• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıkıntı büyük

TomrisHatunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
55
61
38
Merhaba hanımlar
Size birşey danışmak istiyorum 08.06.2016 yılında boşanma davası açtım ve 09.11.2017 itibariyle boşanmam kesinleşti şimdi ben 15 Ağustos’ta nikah tarihi almak istiyorum sizce bir sıkıntı çıkar mı evlenebilirmiyim

Merhaba hanımlar
Size birşey danışmak istiyorum 08.06.2016 yılında boşanma davası açtım ve 09.11.2017 itibariyle boşanmam kesinleşti şimdi ben 15 Ağustos’ta nikah tarihi almak istiyorum sizce bir sıkıntı çıkar mı evlenebilirmiyim

Konuya vakıf değilim ama internetten baktım şuan, boşandıktan sonra yeniden evlenme süresi 300 günmüş.
Dolayısıyla Eylül'e kadar beklemeniz gerekiyor gibi görünüyor.

Merhaba hanımlar
İddet süresi 300 gün canım. Öncesinde evlenmek istersen mahkemeden hamile olmadığına dair yazı çıkarttırmam gerekiyor ki kadın Doğuma sevkedecek seni...
9. Ayın 15 inden sonra sorunsuz evlenebilirsin.
Haaa illa Ağustos'ta evleneceğim diyorsan elini çabuk tut, adli tatil gelmek üzere, zaten otomatik Eylül ayına kalır...

300 gun geçmişse evlenirsiniz. Değilse gebe olmadığınızı ispat eder yine evlenirsiniz.
Hayırlı olsun.

Back
X