Bunlar hep bilinç altı canım..Korkularınla yaşarsan korktuğun şeyleri çekersin benim hayat felsefeme göre..
Lütfen düşüncelerini başka şeylere yönlendir ,vesvese yapma ve bilinçaltını temizle..
canım benim kafanı takma öncekilerde öyle oldu diye bundada kendini öyle şartlandırma. herşey bilinç altında bitiyor aslında. tevekkül et.. Bak ne güzel yazmışsın iletinde HERŞEY KADER, KISMET...
Bahar aylarında olur bu canım.
Bende genelde bu aylarda hep ağlamaklı, hassas, duygusal olurum.
Hep bi terkedilme korkusu sarar.
Ama sürekli bunu düşünürsen korktuğun başına gelir.
O yüzden iyi düşün, iyi olsun.
Bilinç altını nasıl temizlersin??Olumsuz düşüncelerinin ve korkularının yerine olumluları ve pozitif düşünceyi koyarak..
En basiti ben zaten çok şanssızım deriz mesela..yada bu hep benim başıma gelir vs..tamamen düşünce yapını değiştireceksin
Subliminal msjlarla başlayabilirsin..Korkular;korkuyu getirir,sen böyle düşünürsen zaten başına gelir çekersin yani olayı..
Kolay gelsin
sen aldatıldın acı çektin ağladın üzüldün uykususuz gecelere mahkup oldun belkide... sanırım 18 yaşındaydın sen değilmi? bende 19a yeni girdim. az çok seni anlıyorum bunlar sana güvensizlik getirdi kimseye güvenmemen gerektiğini öğretti belkide.. ama tatlım bi karaktersiz yüzünden herkese aynı tepkiyle yaklaşırsan hep üzülen sen olursun..güven olmadan yürümez ki zaten bi ilişkide güven yoksa o ilişki bitmiştir zaten can çekişiyordur.. Karşındakini sevmeden önce ölç tart zaten sana güven verdikçe hareketleri davranışları seni mutlu ettikçe kendiliğinden aşık olursun...Şartlandırmıyorum.
Görebildiğim kadarıyla tam sevilesi tam güvenilesi biri..
Gözüken bunun öyle olmadığı körü körüne hiç bi insan evladına güvenemem ben bunada öyle güvenmiyorum güvendiğim bi çok şey var ama o güvendiğim konularıda bu korkularım gölgeliyor.
Dua ediyorum ilişki anlamında yeteri kadar acı çektiğimi düşünüyorum bida çekmiyeyim diye..
Hayırlısı bitmesiyse bile ben acı çekmiyeyim bu konuda biraz bencilim ama önceki olaylar yıprattı beni daha lise öğrencisiyken yaşadığım şeyler..
Ama hayırlısı devam etmemiz ve hayalini kurduğumuz şeylerin olmasıysa bu kuruntulardan vesveselerden kurtulmak hiç bi anlamda şeytana uymamak bu devam etsekte etmesekte gaçerli..
Herşey hatta herkes kader kısmet..
.
sen aldatıldın acı çektin ağladın üzüldün uykususuz gecelere mahkup oldun belkide... sanırım 18 yaşındaydın sen değilmi? bende 19a yeni girdim. az çok seni anlıyorum bunlar sana güvensizlik getirdi kimseye güvenmemen gerektiğini öğretti belkide.. ama tatlım bi karaktersiz yüzünden herkese aynı tepkiyle yaklaşırsan hep üzülen sen olursun..güven olmadan yürümez ki zaten bi ilişkide güven yoksa o ilişki bitmiştir zaten can çekişiyordur.. Karşındakini sevmeden önce ölç tart zaten sana güven verdikçe hareketleri davranışları seni mutlu ettikçe kendiliğinden aşık olursun...
benim ilkti son oldu çok şükür 4 senelik ilişkiden sonra bekleyemedikAynen öyle
Evet 18im :)
Çok erken evlenmişsin ya
Ölçtüm tartım güvenim var herşey tamam ama "ya olursa?"larım bitmiyor
1 karaktersiz değil 2 karaktersize denk geldim..
Şimdikiyle nerdeyse 2 yıl olucak ama bu son bahar dönemlerim böyle geçiyor ve korkularım artıyor olan bana oluyor herşeyin bilincindeyim ama bunu işleve dökemiyorum
benim ilkti son oldu çok şükür 4 senelik ilişkiden sonra bekleyemedikdarısı sana inşallahh... ya olursaları at bi kenara öyle düşünürsen hem kendini hem karşındakini yıpratırsın.. 2 yıl olmuş maşallahh bundan sonrada böyle devam eder inşallah . at aklından kötü düşünceleri şeytanı sevindirme
Allah razı olsun tatlımm.. o şeytan varya ah o şeytannnŞeytan 9 8lik göbek atıyor bu dönemlerde
Ohh maşALLAH..
Mutluluklar
Atıyorum geri geliyor atıyoruz geri geliyor frizbi gibi işte
Allah razı olsun tatlımm.. o şeytan varya ah o şeytannnburda çoğu yorumunu gördüm gayet aklı başında akıllı ve çok tatlısın takma kafanı hiç bişeye en güzel çağındasın bırak onlar seni kaybettiğine yansın ay ne kadar kafiyeli konuşmaya başladım
ben tam anlamadım ya ...:44:
şimdi eylül ve ekim aylarında içinde bir ayrılık isteği oluyor ve sevgililierinden ayrılıyosun
ama başka sebep yok öyle mi?
geçen gün sen mi konu açmıştın? sevgilin üniversiteye gitcekmiş aldatır mı diye korkuyordun..
rüya görmüştün sanırım...
adamı seviyorsun yani ama eylül ve ekim de kafan karışıyor:44:
Yok yok ben ayrılmak istemiyorum ayrılmıyorumda
Bu aylarda içimde sıkıntı oluyor tek kalmışlık hissi gibi ve ayrılık oluyorr..
Bu ilişkimden öncede böyleydi hissettim mi eyvah! oluyor yani
Geçen yılda hissetmiştim çok kavgalar ettik mesela ama bu sefer ki bu sevgilimden öncekilerde hissettiğim gibi biticek gibi..
Eski sevgililerimlede bu aylarda ayrılıyorduk..
Evet o konuları açan bendimproblemlerim var biliyorum ama elimde değil
Karşı taraf terkediyor yani
hımm tamam şimdi anladım canım kıyamam ya böyle boş şeylerle doldurma kendini, zaman her zaman tekerrürden ibaret değil öyle oluyor ki bazen o yaşadığın aldatılmaların karşılığında çok büyük mutluluklara sahip olup şükrediyorsun iyi ki öyle ya da böyle olmamış o iş diyebiliyorsun, şartlandırma kendini kötü şeylere, hem aslında zamanın tam ne getireceğini kimse bilemez biliyor musun çok büyük süprizler var bu hayatta belki bakasına aşık olan terkeden aldatan sen olacaksın bu sefer bilemezsin, hayatın getirdiklerini heyecanla yaşamaya bak...
Bu sevgilimle tanıştığımda diğerleri iyiki bitmiş dedim mesela..
Ben aldatmam ya aldatıcak olsam çoktaann yapardım..
Bence aldatanlar mutlu olaıyor..
Heycan yerini korkuya bırakmasa herşey iyi olur belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?