Sıkıldım kıyafet kavgasından

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin burada hakaretlerinize kadar herkes güzelce yazıyordu kimse birbirine ezik yobaz demiyordu hatta kapalı arkadaşlar yazdı bir sürü mesaj okuyun :)
Ama siz über müslüman olarak en müslüman siz olarak gelip ortalığı karıştırıp hakaret ettiniz. Sorun sizde hiç de iç huzurunuz falan yok kaos sever birisiniz.
Evet canım bende hiç yok tek huzur sendedir eminim 😂 ayrıca gözleriniz iyi görüyor değil mi benden önceki mesajlara bi bak yada yanında biri varsa ona okut belki duymak daha iyi gelir

Senin hayatın gibi hayati elimin tersiyle itmisim. benim geçmişteki yaşamım senin şuanki hayalin dahi olamaz. Milyoner bir ailede yetistim Ama sana saka gibi geliyor anlamlandiramiyorsun değil mi? Anlamlandiramazsin belki birgün yasarsan anlarsın. :) ayrıca gerginliğim şuan ki adaletsizlik herkese görüşlerinizi yaftalamaya çalışıp sanki yerin ve göğün ilahi yok gibi ahkamlar kesmeniz. Ozgursen başkasının ozgurlugune laf etmeyecksin canım
Aaa milyoner abla hatırladım siziii. @amiraaa sizsiniz değil mi? 🎆

Senin hayatın gibi hayati elimin tersiyle itmisim. benim geçmişteki yaşamım senin şuanki hayalin dahi olamaz. Milyoner bir ailede yetistim Ama sana saka gibi geliyor anlamlandiramiyorsun değil mi? Anlamlandiramazsin belki birgün yasarsan anlarsın. :) ayrıca gerginliğim şuan ki adaletsizlik herkese görüşlerinizi yaftalamaya çalışıp sanki yerin ve göğün ilahi yok gibi ahkamlar kesmeniz. Ozgursen başkasının ozgurlugune laf etmeyecksin canım

Açık kadınlara sapık diyen siz değil miydiniz ben mi yanlış hatırladım

Cennetle mujdelenmedim ama Allah ayette hükümlerini begenmeyenleri cehennemle müjdeliyor haberin olsun :)
Ay kusura bakmayın ama cennete gidip sarıklı amcalar ve onların genç hurileriylr yaşayacağıma, cehenneme giderim. En azından eğlenceli tipler 😂😂

Son düzenleme:
İnancın yoksa soyun canım. İnancın yoksa ahlak iffet haya terbiye yoktur. Nasılsa bunları bu topluma İslam verdi. İslami bırakan bunlarida birakabilir
Müslüman diye geçinip kibirden kırılıyorsunuz. İnsanları yaftalamak size düşmez. İnsanın inancı kendine özgüdür. Eşiniz sizin giyiminize de karışabilir. Ferace giyme direkt çarşafa gir der, burnun bile görünmeyecek der, dışarı çıkarmaz, bunlara da normal diyecek misiniz? Kocamdır kıskanıyor eheh diye mi savunacaksınız? Başkasının namusunu dilinize almaya nasıl cesaret ediyorsunuz bu ne rahatlık? Size mi kaldı dini ahlakı savunmak? Herkes kendinden sorumludur. Cenneti, dinî garantilemiş gibi kibirli kibirli insanları kınama hakkını nereden buluyorsunuz kendinizde? Açık kapalıyı bilmiyorum ama beni en igrendiren insanlar sizin gibi fütursuzca karşıdakini sebebini bilmediği ezbere laflarla yeren, hakir gören insanlar. Ne cüret ya ne cüret 😒

Asıl sıkıntılı olan senin eşin ya. Bence bunun bı üst seviyesi "karicim soyun! ben senin arkandayım. Bakan olursa aldırış etme bende onların karilarina bakarım odesiriz." falan olur heralde 😂

