sikintidan olcem cevap vermiyor

Bukadar ilgilenme zaten düzgün başlamamis ilişki.böyle üstüne dusersen temelleri bozuk, devamli senin peşinde kostugun,sayilmadigin,aranmadigin,yakindigin bi ilişkin olucak belli.3 ay olmuş bırak umursama.ne bukadar msjlar aramalar isyerine gitmek istemeler. Şimdiden kacirmissin adamı. Erkekler böyle kızlardan sıkılır

canım bu arka arkaya attığın mesajlar çok gereksiz ve birbirinden kopuk. okuyunca bir bütün olmuyor ve bana bile hiçbirşey ifade etmiyor. çocuğa ne senin okuldaki öğretmeninden , sonra güce sahip olmak , insan olmak medeni olmak, vazgeçilememek.. çok ağır kelimeler bunlar ve bi mangal partisindeki kız için bu kadar sorun yaratan birisiyse ilerde başıma neler açar diye düşünmüştür ve de sıkılmıştır. belki baştan bile bi ciddiyeti yoktu boşver sen önüne bak, belki o kızı da seni de oyalamak istiyodu. bi daha olmayan bişeyin bu kadar üstüne düşme bu da sana ders olsun. yukardaki mesajları kime yazsan cevap alamazsın açıkçası

adamı sıkmışsın
ben 3 yıllık kocama böyle şeyler söyleyemem
efendiymiş ki cevap vermemiş
sen de kimsin, bu kadar işime karışma hakkı buluyorsun, de get işine diyebilirdi mesela

sabah dukkanda bulurum diye dusundum ve gittim bakti ve sonra dukkandan cikti anahtari ile kilitkedi motoruna atkadi ve gitti. xx diye ismiyle cagirdim ama donup suratima bile bakmadi ve gitti kaldim orada oylece... niye bana hic misim gibi davraniyor????

Niye mi?
Belki de "hiç" bir şey hissetmediği içindir.
Yav adamın senin yüzünü dahi görmek istemediğini neden anlamak istemezsin?

adamı sıkmışsın
ben 3 yıllık kocama böyle şeyler söyleyemem
efendiymiş ki cevap vermemiş
sen de kimsin, bu kadar işime karışma hakkı buluyorsun, de get işine diyebilirdi mesela
bende onu bekliyorum keske deseydi keske konussaydi da bende uzerine gitmeyeydim deseydi bana rahatsiz oluyorum diye....

bende onu bekliyorum keske deseydi keske konussaydi da bende uzerine gitmeyeydim deseydi bana rahatsiz oluyorum diye....
erkekler böyle şeyler konuşmazlar canım, uzak dururlar
sıkılacağı belli değil mi?
ben kadınken bu kadar yaptırım uygulanmaya kalkılsa sıkılırım
ben de söylemem, soğurum ve uzaklaşırım
sen hayatının vazgeçilmezi olmamışsın ki emek harcasın
3 aylık ilişki anlama yönündedir
adam senin sık boğaz eden biri olduğunu görmüş, bu bana yaramaz sıkılırım demiş, efendice davranmış cevap vermemiş
uzak dur
eğer kafasında kalbinde yer ettiysen zaten arar
aramıyorsa da demek ki etmemişsin
kabullenmekten başka çaren var mı?

sevdiğim kız bana abi deyince şarkısını hatırlayıverdim

haklisin ama napim kizin soykedikleri var aklimda ve bana o senin telefonlarina neden bakmiyor biliyomusun bizi kirdigin icin dedi. bende kendimce toparlamaya calistim ama olmadi sanirim... bu saatten sonra yazmam bisi yapmam tabkki

Elinize sağlık.
Bencede tam olarak budur.

Elinize sağlık.
Bencede tam olarak budur.
yukaridaki mesajlara niye insan cevap vermesin ki.... o mangalda ki kiz nasil tehditlerde bulundu benim icin...kiz benim karsima sen okulun.o...susun dediginde ben cocuga soledkm o bu yuzden bakmio sen ariosun bak bugunde aradin acmadin nasil diyo yuzume karsi... bana hak dogmuyo mu??

enazindan sebebini bilcem icim rahatlicak kafamda yer edinmicek masama meze olmicak gibi... insan kaybetmeyi sevmiyorum iste...

Ne masası ne mezesi ayol?
Az önce cevapsız mesajlarını da okudum.
Bence çok arabesk bir ruhun var,adam bunu farkettiği için soğumuştur,çok fazla sebep aramaya gerek yok.

arabesk demeyelim duygusalim cunku uzuluyorum cevap vermemesine... icinden cikamiyorum diye bu kadar sacmaliyorum belkide...

Canım çok şekersin evet sana hak doğuyor ama hakkını doğru kullanmalısın.:))

Sen bu kişi ile daha bir ilişkiye bile başlamamışsın yani henüz beğenme aşamasında sen sanki 40 yıllık kocanı basmışsın gibi bir hışımla mesajlar atıyorsun,hak arıyorsun.Yapma.

Yazdıkların çok uzun,karışık.Henüz seni sadece beğenen ve hatta bundan emin bile olmayan bir erkek neden bunca karmaşaya girsin ki?

Lütfen bu derece ilgi aclığındaymış bir erkek bulup herşeyi unutmuş gibi davranma.

Sen güzel ve zarif ol seni isteyen erkek bırak peşinden koşsun.

Lütefn şunu hep hatırla erkekler ile kadınlar birbirinden farklılar.İçgüdülerin ile davranırsan hata yaparsın.Eğer erkeklerin mantığını anlarsan o zaman daha doğru davranabilirsin ve burda hepimizin söylediği gibi bu aşamada hiçbir erkeğin bu kadar üstüne gitmemelisin,kaçarırsın.

ya çok takmışsın bunları kafaya..
ben senin yerinde olsam hiç sallamadım başından beri.
arkadaşım dediğin kız senin hoşlandığın kişiyi ilk örmede faceden ekliyor.
senin hoşlandığın adam da hemen ekliyor.
demek ki kız seni arkadaşı olarak örmüyor, diğeri de senden hoşlanmıyor. üstelik senin duygularına bile saygı duymuyor.
ben olsam ikisini de gördükçe midem bulanır.
kalkıp bir de yanına gitmişsin. bence BOŞVER birbirlerini bulmuşlar. sen çabaladıkça onlar kendilerini bişey sanacaklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…