyi beklediğini sorgulasın konu sahibi, adam gel dese tayini aldırıp gidecek zaten, bu adam neyin yokuşunu yapıyor bu güne kadar ona kafa yorsun madem bizim örneğimizin bir önemi yok. Ailesine kabul mu ettiremiyor artık, amca kızı mı bekliyor hazırda neler oluyor bilemiyorum.

Burda yazan arkadaşların çoğu zaten kapalıymış bu nedenle benim yaşadığım kadar sorun yaşamadıkları için eşlerinin müdahalesinde pek olmamış o yüzden eşim h karışmaz müdahale etmez diye rahatlıkla konuşabiliyor. Daha açık giyinen arkadaşların karşılaşıp çözdüğü durumları öğrenmek istiyorum
Ben açık giyiniyorum eşim muhafazakarlık kelimesi hafif kalan bir aileden geliyor . Benim kim olduğumu nasil giyindigimi bilen biriydi . Gerizekalı olmadığı için ben senin ipini elime aldım böyle giyin demedi . Çünkü bende bir mal değilim bende onun nasıl giyindigini biliyordum , fikirlerini biliyordum ikimiz birbirimizi oldugu gibi kabul ediyoruz .

Çünkü kadın ve erkek eşit zeka seviyesine ve sosyal haklara eşit olduğundan güdülmeye ihtiyaç duyulmaz. Daha açık anlatmak isterdim de çok kişi banlanmiş banlanmayim . Bazı sıkıntıları olan insan anca kendine karışan insanla birlikte olur veya başkasına karışır zaten.

Dar paça bile problem olmaya başladı.
ne bekliyordunuz
ve evet adam sizde yasakladığı ne varsa dışarda gözü orda
ben sizin bu konuları hiç de rahatsız olmadan açtığınıza inanıyorum,evet siz piremsessiniz sevgiliniz sizi çok seviyor ondan hep bu kıskançlıklar
yersen

Ben açık giyiniyorum eşim muhafazakarlık kelimesi hafif kalan bir aileden geliyor . Benim kim olduğumu nasil giyindigimi bilen biriydi . Gerizekalı olmadığı için ben senin ipini elime aldım böyle giyin demedi . Çünkü bende bir mal değilim bende onun nasıl giyindigini biliyordum , fikirlerini biliyordum ikimiz birbirimizi oldugu gibi kabul ediyoruz .

Çünkü kadın ve erkek eşit zeka seviyesine ve sosyal haklara eşit olduğundan güdülmeye ihtiyaç duyulmaz. Daha açık anlatmak isterdim de çok kişi banlanmiş banlanmayim . Bazı sıkıntıları olan insan anca kendine karışan insanla birlikte olur veya başkasına karışır zaten.
Ha bu arada eşimin ailesinden hadsiz eltim karışmaya kalktı kendince beni dine (!) döndürmeye çalıştı . İlk başta daha önce karşılaşmadigim bir muamele olduğu için kibarca karşılık verdim . Bu türler sen kibarlastikca hadsizlesiyor kendisine onun inanma şeklinin benimle aynı olup olmadığını nerden biliyorsun kaldı ki seni ne ilgilendirir dedim . Çok basit çözülüyor yani .

Buluyorsunuz sizi koyun gibi gudecek adamları sonra onun ailesi ayrı manyak çıkıyor . Sonra da kader diyorsunuz . Mezhebi geniş adam ne demek ? Bir kadın bir erkeğin sorumluluğunda mıdır da ? Sen kendini koruyamayacak kadar zekasiz bir insan misin bacım ? Neden bir erkek üzerinden varlığıni sürdürmeye çalışıyorsun

Ay inanılır gibi değil :) erkekler eslerini kıskandi diye neredeyse adamları kesecek tipler var burda şaka gibi. Arkadaşlar siz iyi misiniz? Dini inanç meselesine girmeyeceğim çünkü bu düşüncedeki kişilerin inancının ne olduğu çok belli çünkü İslam'da eşini kiskanmayan erkeklere deyyus ismi verilir. Ama buna deginmeyecegim tabi çünkü inancı olan zaten bunu bilir. Dünyada kültürel olarak bu kadar asimile olan bir toplum daha yoktur yahu. Erkek elbetteki eşini kıskanır hayvanlar dahi kiskanirken insanlar neden kıskanmasın. Siz kendinize kızın sizin fitratiniz bozulmuş. Esini kardeşini kızını kiskananlara çamur atmayı bırakın en azından Allah'ın kendilerini yarattığı fıtrat uzereler hala. Soyunan kadınlara ben sapik diyorum kesinlikle. Yahu cinsel organını niye ortaya çıkarıp gezer bir kadın. Goguslerini neden ucuna kadar açıp gezer? Amaç nedir? Senin göğüsüne bakacak erkegin ne niyetle baktığını bilen koca buna müsade ediyorsa kimse kusura bakmasın bu mezhebsizliktir. Eğer ben ozgurum baksinlar diyorsan toplumun ahlakını bozdugun için durdurulmalisin. Bu özgürlük değil sapıklık. Nereden geldiginizi unutmayın. Bir anda Avrupa'ya özenenler tarihi kültürü geçmişi biranda silemezler. Siliyorsanizda herkese bunu dayanamazsıniz. Bu normal değil ve normal olmayacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X