sikintidan olcem cevap vermiyor

kiz okula gelip kolunu omzuma atti... sarildi... ekledi beni. hep bunlari soyledi ve sacma sapan sozlerle beni karsimdakine kucuk dusurmeye calisti kalp problemim varken cocugun yaninda manik depresyon mu geciriyosun... cocuga nehir akil hastasi demis ve bu gibi seyler. .. ne kadar ayip yaptigi bu yuzden silmesini istedim. o.. olmadjm bunu soylemesi coj cirkin... benim hic manik depresyonum olmadi... tabi ki ama oyle biri olmadigim icin usteeledim bende... kaybetmeyi sevmiyorum insani...

ben bittigini anliyorum ama aklinda kotu bi insan olarak kalmayi istemiyorum... yazmiyorum cocuga bisi... benimde hassas oldugum tek konudur. bir arkadasinin cikip cocukla bulusup bu kiz o... yattigi insanlar burdn izmire yol olur. akil hastasi o dese uzulmezmiydin.aklimdakileri toparlayamiyorum yazamiyorum.belki kisura bakmayin.

Bırak bence ne bu böyle destan gibi yazmışsın da yazmışsın çocukta kendini bişi sanmış ya da korkmuş cvp vermemiş daha da ne ara ne de yax bşr de iş yerine gidiyim mi demişsin sacmalamayı kes
haklisin oldukca sacmaladim. . aptalca davrandim ama sirf kendimi aciklamaya calisim diye... aptalligima doymayim diyorum.

Sadece flort ettigin birini asiri kiskanmissin. Cocuk korkmus olabilir daha sevgilisi bile degilken getirdigin kisitlamalardan. Daha fazla yazma ona bencd. Ondan bi adim bekle.
asiri kiskanma ve ekleyen kizin benim okuldan arkadasim olmasi. ve bana surekli cocuk bunu yapti sunu yapti elini omzuma atti oksadi beni. ekledi beni... okulun o..susun sen onada soykedim ciktigin insanlar izmire yol olur.ben senin yerinde olmayi cok isterdim keske senin giibi dogsaydim beni noelde kilisene gotur.diyen bi insan nasi bu kadar kotu konusur ustunr bunu soyler. en hassas oldugum konudur. kalp hastasiyim ben. cocugun yanindayken hic bisi yokken durup durup manik depresyon geciriyo demeler. sonra cocuga o kiz akil hasatasi demeler. bu yuzden bende yanlis anlasilmalari duzelteyim istedim. kendimi evet cok gurursuz gibi gosterdim ne yazik ki...ama amacim kendimi aciklamak istememdi

tabi yakistirmiyorum... sadece yanlis dusunmesini istememistim baska bi amacim yoktu...

Bu insanla sanırım henüz aranıza birşey başlamamış yani size çıkma teklifi etme filan gibi bir durum yok hoşlanıyorum ve tavırlarından onun da hoşlandığını düşünüyorum demişsiniz sevse zaten bu zamana kadar açılırdı ya da mangal partisinde açılırdı yani hadi kıza dediniz rahatsız olduğunuzu da çocuğa neden dediniz daha bu kadar yeniyken gereksiz olmuş ayrıca güveniyorsanız sizi sevdiğini biliyorsanız kız ne niyetle eklemiş olursa olsun önemi yok face nedir ki yani yeni tanıdığımız insanları ekleyebiliyoruz dediğim gibi aranızda birşey bile yok neyin telaşı bu çocuğun gözünde kıskanç biri olmuşsunuz sahiplenilmiş hissetmiş ve geri çekmiştir kendini

haklisin o an telasa kapildim ve sacma davrandim... bende uzuldum empati kuruyorum biri banada oyle davransa bende boyle davranirim.. ama uzuldum bende... yanlis hatirlanmak istemem cunku...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…