- 25 Ekim 2012
- 432
- 9
- 48
- Konu Sahibi nehirimnehir
-
cok tesekkur ederim haklisin evet... yakinda zaten slovenyaya gidiyorum... kizma bana lutfen ama simdi gururumu nasil. kurtaricam peki... hani ozur dilerim bu kadar ustune geldigim icin desem ?Canım çok şekersin evet sana hak doğuyor ama hakkını doğru kullanmalısın.:))
Sen bu kişi ile daha bir ilişkiye bile başlamamışsın yani henüz beğenme aşamasında sen sanki 40 yıllık kocanı basmışsın gibi bir hışımla mesajlar atıyorsun,hak arıyorsun.Yapma.
Yazdıkların çok uzun,karışık.Henüz seni sadece beğenen ve hatta bundan emin bile olmayan bir erkek neden bunca karmaşaya girsin ki?
Lütfen bu derece ilgi aclığındaymış bir erkek bulup herşeyi unutmuş gibi davranma.
Sen güzel ve zarif ol seni isteyen erkek bırak peşinden koşsun.
Lütefn şunu hep hatırla erkekler ile kadınlar birbirinden farklılar.İçgüdülerin ile davranırsan hata yaparsın.Eğer erkeklerin mantığını anlarsan o zaman daha doğru davranabilirsin ve burda hepimizin söylediği gibi bu aşamada hiçbir erkeğin bu kadar üstüne gitmemelisin,kaçarırsın.
İyi yolculuklar şimdiden :))cok tesekkur ederim haklisin evet... yakinda zaten slovenyaya gidiyorum... kizma bana lutfen ama simdi gururumu nasil. kurtaricam peki... hani ozur dilerim bu kadar ustune geldigim icin desem ?
haklisin o yelkenlere bakmaliyim artik...Hiç bir şey yapma.
Yeni denizlere yelken açma vaktidir...
cokk tesekkur ederimmm... sadece o kadar yazdimmm eklemedim hicbisey :) yok iletisim yolu gornuyorum kesinlikle o isterse zaten gecer kii benim soylemlerim sadece kendimi yememle kaliyo o kadar yni....İyi yolculuklar şimdiden :))
Evet sadece bu kadar bir mesaj yeter ama bir harf daha fazla değil tamam mı?:)) (ozur dilerim bu kadar ustune geldigim icin)
Yani amacın sadece özür dilemek o da sen istediğin için yoksa zorunda değilsin ama asla bunu bir iletişim kurma fırsatı olarak kullanmaya çalışma özürün anlamı da kalmaz,inandırıcılığı da.
yurt disi heyecani mi olmaz mi yaaaa :) 1 yil calismaya gidiorum iste... kendi hayatima bakcam elbet... kesinlikle bunu unutmuyorum ve o guven ile gidiyorum... ya sadece yanlis anlasilmalari duzeltmek istemistim yoksa cirpinisim baska bisiden degildi...:)Tamamdır :)))
Yurtdışı heyecanı seni sarmadı mı hala bunlarla uğraşıyorsun.?
Sen kendi hayatına odaklan canım.En etkileyici kadınlar kendinden emin ve değerinin farkında olanlar.Bunun içinde hayatımızı kaliteli yaşamalı bir mücevher olduğumuzu unutmamalıyız.
Her zaman .Yeterki buralarda olalım....yurt disi heyecani mi olmaz mi yaaaa :) 1 yil calismaya gidiorum iste... kendi hayatima bakcam elbet... kesinlikle bunu unutmuyorum ve o guven ile gidiyorum... ya sadece yanlis anlasilmalari duzeltmek istemistim yoksa cirpinisim baska bisiden degildi...:)
ben unutursam destek olur musun bana??
yukaridaki mesajlara niye insan cevap vermesin ki.... o mangalda ki kiz nasil tehditlerde bulundu benim icin...kiz benim karsima sen okulun.o...susun dediginde ben cocuga soledkm o bu yuzden bakmio sen ariosun bak bugunde aradin acmadin nasil diyo yuzume karsi... bana hak dogmuyo mu??
cokk tesekkur ederim. haklisin bu sekilde anca kendimi kucuk dusurmus oldum. yaptigim davranislarim haksiz yere oldu hakliyken haksiz oldum simdi bide... tabi hayat devam ediyor elbet cok guzel soylemissin. teşekkür ederim... simdi ben onun gozunde kucuk dusmus mu oldumnmHer zaman .Yeterki buralarda olalım....
