- 22 Aralık 2011
- 1.574
- 1.647
- 358
- 42
- Konu Sahibi nehirimnehir
-
[17/12 23:12] nullll: yanlis anlasilan bi seyler var
[17/12 23:13] nullll: adini ne koyarsan koy cevap vermemenden algiliyorum. kisisel algilamiyorum diyelim...
[17/12 23:13] nullll: aradaki soguklugun farkindayim...
[17/12 23:14] nullll: hic tanimayan insanlardan benimle ilgili duydugun sozler duymak istediklerini yansittigi icin belkide kestin herseyi
[17/12 23:15] nullll: herkes istedigini dusunebilir elbet ama gecen yil bir sevgilim vardi bunuda unutmuslar
[17/12 23:18] nullll: herseyden once ailem ve benim aldigim terbiyem ne o soylenenlerle bagdasabilir... herkesin arkasinda kocaman bir dag bulunur benimde var o daglardan... ailem disinda cokk seven arkadaslarimda
[17/12 23:19] nullll: guce herseye sahip olmak eminim farkli duygudur... ama ruhuna bir insanin hic olmak acidir. bunu ben yasamiyorum.
[17/12 23:21] nullll: ben en kotu zamani senin sirtini cevirdigin zaman yasamistim... evet muhtemeldir belki insan kullanman gerekti sacma bi mangal icin kurban aradin onu buldun ve isin bitti...
[17/12 23:24] nullll: hoslanmis olabilirim senden bu sucmuydu ki cezasini bunu gordun. artik onemi kalmadi zaten sen o telefonlari acmayarak ve sirtini donup gittiginde cok sey koptu.ve gittiiii
[17/12 23:25] nullll: okul hocalarim bile destekler bana sasiyorum cocukca durumlarin arasinda kaldigim icin...
[17/12 23:27] nullll: herkes kendince elbet yogun affet taciz etmisim yogunlugunu bozmusum herkes neden telefonu acmadigini benden baska biliyomus ama beni sifat olarak insan gormedigin icin medeni olup konusamadik
[17/12 23:30] nullll: insani insandan duyduklari ile ogrenmek gibi durumlarimda yok... neyse nihayetinde ben mutsuzdum ama artik vazgecilmeyecek hicbisey olmadigini ogrendim... fedakarlik neymis onuda... gucun herseyin mutluluklar getirsin... hoscakal
yazmistim ona ben ama cevap bile vermedi bana hic.... yazmali miyim bunlaein ustune??
sabah dukkanda bulurum diye dusundum ve gittim bakti ve sonra dukkandan cikti anahtari ile kilitkedi motoruna atkadi ve gitti. xx diye ismiyle cagirdim ama donup suratima bile bakmadi ve gitti kaldim orada oylece... niye bana hic misim gibi davraniyor????
anliyorumda yuzume demesini istiyorum sadece... yuzumu gormek istememesine sebep olcak ne yaptim da bunu yapio...Niye mi?
Belki de "hiç" bir şey hissetmediği içindir.
Yav adamın senin yüzünü dahi görmek istemediğini neden anlamak istemezsin?
bende onu bekliyorum keske deseydi keske konussaydi da bende uzerine gitmeyeydim deseydi bana rahatsiz oluyorum diye....adamı sıkmışsın
ben 3 yıllık kocama böyle şeyler söyleyemem
efendiymiş ki cevap vermemiş
sen de kimsin, bu kadar işime karışma hakkı buluyorsun, de get işine diyebilirdi mesela
erkekler böyle şeyler konuşmazlar canım, uzak dururlarbende onu bekliyorum keske deseydi keske konussaydi da bende uzerine gitmeyeydim deseydi bana rahatsiz oluyorum diye....
anliyorumda yuzume demesini istiyorum sadece... yuzumu gormek istememesine sebep olcak ne yaptim da bunu yapio...
haklisin ama napim kizin soykedikleri var aklimda ve bana o senin telefonlarina neden bakmiyor biliyomusun bizi kirdigin icin dedi. bende kendimce toparlamaya calistim ama olmadi sanirim... bu saatten sonra yazmam bisi yapmam tabkkierkekler böyle şeyler konuşmazlar canım, uzak dururlar
sıkılacağı belli değil mi?
ben kadınken bu kadar yaptırım uygulanmaya kalkılsa sıkılırım
ben de söylemem, soğurum ve uzaklaşırım
sen hayatının vazgeçilmezi olmamışsın ki emek harcasın
3 aylık ilişki anlama yönündedir
adam senin sık boğaz eden biri olduğunu görmüş, bu bana yaramaz sıkılırım demiş, efendice davranmış cevap vermemiş
uzak dur
eğer kafasında kalbinde yer ettiysen zaten arar
aramıyorsa da demek ki etmemişsin
kabullenmekten başka çaren var mı?
enazindan sebebini bilcem icim rahatlicak kafamda yer edinmicek masama meze olmicak gibi... insan kaybetmeyi sevmiyorum iste...Yüzüne söyleyince daha çok üzüleceksin.
Niye bunu istiyorsun?
Mazoşist misin ayol?
Elinize sağlık.canım bu arka arkaya attığın mesajlar çok gereksiz ve birbirinden kopuk.... bi mangal partisindeki kız için bu kadar sorun yaratan birisiyse ilerde başıma neler açar diye düşünmüştür ve de sıkılmıştır. belki baştan bile bi ciddiyeti yoktu boşver sen önüne bak, ... bi daha olmayan bişeyin bu kadar üstüne düşme bu da sana ders olsun. yukardaki mesajları kime yazsan cevap alamazsın açıkçası
yukaridaki mesajlara niye insan cevap vermesin ki.... o mangalda ki kiz nasil tehditlerde bulundu benim icin...kiz benim karsima sen okulun.o...susun dediginde ben cocuga soledkm o bu yuzden bakmio sen ariosun bak bugunde aradin acmadin nasil diyo yuzume karsi... bana hak dogmuyo mu??Elinize sağlık.
Bencede tam olarak budur.
enazindan sebebini bilcem icim rahatlicak kafamda yer edinmicek masama meze olmicak gibi... insan kaybetmeyi sevmiyorum iste...
napcam bundan sonra pekiiiiiiiNe masası ne mezesi ayol?
Az önce cevapsız mesajlarını da okudum.
Bence çok arabesk bir ruhun var,adam bunu farkettiği için soğumuştur,çok fazla sebep aramaya gerek yok.
Canım çok şekersin evet sana hak doğuyor ama hakkını doğru kullanmalısın.:))yukaridaki mesajlara niye insan cevap vermesin ki.... o mangalda ki kiz nasil tehditlerde bulundu benim icin...kiz benim karsima sen okulun.o...susun dediginde ben cocuga soledkm o bu yuzden bakmio sen ariosun bak bugunde aradin acmadin nasil diyo yuzume karsi... bana hak dogmuyo mu??
napcam bundan sonra pekiiiiiii((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?