sikintidan olcem cevap vermiyor

nehirimnehir

Asktan hep sancilarim
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2012
432
9
48
kizlar tekrar merhaba; flort ettigim yani 3 aydir tanistigim ve surekli gorustugum arkadasim vasitasiyla tanistigim biri var... cok hoslanmaya basladim bana tavirlarindan dolayi ve hergun gorustugum biriydi... birgun mangal partisi oldu ve bizim okuldan yeni tanistigim bir kiz ile gitmek durumunda kaldim. mangal sonrasi kizin facebooktan ekledigini gordum ve silmesini once kiza soyledim. kiz silmem dedi yine ekledi... cocuga soyledim cevap yazmadi sonra bana sebebi ne diye ogrenmek istedim olmadi... kiz ile telefonda gorustuk ve bana sana cok kirildim o benim abim gibi ve benden hoslanan baska biri var dedi. ve sen gun icinde cocugu aradin neden cevap vermedi biliomusun dedu... beni bos yere kiskandin dedi.... arkadaslar cocuk acaba kizin dusundugu gibi dusunup yani onu o kizla birlikte dusundugum icin alinmis ve cevap vermiyor olabilir mi??

gerçekten abisi gibi olduğundan emin misiniz ?
ben yanlış anlamışım diyin ister inanın size ister inanmaz yolunuza bakın
çok umursamayın bence

[17/12 23:12] nullll: yanlis anlasilan bi seyler var
[17/12 23:13] nullll: adini ne koyarsan koy cevap vermemenden algiliyorum. kisisel algilamiyorum diyelim...
[17/12 23:13] nullll: aradaki soguklugun farkindayim...
[17/12 23:14] nullll: hic tanimayan insanlardan benimle ilgili duydugun sozler duymak istediklerini yansittigi icin belkide kestin herseyi
[17/12 23:15] nullll: herkes istedigini dusunebilir elbet ama gecen yil bir sevgilim vardi bunuda unutmuslar
[17/12 23:18] nullll: herseyden once ailem ve benim aldigim terbiyem ne o soylenenlerle bagdasabilir... herkesin arkasinda kocaman bir dag bulunur benimde var o daglardan... ailem disinda cokk seven arkadaslarimda
[17/12 23:19] nullll: guce herseye sahip olmak eminim farkli duygudur... ama ruhuna bir insanin hic olmak acidir. bunu ben yasamiyorum.
[17/12 23:21] nullll: ben en kotu zamani senin sirtini cevirdigin zaman yasamistim... evet muhtemeldir belki insan kullanman gerekti sacma bi mangal icin kurban aradin onu buldun ve isin bitti...
[17/12 23:24] nullll: hoslanmis olabilirim senden bu sucmuydu ki cezasini bunu gordun. artik onemi kalmadi zaten sen o telefonlari acmayarak ve sirtini donup gittiginde cok sey koptu.ve gittiiii
[17/12 23:25] nullll: okul hocalarim bile destekler bana sasiyorum cocukca durumlarin arasinda kaldigim icin...
[17/12 23:27] nullll: herkes kendince elbet yogun affet taciz etmisim yogunlugunu bozmusum herkes neden telefonu acmadigini benden baska biliyomus ama beni sifat olarak insan gormedigin icin medeni olup konusamadik
[17/12 23:30] nullll: insani insandan duyduklari ile ogrenmek gibi durumlarimda yok... neyse nihayetinde ben mutsuzdum ama artik vazgecilmeyecek hicbisey olmadigini ogrendim... fedakarlik neymis onuda... gucun herseyin mutluluklar getirsin... hoscakal

yazmistim ona ben ama cevap bile vermedi bana hic.... yazmali miyim bunlaein ustune??

Cok karisik anlatmissin. kiz silmem dedi yine ekledi ... Sildip tekrar mi ekledi yoksa silmem diyip öyle mi birakti?

Öyle herkese de güvenmemek lazim. O kiz niye görüstügün kisi yerine aciklama yapiyo ki. Belki baska bi sebebi vardi. Sen bosver o kizi. Cocuga ulasmaya calis.