Sen zaten doğru davranmaya başladığında gerisi gelir.Yani yanlış bir şey yapacağın zaman kendin hemen farkına varıp vazgeçersin.
İlişkiler konusunda çevremizde yaşanaları gözlemek yada T.V. dizilerini izlemek :)) yetmiyor.Çok okumak,araştırmak üstünde düşünmek lazım.
Mutlu bir beraberlik için önce doğrular nelerdir bunları bilmek gerekiyor ve yavaş yavaş da doğru davranmaya başlıyorsun işte o zaman gereksiz kişiler ile arandaki mesafe açılıyor ve onlar zaten sana ulaşamıyorlar ve farklı bir seviyeden hayata devam ediyorsun.
yani inanmis olmasi uzuyor...dogru tabiki cikmadan bunlari yasiyosa oo cikinca neler olcaktir diye dusunur tabiki...yukardaki mesajlara niye cevap verilmeyeceğini anlayamıyorsan zaten daha çok üzülürsün. duygusal bir insan olmakla karşındaki insanın kafasını ütüleyip baskı yapmak ayrı şeyler. senin yaptığın ajitasyon önceki mesajımda söylemiştim yazdıkların bir bütün oluşturup birşey ifade etmiyor. yaşın daha çok küçük sanırım ilerde anlayabilirsin ama bir erkek hele de daha çıkmadığı bir kız için hayatta bu kadar uğraşmaz benden söylemesi
Canım sen onun gözünde beğenebileceği kızlardan biri idin ve olanlardan sonra muhtemelen bu beğeni kayboldu.Onun senin hakkında daha fazla düşündüğünü sanmıyorum.Yani elbette yaptıkların seni yükseltecek şeyler değil ama büyütmeyede gerek yok.cokk tesekkur ederim. haklisin bu sekilde anca kendimi kucuk dusurmus oldum. yaptigim davranislarim haksiz yere oldu hakliyken haksiz oldum simdi bide... tabi hayat devam ediyor elbet cok guzel soylemissin. teşekkür ederim... simdi ben onun gozunde kucuk dusmus mu oldumnm
Canım sen onun gözünde beğenebileceği kızlardan biri idin ve olanlardan sonra muhtemelen bu beğeni kayboldu.Onun senin hakkında daha fazla düşündüğünü sanmıyorum.Yani elbette yaptıkların seni yükseltecek şeyler değil ama büyütmeyede gerek yok.
kendimi ifade etmeme izin vermedi... eger bundan dolayi gozunde kuculceksem ve kalmicaksa begenisi kalmasin yaa bole olmasin hatta basindan bole olmasi cok daha iyi...
O bu kadar önemli biri değil.Kendi değerini niye onun gözünden tartıyorsun ki.
Önemli olan sen kendin ile başbaşa kaldığın zaman yaptıklarından memnun musun?Rahatsız mısın?
Sen olanları bu kadar düşünüyorsun diye onunda aynı yoğunlukta düşündüğünü varsayma bence.
