sikintidan olcem cevap vermiyor

cok tesekkur ederim haklisin evet... yakinda zaten slovenyaya gidiyorum... kizma bana lutfen ama simdi gururumu nasil. kurtaricam peki... hani ozur dilerim bu kadar ustune geldigim icin desem ?

cok tesekkur ederim haklisin evet... yakinda zaten slovenyaya gidiyorum... kizma bana lutfen ama simdi gururumu nasil. kurtaricam peki... hani ozur dilerim bu kadar ustune geldigim icin desem ?
İyi yolculuklar şimdiden :))

Evet sadece bu kadar bir mesaj yeter ama bir harf daha fazla değil tamam mı?:)) (ozur dilerim bu kadar ustune geldigim icin)

Yani amacın sadece özür dilemek o da sen istediğin için yoksa zorunda değilsin ama asla bunu bir iletişim kurma fırsatı olarak kullanmaya çalışma özürün anlamı da kalmaz,inandırıcılığı da.

cokk tesekkur ederimmm... sadece o kadar yazdimmm eklemedim hicbisey :) yok iletisim yolu gornuyorum kesinlikle o isterse zaten gecer kii benim soylemlerim sadece kendimi yememle kaliyo o kadar yni....

Tamamdır :)))

Yurtdışı heyecanı seni sarmadı mı hala bunlarla uğraşıyorsun.?

Sen kendi hayatına odaklan canım.En etkileyici kadınlar kendinden emin ve değerinin farkında olanlar.Bunun içinde hayatımızı kaliteli yaşamalı bir mücevher olduğumuzu unutmamalıyız.

yurt disi heyecani mi olmaz mi yaaaa :) 1 yil calismaya gidiorum iste... kendi hayatima bakcam elbet... kesinlikle bunu unutmuyorum ve o guven ile gidiyorum... ya sadece yanlis anlasilmalari duzeltmek istemistim yoksa cirpinisim baska bisiden degildi...:)
ben unutursam destek olur musun bana??

Her zaman .Yeterki buralarda olalım....
Sen zaten doğru davranmaya başladığında gerisi gelir.Yani yanlış bir şey yapacağın zaman kendin hemen farkına varıp vazgeçersin.
İlişkiler konusunda çevremizde yaşanaları gözlemek yada T.V. dizilerini izlemek :)) yetmiyor.Çok okumak,araştırmak üstünde düşünmek lazım.
Mutlu bir beraberlik için önce doğrular nelerdir bunları bilmek gerekiyor ve yavaş yavaş da doğru davranmaya başlıyorsun işte o zaman gereksiz kişiler ile arandaki mesafe açılıyor ve onlar zaten sana ulaşamıyorlar ve farklı bir seviyeden hayata devam ediyorsun.

yukardaki mesajlara niye cevap verilmeyeceğini anlayamıyorsan zaten daha çok üzülürsün. duygusal bir insan olmakla karşındaki insanın kafasını ütüleyip baskı yapmak ayrı şeyler. senin yaptığın ajitasyon önceki mesajımda söylemiştim yazdıkların bir bütün oluşturup birşey ifade etmiyor. yaşın daha çok küçük sanırım ilerde anlayabilirsin ama bir erkek hele de daha çıkmadığı bir kız için hayatta bu kadar uğraşmaz benden söylemesi

cokk tesekkur ederim. haklisin bu sekilde anca kendimi kucuk dusurmus oldum. yaptigim davranislarim haksiz yere oldu hakliyken haksiz oldum simdi bide... tabi hayat devam ediyor elbet cok guzel soylemissin. teşekkür ederim... simdi ben onun gozunde kucuk dusmus mu oldumnm

yani inanmis olmasi uzuyor...dogru tabiki cikmadan bunlari yasiyosa oo cikinca neler olcaktir diye dusunur tabiki...

Canım sen onun gözünde beğenebileceği kızlardan biri idin ve olanlardan sonra muhtemelen bu beğeni kayboldu.Onun senin hakkında daha fazla düşündüğünü sanmıyorum.Yani elbette yaptıkların seni yükseltecek şeyler değil ama büyütmeyede gerek yok.
O bu kadar önemli biri değil.Kendi değerini niye onun gözünden tartıyorsun ki.
Önemli olan sen kendin ile başbaşa kaldığın zaman yaptıklarından memnun musun?Rahatsız mısın?
Sen olanları bu kadar düşünüyorsun diye onunda aynı yoğunlukta düşündüğünü varsayma bence.
Sen kendini anlattın ve özür de diledin.Bundan sonrası düşünmen gereken onun senin hakkında ne düşündüğü değil senin bu olayda nerde hata yaptığını bulman ve ders alman.

Allah rızası için bana biri açıklasın durumu..Böyle durumlarda aklım tutuluyor..
Yahu güzel arkadaşım, sana cevap vermeyen birine bunca yazdığın nedir? Hem anlaşılmıyor hem okurken ben sıkıldım, o çocuk napsın?

Biraz kendinize değer vermeyi, kendinizi önemsemeyi öğrenin.
Hala üstüne bişeyler yazmalı mıyım diyorsun.

Evet iki kelime de olsa cevap verebilirdi ama vermemiş iste, istememiş. Yazar yazar sıkılır bırakır diye düşünmüş, kaçak dövüşmüş. Böyle biri karşısında hala ona ulaşma çabasındasın.
Kendi değerinizi bilin Allahaşkına.

kardeşim sen neden kendini bu kadar düşürüyorsun?
mesajına cevap vermiyor ve sen iş yerine mi gittin?
ben bazen hemcinslerimi gerçekten anlamıyorum yahu

Devam et..Bir sonraki adımın kapısına dayanmak olsun. Kesmemis seni bu kadar küçük düşmek..

Sunu anlamıyorum..erkeklerin ani degisen tavırlarının altında neden hep lehimize olabilecek manalar aranır ve tavırlara bu sekilde anlamlar yuklenir?

Yahu adam sogumus ve sıkılmıs..istemiyor..bu kadar basit..Böyle yakasına yapısmayı kendine nasıl yakıstırabiliyorsun?

Neden kızdan silmesini istedin ki? Ortamda seni rahatsiz eden hareketleri mi oldu, yani pat diye sil demen için birşeylerden şüphelenmen lazım bence

Ilave ediyorum yukarıda attığın mesajları okudum,ne kadar üstüne gitmişsin.Cevap vermiyorsa bir değil iki de bıraksaydın daha iyiydi.

Olmuyor arkadaşim,erkeklerin ustüne böyle gitmek her daim ters teper.

Son düzenleme:
Sadece flort ettigin birini asiri kiskanmissin. Cocuk korkmus olabilir daha sevgilisi bile degilken getirdigin kisitlamalardan. Daha fazla yazma ona bencd. Ondan bi adim bekle.

Bırak bence ne bu böyle destan gibi yazmışsın da yazmışsın çocukta kendini bişi sanmış ya da korkmuş cvp vermemiş daha da ne ara ne de yax bşr de iş yerine gidiyim mi demişsin sacmalamayı kes

yani inanmis olmasi uzuyor...dogru tabiki cikmadan bunlari yasiyosa oo cikinca neler olcaktir diye dusunur tabiki...

neye inanmış olması üzüyor bak kardeşim ne dediğini ben bile anlayamıyorum. önce kendini ifade etmeyi öğren. herkes kafandan geçenleri anlayamaz. ikincisi de çocuğu takip etmeyi bırak bu iş bitmiş bunu anla.bir daha da böyle bi çocukluk yapma cvp alamadıkça destan yzıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…