Cok düsme üstüne. Önündeki maclara bak...

sinirleniyorum haliyle ve karisik yaziyorum kusura bakma lutfen...
kiz once sildi ve tekrar ekledi cocugu...
yani ne kadar sacma bir durum...ona noluyoda aciklama yapmaya calisio bende anlamadim.... baska sebep derken biraz daha acabilir misin?? cocuk cevap vermio bende kestim aramayi....

Ne bilim isi gücü varmistir ondan yazmamistir, görmemistir o anlamda. Nerde yazdin bunu sen facete mi ? WhatsAppden mi? Yada okudu isareti görüldü mü? Bilerek cevap yazmadiysa tabi pesinden kosmaya degmez. Ama okumadiysa sebebini ona sormalisin kiza degil :)

Son düzenleme:
canim whatsapptan yazdim gordu okudu ve cevap yazmadi hic.... ya onunla konusmayi herseyden cook istiyorum. yapacagim bsi yok galiba degil mi??

başka bir numaradan çocuğu aramayı deneyebilirsin. direk konuş bence mesajla cvp vermiyor madem sıkıntısı ne imiş.
bu arada benim bi arkadaşımında başına gelmişti yeni tanıştığı bir çocğu arkadaşıyla tanıştırıyor senin gibi. ve kız çocuğu ayartıyor arkadaşım resmen boynuzlandı. sen bi direk konuş ne dyecek kızla işin yok senin muhattap alma. eğer o kızla bir işler çeviriyorsa ve bunu anlarsan üzülme bence o değmez bırak yakasını ve de o kıza da kalmaz sıkma canını.

is yerine mi gitsem yakin bana yada arkadasim dio araya gireyim ve sana gondereyim diyo....kirgin olma sebebi varmidir acmamasi icin hani...

is yerine mi gitsem yakin bana yada arkadasim dio araya gireyim ve sana gondereyim diyo....kirgin olma sebebi varmidir acmamasi icin hani...
yüz yüze yada telefonda kendin görüş kimseyi araya sokma.
bu arkadaşın gerçekden güvenilir olsa bile kendi kulaklarınla duymanda fayda var asıl sebepler ne olduğunu.
köütye yormayalım yarını bekle eğer telefonu açmıyorsa iş yerine gidersin yarın.

zaten aramalari kestim aramiyorum onu... haklisin kendi kulaklarimla duymam gerekli...

aradim acmadi ve check in yapti yolda donuyo diye. kizlar ne yazabilirim lutfen bugun cozmek istiyorum bu konuyu...

Ben olsam hic ustune dusmezdim...o istese arar cevap verirdi sana...kizla belli ki aralarinda birsey var.abi muhabbetlerine inanmam ben...

Kendi kendinizi küçük düşürmüşsünüz. Adam da sizden soğumuştur. Sevgili değilsiniz, bir şey değilsiniz. Elalemi başkasından kıskanıp ortalığı ayağa kaldırmak haddinize değil. Daha da hala nasıl ulaşacağınızı düşünüyorsunuz. Adamı rahat bırakın. Ulaşmayın, konuşmayın. İsteseydi mesajınıza cevap verir ya da başka şekilde iletişime geçerdi değil mi? Demek ki istemiyor. Zorla güzellik olmaz. İtici davranışlar göstererek kaçırdığınız adamla bir de ısrarla görüşmeye çalışmanız yersiz.

Valla telefonu,mesaji,arkadasi, bi kenara birak cik karsisina konus acik acik.turk filmlerinden gordugum kadariyla aracilar pek etkili olmuyor bu konuda:)ne varsa kulaginla kendisinden duyarsin en azindan...

Bu cocuk senin okulundan mi yani görüstügün cocuk? Kac yasinda?

Anladığım kadarıyla erkek arkadaşın değil konu çocuk. Şu durumda birbirinden hoşlanmış da olabilirler aslında. Sen bu çocuğa olan ilginden bahsettin mi kıza? Kaldı ki üniversite ortamlarında sosyal medyadan birbirini eklemek, konuşmak, arkadaş, kanka olmak çok kolay ve kısa süreç isteyen şeyler. Sen insanlara “sil” diye ambargo koyup baskı altın almak istemişsin. Ben olsam ben de bir daha seninle görüşmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…