Sen kendini anlattın ve özür de diledin.Bundan sonrası düşünmen gereken onun senin hakkında ne düşündüğü değil senin bu olayda nerde hata yaptığını bulman ve ders alman.
kizlar tekrar merhaba; flort ettigim yani 3 aydir tanistigim ve surekli gorustugum arkadasim vasitasiyla tanistigim biri var... cok hoslanmaya basladim bana tavirlarindan dolayi ve hergun gorustugum biriydi... birgun mangal partisi oldu ve bizim okuldan yeni tanistigim bir kiz ile gitmek durumunda kaldim. mangal sonrasi kizin facebooktan ekledigini gordum ve silmesini once kiza soyledim. kiz silmem dedi yine ekledi... cocuga soyledim cevap yazmadi sonra bana sebebi ne diye ogrenmek istedim olmadi... kiz ile telefonda gorustuk ve bana sana cok kirildim o benim abim gibi ve benden hoslanan baska biri var dedi. ve sen gun icinde cocugu aradin neden cevap vermedi biliomusun dedu... beni bos yere kiskandin dedi.... arkadaslar cocuk acaba kizin dusundugu gibi dusunup yani onu o kizla birlikte dusundugum icin alinmis ve cevap vermiyor olabilir mi??
[17/12 23:12] nullll: yanlis anlasilan bi seyler var
[17/12 23:13] nullll: adini ne koyarsan koy cevap vermemenden algiliyorum. kisisel algilamiyorum diyelim...
[17/12 23:13] nullll: aradaki soguklugun farkindayim...
[17/12 23:14] nullll: hic tanimayan insanlardan benimle ilgili duydugun sozler duymak istediklerini yansittigi icin belkide kestin herseyi
[17/12 23:15] nullll: herkes istedigini dusunebilir elbet ama gecen yil bir sevgilim vardi bunuda unutmuslar
[17/12 23:18] nullll: herseyden once ailem ve benim aldigim terbiyem ne o soylenenlerle bagdasabilir... herkesin arkasinda kocaman bir dag bulunur benimde var o daglardan... ailem disinda cokk seven arkadaslarimda
[17/12 23:19] nullll: guce herseye sahip olmak eminim farkli duygudur... ama ruhuna bir insanin hic olmak acidir. bunu ben yasamiyorum.
[17/12 23:21] nullll: ben en kotu zamani senin sirtini cevirdigin zaman yasamistim... evet muhtemeldir belki insan kullanman gerekti sacma bi mangal icin kurban aradin onu buldun ve isin bitti...
[17/12 23:24] nullll: hoslanmis olabilirim senden bu sucmuydu ki cezasini bunu gordun. artik onemi kalmadi zaten sen o telefonlari acmayarak ve sirtini donup gittiginde cok sey koptu.ve gittiiii
[17/12 23:25] nullll: okul hocalarim bile destekler bana sasiyorum cocukca durumlarin arasinda kaldigim icin...
[17/12 23:27] nullll: herkes kendince elbet yogun affet taciz etmisim yogunlugunu bozmusum herkes neden telefonu acmadigini benden baska biliyomus ama beni sifat olarak insan gormedigin icin medeni olup konusamadik
[17/12 23:30] nullll: insani insandan duyduklari ile ogrenmek gibi durumlarimda yok... neyse nihayetinde ben mutsuzdum ama artik vazgecilmeyecek hicbisey olmadigini ogrendim... fedakarlik neymis onuda... gucun herseyin mutluluklar getirsin... hoscakal
yazmistim ona ben ama cevap bile vermedi bana hic.... yazmali miyim bunlaein ustune??
kardeşim sen neden kendini bu kadar düşürüyorsun?sabah dukkanda bulurum diye dusundum ve gittim bakti ve sonra dukkandan cikti anahtari ile kilitkedi motoruna atkadi ve gitti. xx diye ismiyle cagirdim ama donup suratima bile bakmadi ve gitti kaldim orada oylece... niye bana hic misim gibi davraniyor????
sabah dukkanda bulurum diye dusundum ve gittim bakti ve sonra dukkandan cikti anahtari ile kilitkedi motoruna atkadi ve gitti. xx diye ismiyle cagirdim ama donup suratima bile bakmadi ve gitti kaldim orada oylece... niye bana hic misim gibi davraniyor????
yani inanmis olmasi uzuyor...dogru tabiki cikmadan bunlari yasiyosa oo cikinca neler olcaktir diye dusunur tabiki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?