Sıkıntılı kv

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Sıkıntılı kv evet, mesaj atıyor bana, çok hastaymışta onu aramıyormuşum, oysa daha pazar beraberdik, bana sevgilim gibi trip atıyor, yaşananları anlatsam hala yüzüne neden bakıyorsun dersiniz, ona rağmen bir keresinde benim derdim onunla demişti halletcem öyle, derdi benimle, yemiyor içmiyor beni düşünüyor, beraberken sürekli gözü üstümde, resmen beni o kadar kafasına takmış ki belalı erkekler olur ya onun gibi, ben yeri geliyor kendime katlanamıyorum kendi anne babama katlanamıyorum, beni sevmediğini bildiğim sürekli birşeyler yapan konuşan insanı mı her gün arayayım, tartışmak ta istemiyorum çünkü anlamıyor, benden okkalı bir cevap istiyor öyle olursa birdaha da yüzüne bakmam, şeytan diyor ara çat çat söyle, eşimden boşanmayı bile düşünüyorum öyle hayatıma çöktü ve kafayı benimle bozdu ki

Kiz evladi yoksa belki sizi kizi gibi goruyordur o yuzden duskundur size.Öz anne kiz arasinda bile kavgalar oluyor.Arayıp cat cat laf soylemek marifet degilki.Ne demisler bakilacak yuze utanilacak soz soyleme.

bana sevgilim gibi trip atıyor,
Kusura bakma güldüm yaaa :KK70: :KK70: :KK70:
ters psikoloji yap, sürekli ara sürekli git, iki dakika rahat verme. Tuvalette bile rahat bırakma. Evin her yerini karıştır, takımlarını falan boz. 🤣🤣🤣

Belli ki kadın sıkıntılı, nedenini bilmiyorum, canı mı sıkılıyor, çok mu yalnız ondan mı yapıyor bunları? Ama kötü olmaya gerek yok. Kafanızı da takmayın "He he" de geç.

Eşinizden bile boşanmayı düşünüyormuşsunuz ya bence ]Abartıyorsunuz

Asla muhatap olmayın ve onu baya yok sayın konuşunca falan he he anne tarzı davranın ve kavga etmeyin o kadınla eşinizle onun yüzünden hiç kavga etmeyin .siz takmadıkça daha bir kudurur belki zamanla durulur

Bana bir sürü mesaj atmaya devam etti, tahrik edici kötüleyici sözler.
Bende delirdim aradım o Mesajlar ne öyle dedim mesaj işte diyor pişkin pişkin. Ben insan değil mişim öyle mesajlar atmaya devam etti, bende ben çok kötüyüm Peki ne yapacaksın dedim, görüşmeyecek misin boşatacak mısın ne yapacaksanız yapın dedim engelledim, eşimi bekliyorum, bidaha görüşmeyi düşünmüyorum haksız mıyım? 1 senedir benimle uğraştığı psikolojik şiddet uygulayıp ruhumu ezdi artık yeter

Bana bir sürü mesaj atmaya devam etti, tahrik edici kötüleyici sözler.
Bende delirdim aradım o Mesajlar ne öyle dedim mesaj işte diyor pişkin pişkin. Ben insan değil mişim öyle mesajlar atmaya devam etti, bende ben çok kötüyüm Peki ne yapacaksın dedim, görüşmeyecek misin boşatacak mısın ne yapacaksanız yapın dedim engelledim, eşimi bekliyorum, bidaha görüşmeyi düşünmüyorum haksız mıyım? 1 senedir benimle uğraştığı psikolojik şiddet uygulayıp ruhumu ezdi artık yeter
Haksız mıyım dıyıp durma ya. Haklısın.
Once haklı olduguna inan. Kocanda bisey derse git annenlerde kal Bı kac gun akıllansın.
Kimse kimsenin deli anasının oyuncağı olmak icin evlenmiyor. Once gercekleri kabul edecekler gercek ne, kayınvaliden kotu biri ve sen gorusmek istemiyorsun.bukadar basit

Kocana da haksız mıyım dıyıp durma.
Sert ve kararlı ol

Aynisina yakin bende var.Birbirimizden zerre haz etmeyiz ama kadin sabahtan aksama beraber olalim yapisik ikiz gibi istiyor.Mantigini senelerce anlayamadim,hatta seviyor da gosteremiyor mu diye dusunmedim degil,sonrasinda dank etti niyet kontrol etmekmis.Nereye gider,ne pisirir kim gelip kim gider diye merakindan.Mesafe koy er yada gec bunu kabullenicek,kararli olun yuz goz olmayin.acitasyonlarina da kanmayin.

Siz tepki verdikçe devamı gelir.
Kendisi ile ilgili hiçbir şey paylaşmayın.
Açabileceği konu olmasın. Kesinlikle sorularına açıklama getirmeyin.
Geçiştirin. Hiç konuşmaları uzatmayın.
Size laf söylediğinde amannn boşver diyin, kendi kendinize değil. Yüzüne yüzüne. Sizi gaza getiremesin. Hatta komik, soytarı gibi gördüğünüzü belli eder, tepki vermezseniz, yüzünüzde mimik oynamazsa bir süre sonra taktik değiştirir.

Siz laf geldiğinde yüzünüzde ifade olursa, açıklamaya çalışırsanız böyle devam eder. İşk başta anlamadınız zanneder, defalarca kez söyler, tekrar eder, kendi kendine kahkaha atar vs ama oralı olmayınca zev

Size laf soktu “ hah ha komikmiş, ne kadar boş zamanın var, benim için bunları mı düşündün?”
Karşınızda ki kişiyi hafiften delirtirsiniz.

Nedir bu gelinlerin deli kaynanalardan çektiği.Kararlı ol onaylanma bekleme haksız mıyım haksız miyim?

Haksız mıyım dıyıp durma ya. Haklısın.
Once haklı olduguna inan. Kocanda bisey derse git annenlerde kal Bı kac gun akıllansın.
Kimse kimsenin deli anasının oyuncağı olmak icin evlenmiyor. Once gercekleri kabul edecekler gercek ne, kayınvaliden kotu biri ve sen gorusmek istemiyorsun.bukadar basit

Kocana da haksız mıyım dıyıp durma.
Sert ve kararlı ol
Kocam benim yanımda zaten, konuştu kızdı ona kadın bu seferde senide sildim diyor yerlere atmış kendini oğlunu silmiş miş neden benim yanımda diye

Back
X