Bunu sen mi keşfettin? Yani bir erkek ne kadar karısını soyarsa o kadar ahlaklıdir değil mi? "Soyun aşkım ahlakımızı iffetimizi yayalım dört bir tarafa" 😂 tamam en çok sizin kocanız kadınlara bakmıyor. Çok ahlaklı çok hayalıdır kocalariniz aşırı eminim. Hatta O kadar eminim ki size de hiç bir erkek bakmiyordur "bu abla çıplak olduğuna göre çok ahlaklıdir bakmayalim" falan diyolardir kesinlikle. Hayal dünyasından çıkın artık yahu. Sizin dininiz nedir bilmem ama Benim dinim erkeğe kadına da iffeti ve tesettürü emretti. Çıplaklığı da yerdi ve ahzab 33de "cahiliye kadınları gibi açılıp saçılmayın." diye ayet indirdi Allah. İslam bunu cahiliye ahlaki ve iffetsizlik olarak nitelendirdi. Ben böyle inanıyorum. Herkes ölecek ve bakalım kim haklı o görülecek :)
hele hele
dinli imanlı ahlaklıya bak hele:rolleyes:

Konu ahlaktan paraya nasıl geldi ha😂😂
İtmeseydiniz, bize ne? Bize sizin şimdiki hayatınız kötü geliyor. Sizin bilmem neyi arkanızda bıraktığınızı yazıp durmanızda bizi ilgilendirmiyor. Umurunuzda değil.
Ya git içki iç Allah aşkına çıplak bı kadinin içki sonrası neler yapabileceğini kimse söylemese de herkes tahmin ediyor. Tamam çok güzel hayatin içkinin sigaranın kokusunun bile iğrenç olduğunu şu hayatta eminim onu kullanıp onunla bir nevi yıkananlar çok mutludur. İnan o pis koku buraya kadar geldi. Kokusu böyle olan bir hayatın yaşamı nasıl olabilir ki

Fakir ama özgür bir hayat mı milyoner ama muhafazakar hayat mı tercihi bile değil. Milyoner özgür hayattan sıkıcı fakir hayatı tercih etmiş. Yazık öfkes ondan
Hala zengin olmam dışında bı sorun yok ajhajaja tabi babamlar gibi milyoner değilim teyzecim kusura bakma 🤣

Allah kul hakkına da girmeyin diyor.
Ve ayrıca kimin cennete girip giremeyeceğini de ben bilirim diyor.
Kimin günahkar kimin cennetlik olduğuna siz mi karar veriyorsunuz:) Buna şirk deniyor da hani:)
ki kendileri en büyük günah olur
inançsız bir insan olarak bildiriyorum:stop:

Ya git içki iç Allah aşkına çıplak bı kadinin içki sonrası neler yapabileceğini kimse söylemese de herkes tahmin ediyor. Tamam çok güzel hayatin içkinin sigaranın kokusunun bile iğrenç olduğunu şu hayatta eminim onu kullanıp onunla bir nevi yıkananlar çok mutludur. İnan o pis koku buraya kadar geldi. Kokusu böyle olan bir hayatın yaşamı nasıl olabilir ki

Bilinçaltınızda eski paralı ve içkili hayatı mı özlüyorsunuz burada kimse onlardan bahsetmeden siz bu konuları açıyorsunuz, dervişin fikri neyse zikri o olur hesabı:)

Açılın ben de milyonerim ama çaktırmıyorum. Kocama da gelince soracağım mezhebini genişlemiş hissediyor mu diye. Yazın yarı çıplak dolaşıyorum, sanırım iffetsiz bir milyoner oluyorum. Peki giyimim sebebiyle dinsiz mi oluyorum? Orayı tam anlayamadım.

Sigarayı bıraktım canım haklısın kötü kokuyordu. Alkolüm var ama. Sıcak yaz günlerinden denizden sonra buz gibi bira içiyorum. Dünde beyimle sıcak şarap içtik içimiz ısındı pek güzeldi oh sefam olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X